• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا وبمسترای ایران انقدر به کاربرا رو میدن ؟

6781sirehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
امروز توی یکی از پیج های معروف اینستاگرام ی پستی دیدم که میگفت این آقا مخترع پاپ آپه
همونی که رو سایت میزنی چنتا صفحه باز میشه
بعد تو کامنتا هم داشتن میگفتن خدا لعنتش کنه هم مدیر سایت و هم مخترع پاپ آپ و ...
دیگه حسابی حرصم دراومد
من سایتم طوریه که با سایتای خارجی مخصوصا سایت های دانلود خارجی زیاد سروکار دارم | تا الان حداقل حداقل 200 تا سایت دانلود دیدم تو بگو یکیش لینکش مستقیم بود ؟ نه ! تازه تو سایتای ایرانی وقتی طرف لینک غیر مستقیم میده ی چیز واضح میخواد اینکه حداکثر یک دقیقه صبر کن و تبلیغ رو ببین
ولی تو سایتای خارجی بیا ثبت نام کن , این افزونه رو نصب کن , این برنامه رو نصب کن و ... 1000 تا مکافاته دیگه که توی 20 درصدش هم واقعا به خواستت نمیرسی و میبینی سرکاریه !
توی ایران در قسمت های شغل های واقعی کارمندا و مدیرا جوری با طرف برخورد میکنن که همینکه طرف بعد از 2 ماه به خواستش برسه خداروشکر میکنه
اما در قسمت شغل های مجازی مخصوصا مدیران سایت دیگه واقعا خیلی داریم رو میدیم | هرکی داره ماهی 30 تومن میده واسه لینک مستقیم و هاست دانلود و ...
که ی فرق بزرگ دیگه هم داریم اینکه خارجیه مطمئنه شب میخوابن صب پا میشن سایتش فیلتر نیست
22.gif

به نظر من دلیلش این میتونه باشه که کاربرای ایرانی تاحالا با سایت های خارجی مواجه نشدن تا ببینن ماها چه فرشته هایی هستیم
اگه دلیلش این باشه که حق میدم
چون من تا چن روز پیش هی به ifilm فش میدادم که چقدر تبلیغ میزاری
38.gif

ولی خونه ی یکی از اقوام شبکه ی iran gold star رو که دیدم گفتم بیا قربونت برم آی فیلم
18.gif

این هم چند نمونه سایت معروف خارجی :
ganool.cc
https://www.shaanig.org/

http://download.cnet.com/
کلا شما کلمه ی download رو بزنید سایت لینک مستقیم دیدید به منم معرفی کنید !!!

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
برای حل این مشکل پیشنهاد میگردد تمام وبمسترهای ایرانی شامل صاحبان سایت های دانلود رایگان فیلم ، نرم افزار ، سایت های مشاور رایگان کلا تمام سایت های رایگان بمدت یک هفته یا بیشتر سایت های خود را بسته باشد که کاربران ... خور قدردان نعمات وبمسترها گردند ان شاالله

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
دیدتون اشتباهه دوست من!
پاپ آپ به عنوان تبلیغات بدترین نوع تبلیغات هست و اگر شما نتونید پلن درآمدزایی سایتتون رو بهبود بدید و به روز کنید مطمئن باشید افراد دیگه ای که اینکار رو میکنند بازار رو از شما میگیرند!

پس به جای اینکه درگیر این باشه که فلان سایت یا شبکه 100 برابر من تبلیغ میزاره و من یک دهم یا یک صدم میزارم به این فکر کنید که چطور بیزینس پلن سایتتون رو بنویسید که به بهترین شکل و کم آزارترین شکل بیشتری درآمد رو داشته باشید. قطعا هر کس زودتر به این مسائل فکر کنه و بهش اهمیت بده بازار رو جذب میکنه و آینده خوبی خواهد داشت.

بنده شخصا بارها شده توی گوگل جستجو کردم و وارد سایتهایی شدم که با یک کلیک 4-5 تا پاپ آپ باز میکنند خداشاهده که همه سایتها رو از جمله خود سایت اصلی رو بلافاصله میبندم و اصلا اجازه نمیدم کامل لود بشند.
حالا شما تصورش رو بکنید که شاید من یک خریدار یا یک منبع درآمد اون سایت باشم چقدر راحت این بازدید کننده ارزشمند هدر میشه ؟

باور کنید نه تنها کاربرهای معمولی و حتی مدیران سایتها هم بیزار هستند از این سایتهایی که اینقدر تبلیغات رو در دیوار سایتشون نصب هست و کلی پاپ آپ دارند!

پس خودتون رو گول نزنید اینطور سایتها اگر نباشند هم هیچ اتفاقی نمیوفته!

