• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا گوگل بعضی از مقالات منواصلا نمایش نمیده؟

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

چرا با اینکه دوسالی هست که من یک مطلب رو در سایتم گذاشتم اما وقتی کلمه اصلی اونو در گوگل مینویسم و search میکنم گوگل مطب و مقاله منو اصلا معرفی نمی کنه؟ منظورم این نیست که چرا رتبه اون بالا هست یا پائین... سوال من اینه که چرا یک مقاله به اون خوبی اصلا در لیست گوگل نیومده؟

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
خوب درسته حق با شماست... اینکه یه مقاله خوبه و یا بد, ارتباط زیادی به نمایش دادن و یا نمایش ندادن نداره... اما حد اقل انتظار اینه که بعد از 16 ماه از ایجاد یک مطلب.. اون مطلب در لیست جستجوی گوگل اومده باشه... منظور اینکه حتی اگه 100 امین سایتی هم باشه که معرفی میشه باز هم دلم خوش بود که معرفی شده و حتما یه دلیلی وجود داره که یه سایت رو اولین و یه سایت دیگه رو آخرین معرفی میکنه... اما اون لینک و مطلب اصلا توی لیست گوگل نیست...این موضوع جالبی نیست و ناامید کننده هست...چون اگه قرار باشه اکثر مطالب یه سایتی در لیست گوگل نباشه.. ما عملا از دور رقابت خارج میشیم..

این توضیح رو هم بدم که خیلی وقته برنامه ableto know رو توی انجمن phpbb خودومون نصب کردیم و جدیدا هم رنک ما توی گوگل 4 شده...ولی هنوز وقت نشده keyword ها رو اضافه کنم...

به نظر شما برای اینکه در آینده این مشکل پیش نیاد و ما از دور رقابت خارج نشیم چه کار باید بکنم؟

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
بالا