• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا کسی راهنمایی نمی کنه؟؟؟؟

stanger

Registered User
لایک‌ها
125
من دوباره یه پست تو انجمن دادم.چند تا از کاربران بهم چندتا سایت معرفی کردم اما خارجی
من برای زیر مجموعه گیری 50 هزار خرج کردم که فقط 1000 تومن پول دراوردم یعنی 49 هزار ضرر کردم
دوستان من میتونم برای ابتدای کار 80 هزار سرمایه گذاری کنم.چند تا سایت برای کسب درآمد و نحوه کار با سایتا رو بهم بگید.میزان درآمدی که میتونم در ماه داشته باشم چقدره؟؟؟اگر ماهانه همون 80 هزار رو سرمایه گذاری کنم

اینم بگم که تا حالا با سایتای خارجی کار نکردم و نمی دونم نحوه کسب درآمد از اونا چطوریه.

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
سایت های خارجی معلومه که بهتره
به نظرم برو پروباکس یا فایر باکس
40 تومن توی این سرمایه گذاری کن 40 تومن توی یکی دیگه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام.
شما اینجا عضو شو: کسب درآمد از طریق امتیاز گیری
40 هزارتومن بده یه حساب A بخر،صبح که بلند میشی کامپیوتر رو روشن می کنی برو توی صفحه امتیازگیری هر 40 ثانیه باید 4 یا 5 حرف یا عددی که توی عکس هست رو تایپ کنی و دکمه رو بزنی،به ازای هر کدوم 40 امتیاز یا 4 تومن بهت میده.درآمدت هم بستگی به فعالیتت داره،ولی اگه فعالیتت خوب باشه بین 3 تا 3.5 هزارتومن در روز درآمد داری ازش.
خودم 114 هزار تومن تاحالا ازش برداشت داشتم.
این هم مدرک برداشت هام از سایت:
attachment-445862d1378308382-05155159031723861277.png

Last edited:

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
سلام.
شما اینجا عضو شو: کسب درآمد از طریق امتیاز گیری
40 هزارتومن بده یه حساب A بخر،صبح که بلند میشی کامپیوتر رو روشن می کنی برو توی صفحه امتیازگیری هر 40 ثانیه باید 4 یا 5 حرف یا عددی که توی عکس هست رو تایپ کنی و دکمه رو بزنی،به ازای هر کدوم 40 امتیاز یا 4 تومن بهت میده.درآمدت هم بستگی به فعالیتت داره،ولی اگه فعالیتت خوب باشه بین 3 تا 3.5 هزارتومن در روز درآمد داری ازش.
خودم 114 هزار تومن تاحالا ازش برداشت داشتم.
این هم مدرک برداشت هام از سایت:

چه حوصله ای داشتی تو دیگه؟؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
چه حوصله ای داشتی تو دیگه؟؟
من که نمی شینم صبح تا شب چشمم رو بدوزم به این سایته تا 40 ثانیش تموم بشه!کار های دیگم رو که با کامپیوتر انجام میدم،کنارش یه سر هم به صفحه این سایت می زنم که اگه عکسه اومده باشه تایپ کنمش! :D

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
من که نمی شینم صبح تا شب چشمم رو بدوزم به این سایته تا 40 ثانیش تموم بشه!کار های دیگم رو که با کامپیوتر انجام میدم،کنارش یه سر هم به صفحه این سایت می زنم که اگه عکسه اومده باشه تایپ کنمش! :D

کنارش دو سر بزن ! :D

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
تو سایتی که تو امضا هست برید ثبت نام کنید و لینک مخصوص زیر مجموعه گیرتون رو بردارید و برید سراغ مدیران وبلاگ ها و وب سایت ها برای عضو شدن تو سایت ما و از هر پاپ اپ باز شده از زیر مجموعه شما 2 درصد پورسانت بگیرید.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
من دوباره یه پست تو انجمن دادم.چند تا از کاربران بهم چندتا سایت معرفی کردم اما خارجی
من برای زیر مجموعه گیری 50 هزار خرج کردم که فقط 1000 تومن پول دراوردم یعنی 49 هزار ضرر کردم
دوستان من میتونم برای ابتدای کار 80 هزار سرمایه گذاری کنم.چند تا سایت برای کسب درآمد و نحوه کار با سایتا رو بهم بگید.میزان درآمدی که میتونم در ماه داشته باشم چقدره؟؟؟اگر ماهانه همون 80 هزار رو سرمایه گذاری کنم

اینم بگم که تا حالا با سایتای خارجی کار نکردم و نمی دونم نحوه کسب درآمد از اونا چطوریه.

دوست عزیز شما به اینکار واقعا باید به عنوان یه کار پارت تایم نگاه کنی در وهله اول و باید بدونی که نمی شه با این کار درآمدزایی خوبی داشت حداقل در مراحل اولیه ( گرچه به ثانویه هم رسیدید همیطور هستش )
مرحله دوم باباجون تو چیزی که هیچی نمی دونی رفتی 50 هزار ریختی که چی بشه آخه کار کردی نکردی اینجا باید خودت توانایی تشخیص خو و بد بودن رو بدست بیاری و بدونی کجا و چطوری باید کار کنی یه مدت تو این سیستم ها کار کنی اصلا ببینی دوست داری این کار رو یا نه وقت تلف کردن هستش میتونی اینکاره بشی

کلا باید ی کم بیشتر تحقیق کنی ببینی اصلا راه درآمدش چیه شاید یکی یه راه بت بگه اون نسبت به خودش این راه رو انتخاب کرده و شما نتونی یا دلت نخواد کلا داداش باید وقت بزاری برای یاد گیری

stanger

Registered User
لایک‌ها
125
یکی جریان درآمد از سایت های خارجی رو کامل برام توضیح بده

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267

دوست عزيز بهترين سايتهاي ايراني Teobux و tirage24 هست كه بعد از اينكه بچه ها كلي سرمايه گذاشتن حالا پرداخت ندارن. البته مي‌گن درست ميشه ولي نميشه به سايت ايرانيا اعتماد كرد. بهتره فكرشو نكني

stanger

Registered User
لایک‌ها
125
کسی نبود شیوه های کسب درآمد رو کامل برای ما توضیح بده؟؟؟؟

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
دوست عزیز شیوه های مختلفی وجود داره که با جستجو در فروم خیلی چیزا دستگیرتون میشه ..

اما همواره اینو مد نظر داشته باش که به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی با هیچ سایت ایرانی کار نکنی ..

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوست عزیز شیوه های مختلفی وجود داره که با جستجو در فروم خیلی چیزا دستگیرتون میشه ..

اما همواره اینو مد نظر داشته باش که به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی با هیچ سایت ایرانی کار نکنی ..
غیر از اونی که من معرفی کردم،چون کاملا پرداخت داره.

بالا