• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا گوگل من رو بلوکه کرده؟

OmideIrani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 6 دومین دارم و حدود 6 سال هم از ادسنس استفاده کردم. بارها از گوگل پولم را دریافت کردم. تا حدود 2 ماه پیش که یهویی گوگل اکانتمو غیر فعال کرد . چندین ایمیل هم زدم که فقط یکیشون جوابش اومد که اونم دلیل واضحی برایم نداده و لینک صفحه توضیحات ادسنس رو برام گذاشته بود.
من بعد از اون برای هر یک از دومینهایم جداگانه با ایمیلهای جدا دوباره ثبتنام کردم و گوگل دوباره بهم اکانت داد ولی دقیقا یک روز پس از گذاشتن کدها در سایتم دوباره بسته شدند. آخرین اکانتم هم امروز بسته شد بدون دلیل.
من تنها دلیلی که به ذهنم رسید نام و آدرس من بود که در همه اکانتها یکی بود.
البته من هیچ یک از اکانتهامو همزمان استفاده نکردم.
به نظر شما چه دلیلی میتونه باعث شده باشه من بلوکه بشم؟
آیا کسی راهی سراغ داره که من دوباره صاحب اکانت بشم؟

ممنون از راهنماییهاتون

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
شاید نحوه تبلیغات رو صحیح نمیدونه:eek:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
گوگل ایران رو تحریم کرده
احتمال ایرانی بودن شما مسئله اصلی بلاک شدن بوده ...

OmideIrani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاید نحوه تبلیغات رو صحیح نمیدونه:eek:

هممم ؟ نحوه تبلیغات رو که خودش تعیین میکنه . ما فقط میتونیم مدل ( تصویر یا تکست ) سایز و محل اونو تعیین کنیم.
در ضمن من نه ایران هستم نه سایتهام فاریسن.
یکیشون>
http://pc-online.ch

Last edited:

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
ممکنه به دلیل کلیک های غیر مجاز یا ترافیک ناشناس و غیرعادی و یا ترافیک از سایتهای پپر و کسسی داشتی ( کلا کیفیت ترافیکت اومده پایین ) که اکانت اول ساسپند شده و در ادامه هم چون اطلاعات یکسان بوده به سرعت جلوگیری شده از فعالیتتون .

OmideIrani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممکنه به دلیل کلیک های غیر مجاز یا ترافیک ناشناس و غیرعادی و یا ترافیک از سایتهای پپر و کسسی داشتی ( کلا کیفیت ترافیکت اومده پایین ) که اکانت اول ساسپند شده و در ادامه هم چون اطلاعات یکسان بوده به سرعت جلوگیری شده از فعالیتتون .
قبلا اولین اکانتم رو به همین دلیله کلیک های غیره مجاز بست با اینکه من ای پی کسی که کلیکها را زده بود رو بن کردم و گزارش هم دادم.
ولی اینکه اکانتهای بعدی فقط به دلیله اینکه نامه دارنده حساب یکی هست بن میشن بی انصافیه .
کاری نمیشه کرد؟
:eek:

samotras

Registered User
لایک‌ها
4
من 6 دومین دارم و حدود 6 سال هم از ادسنس استفاده کردم. بارها از گوگل پولم را دریافت کردم. تا حدود 2 ماه پیش که یهویی گوگل اکانتمو غیر فعال کرد . چندین ایمیل هم زدم که فقط یکیشون جوابش اومد که اونم دلیل واضحی برایم نداده و لینک صفحه توضیحات ادسنس رو برام گذاشته بود.
من بعد از اون برای هر یک از دومینهایم جداگانه با ایمیلهای جدا دوباره ثبتنام کردم و گوگل دوباره بهم اکانت داد ولی دقیقا یک روز پس از گذاشتن کدها در سایتم دوباره بسته شدند. آخرین اکانتم هم امروز بسته شد بدون دلیل.
من تنها دلیلی که به ذهنم رسید نام و آدرس من بود که در همه اکانتها یکی بود.
البته من هیچ یک از اکانتهامو همزمان استفاده نکردم.
به نظر شما چه دلیلی میتونه باعث شده باشه من بلوکه بشم؟
آیا کسی راهی سراغ داره که من دوباره صاحب اکانت بشم؟

ممنون از راهنماییهاتون

با سلام

دوست عزیز شاید من بتونم بهتون کمک کنم لطفا ای دی یاهو رو برام پخ کنید .

ذره بین

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فكر كنم كاستومر سرويس 24 ساعته داره
اگر مسلط به انگليسي هستيد مي توانيد اين مشكل را با اونها در ميان بزاريند

بالا