سلام اقا اگه ميشه منو راهنمايي كنيد ممنوننتون ميشم ايا برنامه داره يا خوده گوشي اين كارو ميكنه؟:(
terminatrex کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 10 آپریل 2005 نوشتهها 54 لایکها 0 محل سکونت Karaj 6 آپریل 2006 #1 سلام اقا اگه ميشه منو راهنمايي كنيد ممنوننتون ميشم ايا برنامه داره يا خوده گوشي اين كارو ميكنه؟
3soot کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 25 ژانویه 2005 نوشتهها 1,643 لایکها 3 محل سکونت Tehran 6 آپریل 2006 #2 به نقل از terminatrex : سلام اقا اگه ميشه منو راهنمايي كنيد ممنوننتون ميشم ايا برنامه داره يا خوده گوشي اين كارو ميكنه؟ کلیک کنید تا بازشود... متاسفانه من با اين گوشي كار نكردم كه بگم اين قابليت توش تعريف شده يا نه ولي : 2 نرم افزار موثر براي اينكار هست كه قابليت ضبط مكالمات رو به شما ميده اوليش BestDictaphone است كه اينجا ميتونيد سراغي ازش بگيريد : http://www.smartphoneware.com/product.php?ui=series60&application=dictaphone60 البته اين نرم افزار رو بايد كرك شدهاش رو پيدا كنيد نرم اافزار اين سايت مدت داره دومين نرم افزار : Smartanswer است كه يه گيرائي هم توش ديدن ... نصبش بهرحال ممكنه براي گوشيتون مشكل ايجاد كنه كه من تعهدي نمي كنم چون خودم تستش نكردم ولي براتون ميزارمش : فایل های ضمیمه SmartAnswer.v2.04.S60.SymbianOS.Cracked-oWnPDA.zip 138.4 KB · نمایش ها: 5
به نقل از terminatrex : سلام اقا اگه ميشه منو راهنمايي كنيد ممنوننتون ميشم ايا برنامه داره يا خوده گوشي اين كارو ميكنه؟ کلیک کنید تا بازشود... متاسفانه من با اين گوشي كار نكردم كه بگم اين قابليت توش تعريف شده يا نه ولي : 2 نرم افزار موثر براي اينكار هست كه قابليت ضبط مكالمات رو به شما ميده اوليش BestDictaphone است كه اينجا ميتونيد سراغي ازش بگيريد : http://www.smartphoneware.com/product.php?ui=series60&application=dictaphone60 البته اين نرم افزار رو بايد كرك شدهاش رو پيدا كنيد نرم اافزار اين سايت مدت داره دومين نرم افزار : Smartanswer است كه يه گيرائي هم توش ديدن ... نصبش بهرحال ممكنه براي گوشيتون مشكل ايجاد كنه كه من تعهدي نمي كنم چون خودم تستش نكردم ولي براتون ميزارمش :
terminatrex کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 10 آپریل 2005 نوشتهها 54 لایکها 0 محل سکونت Karaj 7 آپریل 2006 #3 اقا ممنون مرسي؟ واقا لطف كردي ولي اولي خوبه ولي كامل ميخوام ميدوني از كجا بايد پيداش كنم