• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا ویژوال استودیو 2005 من خیلی کنده؟

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان . این سوال احتمالا برای خیلی ها از ما پیش آمده که چرا این ويژوال استودیو 2005 اینقدر کنده . جواب های به صورت پراکنده از دوستان آمده که به دلیل اینکه در پست های متفرقه بوده در درسترس نیستند . دوستان راه حل ها را در این پست قرار بدهند تا عزیزان راحت بتوانند استفاده کننده .

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم با یک گیگا بايـت رم و سی پی یو 1.7 سلرون مشکل دارم و خیلی کنده . من بعد از کلی سرچ تو گوگل به سرویس پک 1 ویژوال استودیو (بتا) رسیدم که گویا مشکل را حل میکنه . من امروز دانلودش میکنم . لینک دانلود برای عزیزان .

به حجم 375 مگا بايـت !

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام .
سرویس پک 1 نرم افزار ویژوال استودیو دات نت 2005 هم ارائه شده و همون جور که حدس زده میشد مشکلات Performance که برای ماشین های ضعیفتر بود تا حدودی حل شده است . در بحث پروژه های تحت وب گویا اصلا یکی از اهداف همین بوده است لذا تغییراتی اعمال شده که کار با Visual Studio در ماشین های ضعیف هم ممکن می شود .
آقای Scott Gu در وبلاگشان مطلبی در همین رابطه نوشته اند که خواندن آن می تواند شما را به سریعتر کردن Visual Stuido کمک کند .

این مطلب هم که مربوط به خاموش کردن (غیرفعال کردن) اعتبارسنجی html می باشد هم مفید می باشد.
حجم این سرویس پک 431 مگا بایت می باشد . در مورد نصب این پک خدمت شما عرض کنم که زمان زیادی را از شما برای نصب میگیرد . پس اگر دیدید که کند است زیاد باهاش سر به سر نگذارید . در ضمن اگر Visual Stuido 2005 Web Application Project هم نصب کرده اید آن را پاک کنید چون در صورت نصب بودن این امکان ، پیغام خطائی در هنگام نصب سرویس پک می آید

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
در راستای افزایش سرعت کارائی نرم افزار ویژوال استدیو 2005 سرویس پک 1 را نصب کردم که توفیقی حاصل نشد . (شاید هم من احساس نمی کنم)

تصمیم گرفتم که یک سری امکانات ویژوال استودیو را غیر فعال کنم تا سرعت نرم افزار بالاتر برود .
یکی از امکاناتی که به نظر من خیلی سرعت نرم افزار را پائین می آورد این سیستم Auto Complete هست که هم برای کدهای سی شارپ و VB هست و هم برای html.
برای کسانی که مثل من از 2003 به 2005 آمده اند شاید عادت کردن به این شرايط که تا یک چیزی تایپ میکنی یک لیست باز شود سخت باشد . پس این دو امکان را غیر فعال کردم و دیدم که خدایای من چقدر در
نوشتن کدها نرم افزار سریع تر عمل میکند . سابق برای کد نوشتن تاخیر زیادی وجود داشت که در واقع روی اعصاب من راه می رفت .
جهت غیر فعال کردن امکان Auto Complete مراحل زیر را انجام دهید .

1- از منوی Tools گزینه Options را انتخاب کنید .
2- در درخت سمت چپ پنجره Options به قسمت TextEditor بروید و این شاخه را باز کنید .
3- زیر شاخه html را باز کرده و General را انتخاب کنید .
4- در قسمت Statement Completion تیک مربوط به Auto list members را بردارید.

همین مراحل را برای کدهای سی شارپ یا VB.net هم انجام دهید.

تجربیات خود جهت افزایش سرعت کار نرم افزار ویژوال استودیو را با ما Share کنید .
موفق باشید.

بالا