سلامبه نقل از reza1350 :يك سري به گلدن استار بزنيد به نظر شما چرا سرمايه گذاري ماهيانش اينقدر كم شده ؟
نكنه خبري هست و ما نمي دونيم
به نقل از shervinrv :جدييي؟ ايول
البته ايني كه 20 سال آفلاين كار كرده خودشون ميگن من تا حالا جايي نشنيدم! خيلي از هايپهاي ديگه هم همينا رو ميگن.به نقل از shervinrv :الان ميل ميزنم ازشون ميپرسم. اگه جواب درست حسابي دادن که هيچ اگه تفره رفتن بايد مواظب باشيم. ولي خودم حدس ميزنم که چون قدمتش زياد شده مردم ميترسن که پول بزارن. البته اينو بگما تا اونجا که من ميدونم اين شرکت بجز2-3 سال سابقه ي آنلاين 20 سال هم آفلاين کار کرده.
به نقل از princekin :شروين جان نكنه با طرح اين مسئله مي خواهي براي سايت جديدي كه عضو شدي زير مجموعه جمع كني
(البته با كمال احترام نسبت به دوست عزيزم شروين)
مرسي پرنس كينگ
به نقل از shervinrv :من نفهميدم اينجا با هم دوستيم يا دشمن. تازه مسئله رو من طرح نکردم . جواب دادم من خودم همه کارام با گلدن هست و حتي يک ريالم تو فست نزاشتم . چطور شما با وجوود تاپيک مخصوص هايپ ميايد واسه گلدن يه تاپيک ميزني واسه جاييزش يه تاپيک ميزني من حرفي نميزنم تا ما يه حرف زديم ..........
من به دل نگرفتم ولي من که اين تاپيکو باز نکردم. من جواب دادمبه نقل از princekin :سلام شروين جان چرا اينقدر زود به دل گرفتي اگر قرار باشه هر كي حرفي مي زنه به دل بگيري كه نميشه كنار هم بمونيم من كه نمگيم نكن منظور من اين بود كه قبل از اينكه موضوعي را مطرح كني مثلا با خود گلدن استار تماس بگير موضوع را بپرس جريان را متوجه شو يا با كساني كه قبلا تو اين كار بودن بوسيله ايميل تماس بگير بعد يك چنين تاپيكيو باز كن اينجوري تمام كساني كه مي خواهند تازه وارد اين عرصه شوند ترس برشون مي داره ميگن اين كه اين همه مشهور داره اينجوري ميشه واي به حال بقيه در حالي كه چنين نيست و گلدن استار هنوز هم معتبرترين است
شروين جان ناراحت نشو من دوستتم و حمايتت مي كنم
به نقل از shervinrv :الان ميل ميزنم ازشون ميپرسم. اگه جواب درست حسابي دادن که هيچ اگه تفره رفتن بايد مواظب باشيم. ولي خودم حدس ميزنم که چون قدمتش زياد شده مردم ميترسن که پول بزارن. البته اينو بگما تا اونجا که من ميدونم اين شرکت بجز2-3 سال سابقه ي آنلاين 20 سال هم آفلاين کار کرده.
کرتم . ما قابل اين حرفارو نداريم.اين دارم جلوي همه دوستان ميگم كه شاهد باشند دوستت دارم شروين جان
ظاهرا اين برخورد تو همه خونه ها هست. :lol:به نقل از shervinrv :...
ضمناحق با شماست من خودمم با حرف خودم ترسيدم.آخه همين الانش فقط توي پلن گلدش 700$ دارم. کلي براش برنامه ريختم. تو خونه گفتم تا آخر سال يه زانتيا يا مزدا ميگيرم. کل وحشتم از ضايه شدنه . اووووووه اگه از برنامه هام واسه گلدن برات بگم ميترکي از خنده هر وقت واسه بابا م ميگم فقط دلشو ميگيره ميخندهميگه خلي
بالاخره ايشالا .......... :lol:
:blink:
به نقل از mostafa_gm :ظاهرا اين برخورد تو همه خونه ها هست. :lol: