• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا ورودي هاي صدام از كار اافتادند؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام

نمي فهمم چرا ورودي هاي صداي كامپيوترم يعني mic و line-in‌ هز دو از كار افتادند و ديگه هر كاري مي كنم چيزي رو ضبط نمي كنند. حتي وقتي روي systray (بلندگوي كنار ساعت كامپيوتر) دوبار كليك مي كنم و بعد گزينه هاي زير رو به ترتيب مي زنم:
options> properties> recording> OK
و بعد هم زير قسمت line-in يا mic گزينه select رو تيك مي زنم، و ورودي برنامه ضبط صدا رو هم مطابق با وروديي كه براي ضبط صدا انتخاب كردم قرار مي دهم، باز هم ضبط نمي كنه. ميكروفون رو عوض كردم باز هم ضبط نمي كنه. ميكروفومن رو يك بار توي سوراخ mic و يك بار ديگر توي سوراخ line-in‌ زدم اما در هر دو حال كار نكرد. كارت TV هم كه صداش بايد از طريق line-in وارد دستگاه بشه، هر كار مي كنم صداش كار نمي افته.
تنها چيز عجيبي كه باهاش برخوردم اينه كه وقتي كه مراحل زير رو طي مي كنم:
systray> Options> Properties> Recording> OK> Advanced
اونموقع يه پنجره باز ميشه به نام Advanced Controls For Microphone كه ميشه ميزان Bass و Treble صدا رو كم و زياد كرد، اما هر دوشون غير فعالند (Bass , Treble).

خلاصه هر راهي به ذهنم رسيده امتحان كردم اما نه از طريق line-in‌و نه از طريق mic موفق به ضبط هيچ گونه صدايي نشدم در حالي كه مي دونم ميكروفونم سالمه كارت TV‌هم (كه اون رو به line-in وصل مي كنم) سالمه.

بايد چيكار كنم؟ راهي غير از اينها به ذهنتون نمي رسه؟
كسي تا حالا به اين مشكل برخورد كرده؟
ضمناً صداي كامپيوتر هم سالمه و مشكلي نداره. مثلاً مي تونم آهنگ گوش كنم.
با تشكر

starboy_amir

Registered User
لایک‌ها
0
منم مادربوردم مشکل شما رو داره یعنی وقتی به Line in فیش ماره رسیور رو می زنم یه باند سدا نداره
وقتیم با Power vcr ضبط می کنم صدا ضبط نمی کنه .
شاید فردا ببرمش گارانتی . چون هر کاری کردم درست نشد.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

من مشكلم حل شد.
تمام درايورهاي صدا را پاك كرده و از اول نصب كردم، مشكل حل شد.
شايد شما هم همين كار رو بكنيد درست بشه.

بالا