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
امروز توی یکی از پیج های معروف اینستاگرام ی پستی دیدم که میگفت این آقا مخترع پاپ آپه
بعد تو کامنتا هم داشتن میگفتن خدا لعنتش کنه هم مدیر سایت و هم مخترع پاپ آپ و ...
دیگه حسابی حرصم دراومد
من سایتم طوریه که با سایتای خارجی مخصوصا سایت های دانلود خارجی زیاد سروکار دارم | تا الان حداقل حداقل 200 تا سایت دانلود دیدم تو بگو یکیش لینکش مستقیم بود ؟ نه ! تازه تو سایتای ایرانی وقتی طرف لینک غیر مستقیم میده ی چیز واضح میخواد اینکه حداکثر یک دقیقه صبر کن و تبلیغ رو ببین
ولی تو سایتای خارجی بیا ثبت نام کن , این افزونه رو نصب کن , این برنامه رو نصب کن و ... 1000 تا مکافاته دیگه که توی 20 درصدش هم واقعا به خواستت نمیرسی و میبینی سرکاریه !
توی ایران در قسمت های شغل های واقعی کارمندا و مدیرا جوری با طرف برخورد میکنن که همینکه طرف بعد از 2 ماه به خواستش برسه خداروشکر میکنه
اما در قسمت شغل های مجازی مخصوصا مدیران سایت دیگه واقعا خیلی داریم رو میدیم | هرکی داره ماهی 30 تومن میده واسه لینک مستقیم و هاست دانلود و ...
که ی فرق بزرگ دیگه هم داریم اینکه خارجیه مطمئنه شب میخوابن صب پا میشن سایتش فیلتر نیست
22.gif

به نظر من دلیلش این میتونه باشه که کاربرای ایرانی تاحالا با سایت های خارجی مواجه نشدن تا ببینن ماها چه فرشته هایی هستیم
38.gif

ولی خونه ی یکی از اقوام شبکه ی iran gold star رو که دیدم گفتم بیا قربونت برم آی فیلم
18.gif

ganool.cc

چندتایی سایت ایرانی دیدم دارن میرن به این سمت
مثلا لینک دانلود رو با لینک های کوتاه کننده لینک، کوتاه میکنن و کاربر برای دانلود فایل باید بین ۱۰ تا ۳۰ ثانیه تبلیغات این سایت رو مشاهده کنه و بعد وارد لینک اصلی شه تا بتونه دانلود کنه، همچین چیزی رو میشه با استفاده از لینک های داخلی هم درست کرد (مثه فامو)
اصلش همینه که کاربرا به ازای چیزی که دارن دانلود میکنن یه درآمدی هر چند هم که ناچیز باشه کمک کنن که این برمیگرده به سیاست مدیر سایت

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
دیدتون اشتباهه دوست من!
پاپ آپ به عنوان تبلیغات بدترین نوع تبلیغات هست و اگر شما نتونید پلن درآمدزایی سایتتون رو بهبود بدید و به روز کنید مطمئن باشید افراد دیگه ای که اینکار رو میکنند بازار رو از شما میگیرند!

پس به جای اینکه درگیر این باشه که فلان سایت یا شبکه 100 برابر من تبلیغ میزاره و من یک دهم یا یک صدم میزارم به این فکر کنید که چطور بیزینس پلن سایتتون رو بنویسید که به بهترین شکل و کم آزارترین شکل بیشتری درآمد رو داشته باشید. قطعا هر کس زودتر به این مسائل فکر کنه و بهش اهمیت بده بازار رو جذب میکنه و آینده خوبی خواهد داشت.

بنده شخصا بارها شده توی گوگل جستجو کردم و وارد سایتهایی شدم که با یک کلیک 4-5 تا پاپ آپ باز میکنند خداشاهده که همه سایتها رو از جمله خود سایت اصلی رو بلافاصله میبندم و اصلا اجازه نمیدم کامل لود بشند.
حالا شما تصورش رو بکنید که شاید من یک خریدار یا یک منبع درآمد اون سایت باشم چقدر راحت این بازدید کننده ارزشمند هدر میشه ؟

باور کنید نه تنها کاربرهای معمولی و حتی مدیران سایتها هم بیزار هستند از این سایتهایی که اینقدر تبلیغات رو در دیوار سایتشون نصب هست و کلی پاپ آپ دارند!

دید شما اشتباه تره!

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
دیدتون اشتباهه دوست من!

دید شما اشتباه تره!

