• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری این فرم رو پر کنم

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
سلام دوستان
من یک فرم درخواست وقت دیدار با سفارت المان از سایت سفارت آلمان گرفتم که به صورت پی دی اف بعد این فرم باید پر کنم نمیدونم با چه نرم افزار باید اینو پر کنم عکسمو بزارم این داستانها
قبل از این اگر کسی قبلا این کار رو کرده یعنی اقدام به وقت برای سفارت المان کرده ممنون میشم کمکم کنه چون دقیقا نمیدونم بعد از پر کردن این فرم و ایمیل کردن باید چیکار کنم
لینک دانلود فرم ممنون میشم کمکم کنید
http://www.teheran.diplo.de/Vertretung/teheran/fa/01__Willkomen/Visabestimmung/Schengen__Formular__DownloadDatei,property=Daten.pdf

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
سلام دوستان
من یک فرم درخواست وقت دیدار با سفارت المان از سایت سفارت آلمان گرفتم که به صورت پی دی اف بعد این فرم باید پر کنم نمیدونم با چه نرم افزار باید اینو پر کنم عکسمو بزارم این داستانها
قبل از این اگر کسی قبلا این کار رو کرده یعنی اقدام به وقت برای سفارت المان کرده ممنون میشم کمکم کنه چون دقیقا نمیدونم بعد از پر کردن این فرم و ایمیل کردن باید چیکار کنم
لینک دانلود فرم ممنون میشم کمکم کنید
http://www.teheran.diplo.de/Vertret...n__Formular__DownloadDatei,property=Daten.pdf

با نرم افزار Infix PDF Editor میتونید مثل فایلهای word ، فایلهای Pdf رو هم ویرایش کنید !

size.gif
حجم:
۹,۸۳ MB
dl1.gif
دانلود
lock.gif
رمز:فایل:
www.OnlyDownload.ir

معمولا از طریق ایمیل بهتون توضیح میدند. یا میتونید با همون ایمیل خودشون ازشون توضیح بخواید :دی

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
با نرم افزار Infix PDF Editor میتونید مثل فایلهای word ، فایلهای Pdf رو هم ویرایش کنید !

size.gif
حجم:
۹,۸۳ MB
dl1.gif
دانلود
lock.gif
رمز:فایل:
www.OnlyDownload.ir

معمولا از طریق ایمیل بهتون توضیح میدند. یا میتونید با همون ایمیل خودشون ازشون توضیح بخواید :دی

مرسی دوست من امیدوارم کار راه بی افته واقعا بتونم جبران کنم محبت تو :)

من نرم افزار دانلود کرد میخواهم اون فایل فرم باز کنم از من یک پسورد میخواهد ؟درصورتی که پسورت نداره اون فایل

Last edited:
بالا