• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یه سئو کار خوب تو ایران پیدا نمیشه ؟!

Ho3ein_B

Registered User
لایک‌ها
434
سلام

یه سوالی که همیشه ذهن منو درگیر میکنه اینکه چرا یه سئو کار خوب تو ایران پیدا نمیشه ... طراح خوب داریم ... میزبانی سایت خوب داریم ... ولی سئو کار خوب هرگز ... من فک کنم برای سایت های مختلفم بالای 20 تا سئو کار تست کردم ولی هیچکدومشون حرفه ای نیستند ... فقط ادعا کاذب دارند ... والا سایت رو نمیدی سئو کنند بهتر پیش میره تا میوفته دستشون سایت کلا به فنا میره ! بیشتریاشون هم 15 سال سن بیشتر ندارن همچین قیافه هم میگرن انگار مدیر سایت گوگلن ... واقعا تو ایران یه تیم و شرکت سئو حرفه ای مثله سئو موز خارجی احساس میشه ...

میخواستم نظرات شما رو هم بدونم و اگر واقعا سئو کار خوب و مطمئنی وجود داره اینجا معرفی کنید دیگران استفاده کنند

alireza tr

Registered User
لایک‌ها
143
اي گل گفتي منم سايتم را دادم دست دو نفر تا حالا هر دو تاشون قوپي اومدند و به كل به سايت ريدند
امارم از روزي 1400 رسيده به 700
كي جواب گو هست
بابا خودت تو گوگل سرچ كون يه چيزايي دست گيرت ميشه
بهتر سئو ميكني

Ho3ein_B

Registered User
لایک‌ها
434
اي گل گفتي منم سايتم را دادم دست دو نفر تا حالا هر دو تاشون قوپي اومدند و به كل به سايت ريدند
امارم از روزي 1400 رسيده به 700
كي جواب گو هست
بابا خودت تو گوگل سرچ كون يه چيزايي دست گيرت ميشه
بهتر سئو ميكني

بله همینطوره ... از این بلاها زیاد سر من اومده :دی

من تا حالا سئو نکردم چون اطمینان ندارم

بهترین کار رو میکنی

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
چون سئو کار زمان بریه . با یکی دو روز هم نمیشه . سایت تفریحی با 1 میلیون مطلب کپی رو ببری پیش seomoz برات سئو نمیکنه ! وقتی درک صحیحی از کارآیی سئو نیست ، طبیعیه وب مستر میاد میگه من 100 تومن میدم میخوام بیام نتیجه اول گوگل . 4 نفر هم پیدا میشن میخوان از این طریق یه سودی به جیب بزنن 4 تا کاری رو که درست بلد نیستن انجام میدن ، طبیعتا گاهی اوقات اوضاع رو بدتر هم میکنن !

بنظر من سئو برای شرکت های بزرگ به صرفه است . اینکه حداقل 5 میلیون ماهیانه بذارن برای اینکار و با چند نفر برن جلو ، نتیجه اش هم بعد یک سال ببینن ( میدونم شرکت هایی تو همین ایران با بودجه هایی بیشتر از این دارن این کار رو میکنن ) . اما اگر کسی میخواد تازه یه سایت باز کنه و 4 تا بک لینک بگیره ، خیلی به صرفه تره که خودش بره دنبالش و با اصول آشنا بشه . چون کاری که شما میخواید ارزشش بیشتر از 200 هزار تومنه . اگر این مبلغ رو میدی نباید انتظار کار با کیفیت داشته باشی . مثل اینکه برا یه هاست 20 گیگ سالی 20 هزار تومن بدی بعد بگی چرا کیفیت انقدر پایینه . اون برا پول شما کیسه دوخته شما چرا خام میشی .

webbranding.ir

Registered User
لایک‌ها
139
دوستان سلام

سئو یک روش حرفه ای و نوین در امر بازاریابی اینترتی است . امر سئو ، یک پروسه بسیار زمان بری ست . باید کسی که برای یک وب سایت یا یک کمپانی به استخدام مدیریت سئو در می آید حداقل روزانه بین 2 تا 3 ساعت برای کارهای مختلف سئو از جمله بازاریابی محتوا ، لینک بیلدینگ ، برندینگ و ... زمان بگذارید . بله درست است در ایران سئو کاران بسیار زیادی می باشند که خیلی ها عالی و خیلی ها هم به ظاهر عالی هستند . میشود که یک سایت را در عرض یک ماه به روش های غیر طبیعی مثلا لینک های بسیار زیاد ، یا استفاده از یک کلمه در یک صفحه به تعداد هزار بار ، یک سایت را در رتبه یک قرار داد ولی خیلی از حرفه ای ها به آن ها اعتماد نخواهند کرد . فرض کنید یک شخصی با روش های سیاه و واقعا شرم آور یک کلمه طراحی سایت را به صفحه اول و رتبه اول آورده است ( البته این فرض است و امیدوارم دوستان فکر نکننده که توهینی در کار است ) حال کاربری حرفه ای وارد سایت آنها می شود سایتی که در حد وبلاگ است آیا شما میتوانید به این سایت برای پروژه های بزرگ اعتماد کنید ! سئو هم همینگونه است . سئو کارانی وب هستند که یک وب سایت را به طور طبیعی به رتبه یک بیاورند حتی اگر یک سال زمان ببرید . چون در این صورت به هیچ عنوان رتبه یک صغوط نخواهد کرد . ر ایران هم سئو کاران بسیار خوبی وجود دارد و بسیاری از آنها به صورت مشهورانه عمل نمی کنند ولی اتفاقا حتی سایت اینترنتی هم برای خود ندارند وتنها دارای آن ها چیزی جز یک خط تلفن و یک آدرس ایمیل می باشد . مثلا برای سئو یک فروشگاه اینترنتی ، مدیر سایت باید چند میلیونی پرداخت کند که سئو کار بتوانی زمان کافی برای سئو سایت به صورت طبیعی بگذارید . سئو کار واقعی کسی است که یک وب سایت را به صورت طبیعی نه روش های غیر طبیعی بالا بیاورد .

