• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا IE8 رو سیستم نصب نمیشه؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میگم من اخرین نسخه IE 8 رو که همین 2 روز قبل اماده شد دیروز دانلود کردم..فایل به صورت exe هست و روش کلیک میکنیم و شروع به نصب میکنه...میرسه یه مرحله که میخواد یکسری چیز از اینترنت دانلود کنه اونجا ارور میده و میگه نمیتونم دانلود کنم و نصب نمیشه...

در حالی که قبلا نسخه ازمایشی رو نصب کرده بودم راحت...قبلا یعنی 2 ماه قبل...ویندوز هم xp هست...من احتمال میدم چون به صورت دستی اپدیت شدن ویندوز رو کنسل کردم اینطوری میکنه...

چون میخواد یکسری اپدیت دانلود کنه و نمیکنه و setup کامل نمیشه و IE8 هم نصب نمیشه..

حالا چرا دستی اپدیت ویندوز رو کنسل کردم چون همیشه از اون پیغامی که ممکنه به تورم بخوره و بگه ویندوزتون اصل نیست بدم میاد...چیکار کنم؟؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
کسی نبود یه راهی پیش پای من بزاره؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من هنوز تستش نکردم، ممکنه مشکل همون باشه. شایدم مشکل از اصل نبودن ویندوز باشه :|

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خب راه حلش رو کشف کردم! http://************/files/r4vuzzk353hmh33dd9s7.gif بخاطر همون اصل نبودن ویندوزه! (Genuine Validation)

بچه هایی که مشکل نصب بخاطر Genuine نبودن دارن و ویندوزشون XP SP2 هست (چون این لینک مستقیم برای SP2 هست!)، اول اینو دانلود و نصب کنن بعد موقع نصب IE8، تیک Install Update رو بردارید و تمام! http://************/files/r4vuzzk353hmh33dd9s7.gif
کد:
http://download.microsoft.com/download/5/3/7/5374ce96-3838-4959-92af-77ab011fd704/WindowsXP-KB932823-v3-x86-ENU.exe
/
خیلی سریع شده و خوش دست! من که خوشم اومد.
f_crazyeshghm_aa1e6cc.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب دستتون درد نکنه درست شد...

سرچ کرده بودم عزیز جان...منتها گیر نیاورده بودم...

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
خب دستتون درد نکنه درست شد...

سرچ کرده بودم عزیز جان...منتها گیر نیاورده بودم...

باز خوبه سرچ کردین و نفهمیدین !
پست بعد از ie8 رو اگه نگاه بندازین می بینید نوشته برای اینکه بتونید ie8 رو آفلاین نصب کنید چی لازم دارین ، اگه معنی اینو نمی فهمین که دیگه هیچی ، هیچ انتظاری نمیشه ازتون داشت

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
باز خوبه سرچ کردین و نفهمیدین !
پست بعد از ie8 رو اگه نگاه بندازین می بینید نوشته برای اینکه بتونید ie8 رو آفلاین نصب کنید چی لازم دارین ، اگه معنی اینو نمی فهمین که دیگه هیچی ، هیچ انتظاری نمیشه ازتون داشت

یکم لحن صحبتتون بهتر کنید خوبه...

سرچ کردن و پیدا نکردن تاپیک مربوط با سرچ کردن و نفهمیدن خیلی فرق داره...

پست من رو به دقت بخونید میبینید که واضح گفتم سرچ کردم منتها گیر نیاوردم یعنی موقع سرچ نتونستم پیدا کنم مطلب رو که بعد هم لینک دادی و گفتم که مشکل حل شد

شما هم اگه معنی این رو نمیفهمین که دیگه هیچی...هیچ انتظاری نمیشه ازتون داشت.....:rolleyes:

بالا