• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا گوگل وبمستر اینجوری کرد با من؟ کمک

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
آقا من امروز اومدم میبینم ایندکس های سایت مپ من 0 شده رفتم ارورش رو خوندم حرف حسابش اینه که سایت مپ معتبر نیست.من حدود دو هفته پیش اتفاقی توی هاست بودم فایلی که اون اول ثبت نام گوگل میده برای وریفای سایت رو حذف کردم هرچی هم گشتم نتونستم دوباره دانلودش کنم احتمال داره از اون باشه؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
واقعا کسی نمیدونه یا نمیخواد بگه؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
اول اینکه بهتره محدد فرایند وریفای را دنبال کنی و مجدد اون فایل را به شما میده , یا اینکه از روش های دیگه وریفای استفاده کنی ...

دوم اینکه نه ! و به اون ربطی نداره

فایل سایت مپ شما مشکل داره , دقت کنید که فقط از یک پلاگین جهت ساختن و آپدیت سایت مپ استفاده بشه و همچنین خودتون سایت مپ را تست کنید , ببینید همه لینک ها سالم هستند یا خیر .

همچنین قبل از submit کردن سایت مپ , اون رو توسط گوگل وبمستر تست کنید .

همه چیز به سادگی توسط وبمستر تولز انجام میشه , پیگیری کنید , مشکل حل خواهد شد

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
اول اینکه بهتره محدد فرایند وریفای را دنبال کنی و مجدد اون فایل را به شما میده , یا اینکه از روش های دیگه وریفای استفاده کنی ...دوم اینکه نه ! و به اون ربطی نداره فایل سایت مپ شما مشکل داره , دقت کنید که فقط از یک پلاگین جهت ساختن و آپدیت سایت مپ استفاده بشه و همچنین خودتون سایت مپ را تست کنید , ببینید همه لینک ها سالم هستند یا خیر .همچنین قبل از submit کردن سایت مپ , اون رو توسط گوگل وبمستر تست کنید .همه چیز به سادگی توسط وبمستر تولز انجام میشه , پیگیری کنید , مشکل حل خواهد شد

خوب داداش من نمیدونم وریفای کردن دوباره رو از کجا بگیرم فایلشو.مشکل همنیجاس دیگه گزینه ای برای دانلود دوباره فایل وریفای نیست.

در مورد سایت مپ از یک پلاگین فقط استفاده کردم.
الان این پیام رو گوگل وبمستر داده اما منظورشو نمیفهمم

In particular, there seems to be a problem with missing or incorrect bi-directional linking (when page A links with hreflang to page B, there must be a link back from B to A as well). When our algorithms detect conflicting signals like on these pages, they may make indexing and ranking decisions that do not match what you intended.
To learn more about rel-alternate-hreflang, see the following Help Center article: https://support.google.com/webmasters/answer/189077
If you have any questions about how to resolve this issue, please visit our Help Forum:
Google Groups
Sincerely,
The Google Search Quality Team

Last edited:

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
در وبمستر تولز از قسمت manage site وارد قسمت manage site owner بشید و روی verification details کلیک کنید , به شما یه همچین چیزی میده : google1a2b3c4d5f6e.html
حالا در دایرکتوری روت هاست خودتون , یک فایل ایجاد کنید با پسوند html و دقیقا اسم فایل هم بصورت google1a2b3c4d5f6e.html باشه و محتوای این فایل را به اینصورت بدید و ذخیره کنید :
کد:
google-site-verification: google1a2b3c4d5f6e.html

همین کافیه .

در مورد مشکل دوم شما , در کد های سایت شما rel="alternate" hreflang="en" دیدم که در پیام خطای گوگل هم بهش اشاره کرده , ببینید چرا از این کد متا استفاده شده ...

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
من فکرنمیکنم مشکل از verify باشه بلکه نقشه سایت شما مشکل داره، چک کن که آدرس رو درست تعریف کردی و اصلا آدرسی که تعریف کردی رو وقتی به صورت عادی خودت باز میکنی چی نشون میده؟ خروجی نقشه سایت طبق فرمت استاندارد گوگل هست یا نه؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
مشکل که قطعا از verify نیست ,

مورد فایل verify را به این منظور گفتم که می بایست چنین فایلی در دایرکتوری روت باشه و اگر به اشتباه حذف شده ؛ دوباره درستش کنند. که بعد ها مشکل ساز نشه .

سایت شما مشکل سایت مپ داره . که مشکل لاینحلی نیست , با بررسی فایل مپ و پلاگین اون , مشکل برطرف خواهد شد

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
مشکل سایت مپ خود به خود حل شد اما اون پیامی که گوگل داده رو نمیدونم از کجاست و باید چجوری حلش کنم .

بالا