اتفاقا بهترین نظر رو ایشون دادن
خیلی از کاربرا منجمله خودم هستن که وقتی با اینجور سایت ها مواجه میشن بعد از ورود وقتی یه پنجره بدون اجازه طرف باز میشه بلافاصله اون پنجره و سایت رو می بندن و می زارن تو لیست سیاه و این مورد بدترین امتیاز منفی رو می تونه برای مدیر این جور سایت ها داشته باشه چون گوگل و در کل موتورهای جستجو روی ترک فوری کاربر خیلی حساسن و سایت براحتی بعد از مدتی پنالتی میشه و می ره قاطی باقالیا..
پیشنهادم اینه که تا مدتی از جیب خرج کنید و تا می تونید به کاربرا خدمات بدون آزار ارائه بدین و قوانینی که در ایران حاکم هست رو هم رعایت کنید، نه تنها سایتتون فیلتر نمیشه بلکه می تونید بعد از مدتی که ترافیک عظیم و در واقع کاربرای خودتون رو جذب کردید برنامه پولسازیتون رو اجرا کنید...
ترافیک رو با برنامه های مختلف مانیتور کنید زمان رفت و آمد کاربرا رو کنترل کنید، بزارید کاربراتون از اومدن به سایتتون لذت ببرن... باور کنید پوله خودش میاد..

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
اتفاقا بهترین نظر رو ایشون دادن
خیلی از کاربرا منجمله خودم هستن که وقتی با اینجور سایت ها مواجه میشن بعد از ورود وقتی یه پنجره بدون اجازه طرف باز میشه بلافاصله اون پنجره و سایت رو می بندن و می زارن تو لیست سیاه و این مورد بدترین امتیاز منفی رو می تونه برای مدیر این جور سایت ها داشته باشه چون گوگل و در کل موتورهای جستجو روی ترک فوری کاربر خیلی حساسن و سایت براحتی بعد از مدتی پنالتی میشه و می ره قاطی باقالیا..
پیشنهادم اینه که تا مدتی از جیب خرج کنید و تا می تونید به کاربرا خدمات بدون آزار ارائه بدین و قوانینی که در ایران حاکم هست رو هم رعایت کنید، نه تنها سایتتون فیلتر نمیشه بلکه می تونید بعد از مدتی که ترافیک عظیم و در واقع کاربرای خودتون رو جذب کردید برنامه پولسازیتون رو اجرا کنید...
ترافیک رو با برنامه های مختلف مانیتور کنید زمان رفت و آمد کاربرا رو کنترل کنید، بزارید کاربراتون از اومدن به سایتتون لذت ببرن... باور کنید پوله خودش میاد..
تلوزیونم رسانه است سایت های فضای مجازی هم همینطور.
منبع درامد رسانه ها به خاطر شیوه فعالیتشون بیشتر تبلیغاته.
به علت رایگان بودن محتوای رسانه نمیتونین به تفاوت های تبلیغاتی ایراد بگیرین.
خودمونیش هم قبلا گفتم پاپ اپ رو میشه بست ولی تبلیغا ت تلوزیون رو خیر پس چرا به تلوزیون کسی ایراد نمیگیره!
چرا کسی تاپیکی علیه امکان بسته نشدن تبلیغات تلوزیونی نمیزنه!
بزارید جواب رو خودم. با تکرار حرف بالام:
چون دید شما اشتباهه!
.
.
.
راستی موضوع تاپیک کمی با حرفای ما متفاوته از استارتر معزرت میخوام...

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
تلوزیونم رسانه است سایت های فضای مجازی هم همینطور.
منبع درامد رسانه ها به خاطر شیوه فعالیتشون بیشتر تبلیغاته.
به علت رایگان بودن محتوای رسانه نمیتونین به تفاوت های تبلیغاتی ایراد بگیرین.
خودمونیش هم قبلا گفتم پاپ اپ رو میشه بست ولی تبلیغا ت تلوزیون رو خیر پس چرا به تلوزیون کسی ایراد نمیگیره!
چرا کسی تاپیکی علیه امکان بسته نشدن تبلیغات تلوزیونی نمیزنه!
بزارید جواب رو خودم. با تکرار حرف بالام:
چون دید شما اشتباهه!
.
.
.
راستی موضوع تاپیک کمی با حرفای ما متفاوته از استارتر معزرت میخوام...
دوست عزیز این توجیهات کلی و قدیمی رو بزار کنار
تو یه سایت در درجه small business داری، با این شیوه تبلیغات گند می زنی بهش و هیچ آینده هم برات نخواهد داشت
دنیا در حال پیشرفته و مردم روز به روز باهوش تر میشن و می دونن با چه برندی باید بمونن و چی رو بزارن کنار، تو هیچ وقت نمی تونی رسانه بیهوده ای مثل تلویزیون ایران رو با سایتی پر از محتوا و تفکیک شده مقایسه کنی که کاربر به انتخاب خودش واردش میشه و تو می تونی بهش در جای مناسب تبلیغات نمایش بدی یا چیزی بهش بفروشی
در ضمن اینترنت ایران محدودیت داره، می دونی چقدر با این تبلیغات مزاحم پهنای باند کاربرا رو می گیرید؟ چه فحش هایی پشت این نوع تبلیعات هست بماند....
تکنولوژی و سرعت حرف اول رو می زنه، کی دیگه تلویزیون نگاه می کنه الان. اصلا کی دیگه وقتشو داره

