• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوري ميشه از ام تی پشتيبان گرفت !

30morgh.net

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام

آ قا چطوري ميشه از پستها پشتيبان گرفت ؟
من تا روش MySql رو هم امتحان کردم .. ولی جواد نداد ;)
یعنی حسابی سرویس کامل شدیم رفت !! :blink: نمی دونید 2 ساعت کامل داشتم بحش ور میرفتم ! :wacko:

1_ می خواهم یک پشتیبانی کامل بگیرم ( البته از Cpanel و phpmyadmin هم امتحان کردم .. پشتیبان میگیره و بازیابی نمیکنه ) تبصره : این پشتیبان رو می خوااهم به یک سرور دیگه و یک دامنه دیگه بچسبونم ! ... لازم به ذکر است که زمانی که روی سروری که الان سایت است اون پشتیبانی که از Cpanel و phpmyadmin هست رو به خوبی جواب میده ! :eek:

2 _ توی پست های همین جا دیدم واسه تمپلیت ها میشه پشتیبان گرفت ..چیزی نیست که از کل سیستم پشتیبانی بگیره ! ( http://mozahem.caspianblog.com/archives/000703.php ) هم خوندم ولی خیلی ناجور توضیح داده اصلا نفهمیدم چی به چی هست ! ( کسی هست اینو توضیح بده !!!! ) :wacko:

حالا من بیشتر نظرم روی انتقال نوشته هام هست !!! ( خیلی برام مهمه ) :blink:

30morgh.net

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از azemati :
TypeMover
http://www.zonageek.com/software/mt/typemover

توضیحاتش هم که توی صفحه‌اش هست!
فقط مشکل من این هست وفتی که همه کارا رو انجام دادم ! روی نصب گلاگین (توی خود ام تی) کلیک می کنم به من خطای 500 میده ( آدرس پرل و پرومیشن ها رو هم ست کردم ) پرومیشن رو هم گذاشتم 755 و 666 رو هم امتحان کردم .. ( چیکار کنم ! )
در ضمن آدرس هم به صورت cgi-bin/mt/plugins/ui.cgi هست !

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از weblog_nevis :
فقط مشکل من این هست وفتی که همه کارا رو انجام دادم ! روی نصب گلاگین (توی خود ام تی) کلیک می کنم به من خطای 500 میده ( آدرس پرل و پرومیشن ها رو هم ست کردم ) پرومیشن رو هم گذاشتم 755 و 666 رو هم امتحان کردم .. ( چیکار کنم ! )
در ضمن آدرس هم به صورت cgi-bin/mt/plugins/ui.cgi هست !
منم امتحان كردم ! توي لوكال هاست جواب نميده ! ولي روي سرور جواب داد ! :blink:

اگه خط اول تمام فايلهاي pm رو ببینی میگیری علتشو !

30morgh.net

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Shahedr :
منم امتحان كردم ! توي لوكال هاست جواب نميده ! ولي روي سرور جواب داد ! :blink:

اگه خط اول تمام فايلهاي pm رو ببینی میگیری علتشو !

آقا ايول !!!!!!!!! مثل توپ كار ميكنه از بس بهش ور رفتم ! يافتم !

آقا مثلا من مثل آب خوردن اطلاعات سايت salehnia.ws رو به iranmax.com منتغل گردم ( هر دوسرور متفاوت و دامنه هم که متفاوته ) البته میشه تمام قسمتها رو پشتیبان گرفت .. مثلا من همه قسمتها رو پشتیبان گرفتم به جر قالب ها که اون رو خودم نخواستم !!

اگه شده یک مفاله تصویری ازش می نویسم ! ( درضمن تمام کار توی 3 -4 مرحله انجام میشه ! و ساده است )

موفق باشید !

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از weblog_nevis :
آقا ايول !!!!!!!!! مثل توپ كار ميكنه از بس بهش ور رفتم ! يافتم !

آقا مثلا من مثل آب خوردن اطلاعات سايت salehnia.ws رو به iranmax.com منتغل گردم ( هر دوسرور متفاوت و دامنه هم که متفاوته ) البته میشه تمام قسمتها رو پشتیبان گرفت .. مثلا من همه قسمتها رو پشتیبان گرفتم به جر قالب ها که اون رو خودم نخواستم !!

اگه شده یک مفاله تصویری ازش می نویسم ! ( درضمن تمام کار توی 3 -4 مرحله انجام میشه ! و ساده است )

موفق باشید !
حتما اين كار رو بكن !

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
آقا اين چجوريه ؟؟؟ من فولدر TypeMover رو گذاشتم تو Plugins بعد هم cgi-bin/mt/plugins/TypeMover/ui.cgi رو اجرا كردم.

خطا داد . :(

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از shifte shab :
آقا اين چجوريه ؟؟؟ من فولدر TypeMover رو گذاشتم تو Plugins بعد هم cgi-bin/mt/plugins/TypeMover/ui.cgi رو اجرا كردم.

خطا داد . :(
این پلاگین فقط روی ام‌تی نسخه 3 به بعد جواب می‌ده!

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
113.gif
113.gif
113.gif
113.gif
113.gif
113.gif
113.gif
113.gif