• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری آدرس [email protected] رو بگیرم؟

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
سلام,

دیدید بعضی ها آدرس سایت خودشون رو میگیرن. مثلا: persiantools[at]gmail.com یا takdownload[at]gmail.com یا...

الان من هم میخوام آدرس سایت خودم رو بگیرم ولی وقتی میخوام ثبت کنم گوگل ایرور میده که this is not available.

what should I do now?

چی کار کنم؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
منم قبلا یه بار میخواستم بسازم با یه اسمی هر کاری کردم نشد و گیر میدا د مطمئن هم بودم که کسی اصلا از اون کلمه استفاده نکرده ولی گوگل قبول نمیکرد مگر با نقطه خطه فاصله و ... :eek:

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
منم قبلا یه بار میخواستم بسازم با یه اسمی هر کاری کردم نشد و گیر میدا د مطمئن هم بودم که کسی اصلا از اون کلمه استفاده نکرده ولی گوگل قبول نمیکرد مگر با نقطه خطه فاصله و ... :eek:
تی وی کده عزیز نقطه ها تو جی میل خنثی هستند! :p یعنی اگه [email protected] رو ثبت کنی دیگه کسی نمی تونه [email protected] رو بگیره... فرقی هم نمی کنه چند تا نقطه و یا در کجای کارکترها باشه! :blush:

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
ایروری که جیمیل برای آی دی های در حال استفاده میده, یه چیز دیگه هست. فکر کنم گوگل آی دی هایی که اسم دامنه باشن رو غیر قابل دسترس میکنه تا خود صاحب دامنه بره بگیرش نه افراد دیگه. تا از سوء استفاده بعضی ها جلوگیری کنه.

ولی نمیدونم چطور میشه به نام خودم ثبتش کنم. دامنه من 7 رقمی هست.

بالا