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
دوست عزیز این توجیهات کلی و قدیمی رو بزار کنار
تو یه سایت در درجه small business داری، با این شیوه تبلیغات گند می زنی بهش و هیچ آینده هم برات نخواهد داشت
دنیا در حال پیشرفته و مردم روز به روز باهوش تر میشن و می دونن با چه برندی باید بمونن و چی رو بزارن کنار، تو هیچ وقت نمی تونی رسانه بیهوده ای مثل تلویزیون ایران رو با سایتی پر از محتوا و تفکیک شده مقایسه کنی که کاربر به انتخاب خودش واردش میشه و تو می تونی بهش در جای مناسب تبلیغات نمایش بدی یا چیزی بهش بفروشی
در ضمن اینترنت ایران محدودیت داره، می دونی چقدر با این تبلیغات مزاحم پهنای باند کاربرا رو می گیرید؟ چه فحش هایی پشت این نوع تبلیعات هست بماند....
تکنولوژی و سرعت حرف اول رو می زنه، کی دیگه تلویزیون نگاه می کنه الان. اصلا کی دیگه وقتشو داره
تقریبا بیشتر فروش محصولات از همین تلویزیون های ایرانی و یا ماهواره ای فارسی زبان هستند و یک نفر با 5 برابر هزینه تبلیغ در تلویزیون نمیتونه از تبلیغات تو سایت ها سود برداره ...
برای سایتی که 10.000 ایپی تخصصی داره نهایت درامد بنری که پرداخت میشه حتی کفاف هزینه های خود سایت رو نمیده چه رسد به درآمد !
کاربری هم که با دیدن تبلیغات بنری فحش میده ، معلوم الحال هست و نظری نمیشه در موردش داد

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
دیگه حسابی حرصم دراومد
22.gif

38.gif

18.gif

ganool.cc

توی ایران به دلایل مختلفی از جمله محدودیت ترافیک اینترنت، کاربران به دنبال لینک مستقیم هستند. که بتونن هر موقع که دلشون خواست دانلود رو pause کنند و بعدا (مثلا در ساعت دانلود رایگان ISP) اون رو دانلود کنند. ولی توی خارج از این محدودیت ها وجود نداره... لینک غیر مستقیم هم باشه طرف کلیک میکنه یه فایل حجیم ظرف چند دقیقه توی سیستمش ذخیره شده!
سرچ کردن عبارت "دانلود مستقیم" توی گوگل ترند خودش میتونه پاسخ سوال شما باشه به تنهایی...

دیدتون اشتباهه دوست من!

دید شما اشتباه تره!

دید هیچ کدومتون اشتباه نیست... بلکه نوع تفکر و برنامه ریزیتون متفاوت هست...
یکیتون با دید یک برنامه بلند مدت و اصولی و با عمر تجاری بالا... ولی دیر بازده
و یکی هم با دید یک برنامه کوتاه مدت و شاید غیر اصولی و مطمئنا با عمر تجاری کوتاه... ولی زود بازده

من هر دو مورد رو تجربه کردم... و شخصا دیدگاه اولی یعنی یک کار اصولی و بلند مدت رو ترجیح میدم...

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
بستگی به نوع سایت دارد . مثلا اگر در یک شبکه اجتماعی پاپ قرار بگیرد خیلی ضایع و زننده می باشد. ولی اگر در یک سایت دانلود رایگان موزیک و یا فیلم پاپ باشد اشکالی ندارد.

6781sirehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
نقل قول از
alishadmehr :

اینطور که من متوجه شدم اصل حرف شما اینه که از پاپ آپ استفاده نکنیم و اصل حرف من لینک های مستقیمه | خوده من هم با پاپ آپ زیاد موافق نیستم اما فکر نمیکنم یک عددش مشکلی داشته باشه
چه اشکالی داره بعد از این همه تلاشی که برای جمع آوری مطلب شده کاربر به مدت 30 ثانیه نهایتا یک دقیقه صبر کند.

Last edited:

1ghadami

Registered User
لایک‌ها
211
دیدتون اشتباهه دوست من!

لذت بردیم از نظرتون بزرگوار

بالا