• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا گوشی نو روت شده است؟

ahpiri

Registered User
لایک‌ها
38
سلام دوستان.
یه گوشی نو اچ تی سی از پاساژ علاالدین خردیم که قاچاق هستش.
کاملا نو هست تو این هیچ شکی ندارم.
ولی وقتی روشنش کردم فهمیدم s-off و روت شده.
میخواستم ببینم که علت خاصی داشته این کارو کردن؟؟؟؟

asadaga

Registered User
لایک‌ها
274
سلام
مطمن باشيد گوشى نو رو هيچ وقت روت نمى كنن ،حتى گوشى هاى گارانتى دار در صورت روت شدن از گارانتى ساقط مى شن
به احتمال زياد گوشى كاركرده در حد چند ساعت هست، تجربيات خريد از پاساژ علاادين تو گوگل جستجو كنيد موارد جالبى مى بينيد
موفق باشيد

ahpiri

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
مطمن باشيد گوشى نو رو هيچ وقت روت نمى كنن ،حتى گوشى هاى گارانتى دار در صورت روت شدن از گارانتى ساقط مى شن
به احتمال زياد گوشى كاركرده در حد چند ساعت هست، تجربيات خريد از پاساژ علاادين تو گوگل جستجو كنيد موارد جالبى مى بينيد
موفق باشيد
میدونم علاالدین چه خبره! چون این گوشی گارانتی نداشت و قیمت هم کم بود از اونجا گرفتم. کلا به گارانتی تو ایران اعتقادی ندارم. میشه بفرمایید چرا این گوشی رو روت کردن؟ چون گوشی حتی برچسب های کارخونه اش هم روش بود. برچسب روی صفحه اش رو که مطمئنم برای خودش بود. حالا شاید به قول شما چند ساعت کار کرده باشه. ولی اینکه چرا روت شده برام عجیبه!!!!

asadaga

Registered User
لایک‌ها
274
میدونم علاالدین چه خبره! چون این گوشی گارانتی نداشت و قیمت هم کم بود از اونجا گرفتم. کلا به گارانتی تو ایران اعتقادی ندارم. میشه بفرمایید چرا این گوشی رو روت کردن؟ چون گوشی حتی برچسب های کارخونه اش هم روش بود. برچسب روی صفحه اش رو که مطمئنم برای خودش بود. حالا شاید به قول شما چند ساعت کار کرده باشه. ولی اینکه چرا روت شده برام عجیبه!!!!
سلام
دوست عزيز اگر گوشى مشكلى نداره استفاده كنيد و بيخيال بشيد
اگر هم مى خواهيد از روت در بيارريد توسط نرم افزار از روت دربياريد اسم نرم افزار متاسفانه يادم نيست
پاينده باشيد

ahpiri

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
دوست عزيز اگر گوشى مشكلى نداره استفاده كنيد و بيخيال بشيد
اگر هم مى خواهيد از روت در بيارريد توسط نرم افزار از روت دربياريد اسم نرم افزار متاسفانه يادم نيست
پاينده باشيد
بلدم چطوری از روت دربیارم. فقط میخواستم علتش رو بدونم و این که دیگران هم به اون چیزی فکر میکنن که من فکر می کنم؟؟؟؟
چون من فکر میکنم این گوشی آنلاک فکتوری شده البته به شکل غیر قانونی.
برای همین هم روتش کردن. درسته؟
من خودم developer اندرویدم. همون لحظه که خریدم فقهمیدم روت شده ولی متاسفانه پولش رو پرداخت کرده بودم.
البته مشکلی نداره ها ! فقط مخواستم بدونم چظوری این کارو میکنن؟

بالا