manthra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
مشکل اصلی می دونید چیه ؟؟
همه دوستانی که سایت دارن خیال می کنن پیچ رنک و ورودی گوگل وچیدمان صفحه SERP دست سئو کاره ... ولی واقعا اینطوری نیست ... این از طرف مدیران سایت ها که انتظار بیجا از یه سئو کار دارند

اما مشکل دوم مربوط به سایت های سئو هست. امروز هرکی چهارتا مقاله سئو خونده باشه یه دامین و هاست می گیره وسایت سئو راه می ندازه .... واقعا بعضی از دوستانی که سایت سئو دارن کمترین دانشی درباره سئو ندارند و همینا برای بدنام کردن صنعت سئو توی ایران کفایت می کنن.

من شخصا چهار سال هست توی زمینه سئو فعالیت داشتم ... ولی هیچ وقت پام رو توی بازار سئو ایران نمی زارم ..... دلیلش هم اینه که من اگر بخوام سایتی رو سئو کنم به ازای زمانی که براش می زارم هزینه دریافت می کنم ... اولا هیچ مدیر سایتی نمیاد هزینه زیاد بده دوما اینقدر سایت سئو هست که با قیمت خیلی کم سئو می کنن که کسی خودش رو قانع نمی کنه سایتش رو بده به بالاتر از این قیمت سئو کنن ...

kian_65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حتما توقعتون خیلی بالایه! با کجاها کار کردید؟

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
دوست عزیز هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
حتماً خاستی با 200 تومن صدتا کلمه رو برات بیاره صفحه اول و ورودی گوگلت رو 199 برابر کنه

IVITrader

Registered User
لایک‌ها
30
دوست عزیز سئویی که شما با 100 تومان و 200 تومان و 300 تومن انجام میدی برای 10 کلمه کلیدی مثل اینه که پولتو انداختی تو چاه !!! از طرفی سئو یکبار نیست !!! شما باید با الگوریتم های گوگل آپدیت شید پس باید سعی کنید ماهیانه سئو کار رو استخدام کنید . شما میدونید اصلا پنگوئن 2 گوگل که ماه می آپدیت شده کله سئو رو تغییر داده یه جورایی ؟ این بکلینک هایی که میان میگن ماهیانه اینقدر و اونقدر تاثیر آنچنانی دیگه نداره . گوگل تمام این بکلینک های کامنتی بیخود و .. رو اسپم میشناسه و شما رو به ته جدول میبره .

سئو نسل جدیدبا گرفتن لینک از سایت های ویکی با پیج رنک بالا , سایت های web 2 , سایت های ارسال مقاله , سایت های اشتراک گذاری pdf و عکس , شبکه های اجتماعی و شیر و اشتراک گذاری پست ها, ارسال پست در سایت های .EDU با رنک بالا , پست دادن در وبلاگ هایی که گوگل دوسشون داره و .... کلی چیز دیگه . که اینا هم در طی 1 ماه باید باشه نه همش داخل 1 ساعت انجام بشه . تمام اونایی که میان سئو سایت مردم رو داخل 2 -3 روز انجام میدن در اصل سایت رو جز اسپمر ها میبرن . لینک باید طبیعی و با کیفیت باشه .

خلاصه کلام از سئویی استفاده کنید که لینک سازی با کیفیت و دستی برای سایت شما انجام بده .

aking

Registered User
لایک‌ها
49
هستن
حرفه ای کار میکنن پول حرفه ای هم میگیرن

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

unipaper

Registered User
لایک‌ها
28
بهترین توصیه اینه که خودت یاد بگیری ببین سئو کار حرفه ای هرچه قدر هم حرفه ای باشه تا یه حدی جوابگو هست چون الگوریتم گوگل در حال تغییر هست پس بهترین روش همونی که گفتم

Ho3ein_B

Registered User
لایک‌ها
434
اون دوستانی که گفتند ... که یا پول کم دادی یا 200 تومن دادی توقع سئو هم داری ... باید بگم من بالای 7 میلیون خرج سئو اینجور چیزا کردم ولی همشون فقط حرف و ادعا دارن ... صبر هم زیاد کردیم ولی رشدی نداشته ... والا خودم الان بهتر سئو رو انجام میدم ... ولی باز وقت ندارم بشینم مقاله بخونم و الگورتیم های جدید رو یاد بگیرم ... یه سئو کار با سودا و کار بلد میخوام سایت رو هر هفته یا هروز چک کنه و سایت لطمه نبینه ... پول خوب هم میدیم اگه کارش درست باشه ... ولی نیست متاسفانه

بالا