• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا HTML5 اهمیت دارد؟

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
خب تا بحال ممکن است به این سوال رسیده باشید که چرا ما باید html5 را نیز یاد بگیریم؟

همانگونه که میدانید html5 دارای یک هسته متشکل از عناصر سینماتیکی است که با تعدادی فناوری و API های (Applications Programming Interface)مرتبط آمده است.

حالا این تغییرات به جهتی درست شده اند تا کدنویسی یک صفحه وب و همچنین دسترسی و استفاده از آن سهل تر و آسانتر شود.

عناصر سینماتیک جدید همچون استاندارد هایی مانند WAI-ARIA , Microdata کمک بسزایی در طراحی بهتر صفحات برای انسان و همچنین روبوت ها می باشد. خب باید بگید این چه سودی دارد؟

سود این کار این است که هم موتورهای جستجوگر میتوانند محتوای سایت ما را بهتر اسکن کنند و هم در دسترس بودن صفحات طراحی شده را بهبود میبخشد.

همچنین عناصر سینماتیک برای وب پویا طراحی شدند و فوکوس اونها روی یک موضوع خلاصه میشه که صفحات با ماهیت ماژولار به خود گرفته و استفاده از کد های نوشته شده در سایر بخش هم امکان پذیر باشد

html5 هرروزه در حال پیشرفت و تکامل و یا بهتر بگیم در حال همه گیر شدن است و این موضوع رو میتوان در وب پارسی هم احساس کرد.

سالهاست که طراحان وب در سراسر دنیا از HTML5 استفاده میکنند و تازه من و شما در حال گذراندن یادگیری اون هستیم.

Api های مرتبط با این سیستم از کدنویسی این طراحی ها را آسانتر کرده است.

و در مجموع دلایل بسیار زیادی موجود است تا نگاهی به قابلیت های HTML5 بیندازیم و Api های مرتبط با اون رو بررسی کنیم

ادامه دارد ….

منبع : چرا HTML5 اهمیت دارد؟

آموزش گام به گام html5 در لوگوفان

smahdіs

Registered User
لایک‌ها
18
ممنون. ولی سایتی ندیدم که نسخه 5 داشته باشه

egnict3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون. ولی سایتی ندیدم که نسخه 5 داشته باشه
سلام ، منبع برای html5 خیلی کمه ، من تو این وقتی که اومده چند تا منبع فارسی گرفتم خوندم اما خیلی گنگ و گیج کننده است، یعنی کسی که اطلاعاتی از html نداشته باشه نمی تونه سر در بیاره، بچه ها کسی منبع انگلیسی روان و خوانا می شناسه؟؟؟

در ضمن من جوملا رو هم معرفی می کنم به دوستان، اگه کار اولیه باهاشا رو یاد بگیرین بافیش مثله همون برنامه نویسیه، با این فرق که یه عضو رو دیگه نمی خواد از اول تعریف کرد، بلکه اونجا هست و تغییرات دلخواه خودمون رو روی اون اعمال می کنیم
http://www.ict3.com/

مثلا این یکی از نمونه های خوبه سایت با جوملاست

egnict3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
معمولا از تکه تکه های این برنامه استفاده می کنن، هنوز سایتها پایه ی سایت خودشون رو روی این برنامه نمی زارت

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
بند به شخصه علاقه شدیدی به HTML5 دارم مخصوصاً امکانات جدید مثل تگ <time> که حتی زمان نوشته رو هم مشخص میکنه برای موتورهای جستجو بسیار برام جالبه
یا مثلاً تگ <article> که ابتدای مقاله مورد نظر رو مشخص میکنه . خب اینا میتونه خیلی رو سئو تاثیر داشته باشن

بالا