• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا گوگل این مطالب سایت منهم ایندکس میکنه ؟

ata_webmaker

Registered User
لایک‌ها
2
من یک انجمن ما بی بی دارم من میخوام فونت کل سایتم مثل این بشه همش تاهوما
یک سوال دیگه اونهم اینه که چرا گوگل این مطالب سایت منهم ایندکس میکنه مثلا در قسمت اینترنت اینهم ایندکس می کنه "ارسال پاسخ به قسمت اینترنت" چرا اینجوری یا اینکه همه تقویم ها رو ایندکس میکنه خیلی جالبه من سایتم رو فرندلی کردم (تغییر php ها به html )ولی گوگل میره اینهایی که php هستند رو ایندکس میکنه اکثرا
http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=site:forum.atadesign.ir&start=120&sa=N

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
توی فایل ها یه پوشه هست به نام کش
داخل اون فایل های css قالب ها هستش از اونجا می تونی قالب مورد نظر رو فونتش رو تعویض کنی

چیزی که الان من میبینم این هست که عالی اندیکس داره میشه

نتایج

در ضمن در شما تازه لینک ها رو seo کردید؟

ata_webmaker

Registered User
لایک‌ها
2
توی فایل ها یه پوشه هست به نام کش
داخل اون فایل های css قالب ها هستش از اونجا می تونی قالب مورد نظر رو فونتش رو تعویض کنی

چیزی که الان من میبینم این هست که عالی اندیکس داره میشه

نتایج

در ضمن در شما تازه لینک ها رو seo کردید؟

ممنون از شما و همه عزیزان که جواب دادن
بله من حدود 1 هفته یا 10 روزه که لینک هامو سئو کردم ( تبدیل به html) ولی چیزی که برایم جالبه اینه که چرا دیروز که مطالب نوشتم تو انجمنم اونهایی که php بودن رو ایندکس کرده ؟ در صورتی که باید html ها رو اول ایندکس می کرد برای همین هم رفتم از کنترل پنل سایتم php رو خاموش کردم که ببینم چه اتفاقی میوفته بعد از خاموش کردن آیا بازهم میره php رو ایندکس میکنه که قائدتا اینطور نمیشه چون این وضیت پی اچ پی ها دیده نمیشوند و من چیزی که اعصابمو خورد میکنه اینه که چرا موضوعاتی را که نباید ایندکس کنه رو می کنه مثلا 30 الی 40 تا تقویم رو ایندکس کرده و مثلا ارسال پاسخ به موضوع ... و ارسال پاسخ به ووو چرا اینجوری میکنه ؟
البته جدیدا گوگل خیلی سریع مطالب سایتم رو ایندکس میکنه که البته من 5 تا سایت مپ براش گذاشتم که تازه تازه دارم نتیجه میگیرم لطفا عزیزان جواب سوال ها ی من رو بفرمایند که این امر برای خیلی دیگه از دوستان پیش میاد
با تشکر

بالا