• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری برای طرح هام ایده داشته باشم؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
من یه طراح وب هستم. از نظر فنی شکر خدا در حد بالایی هستم و هر چیزی رو می تونم طراحی کنم.
ولی مشکل اینجاست که ایده ندارم(شایدم زیبایی شناسیم ضعیفه! شایدم اشکال از سلیقست، شایدم روانشناسی رنگ بلد نیستم:eek:) نمی دونم چطوری یه قالب خوشگل طراحی کنم.
اساتید ممنون میشم بگید برای طراحی وب چه چیزهایی رو مد نظر می گیرید، آیا برای ایده هاتون منبعی دارید؟ یا از اصول خاصی پیروی می کنید؟

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
عزیز دل شما اول توی اینترنت خوب چرخ بزن ! همه مدل سایتی ببین ! خدا خیر بده google ! بعد هم اصول کار رو اگر بلد باشی مثل blue print روی کاغذ و photoshop و css3 , js کارتموم :دی3 تا طرح رو کپی بزن و با سلیقه خودت تغییر بده 4امی رو میزنی خودت !

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
طراح وب ؟ برنامه نویس ؟ یا گرافیک کار هستین؟
طراح و برنامه نویس وب هستم(html,css,jquery,php,mysql) و فتوشاپ هم در حد مبتدی بلدم.(فقط طراحی مبتدی لوگو، طراحی قالب psd اصلا بلد نیستم!)

r3za-k

Registered User
لایک‌ها
528
طراح و برنامه نویس وب هستم(html,css,jquery,php,mysql) و فتوشاپ هم در حد مبتدی بلدم.(فقط طراحی مبتدی لوگو، طراحی قالب psd اصلا بلد نیستم!)

مشکلتون همینه : )

بهترین پیشنهاد اینه ک با یک گرافیست همکاری کنید ..

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
مشکلتون همینه : )

بهترین پیشنهاد اینه ک با یک گرافیست همکاری کنید ..
یعتی به تظر شما اگر اول psd رو طراحی کنم بعد تبدیل به html کنم بهتر میشه؟
به نظرتون میشه با مطالعه آموزش های گرافیکی(PS,illustrator) این مشکل رو رفع کرد؟

soroush_tayyebi

Registered User
لایک‌ها
110
یعتی به تظر شما اگر اول psd رو طراحی کنم بعد تبدیل به html کنم بهتر میشه؟
به نظرتون میشه با مطالعه آموزش های گرافیکی(PS,illustrator) این مشکل رو رفع کرد؟

کسی که میره سمت php هیچ وقت نمیتونه خوب طراحی کنه ! چون وقتش رو میزاره روی کارای مهمتر سایت (از دید فنی) و حوصله سر و کله زدن با قیافه سایت رو نداره :) بهترین کار همون چیزی هست که دوست عزیز r3za-k گفتن.یه گرافیست پیدا کن بده اون قالب psd بزنه برات :)

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
کسی که میره سمت php هیچ وقت نمیتونه خوب طراحی کنه ! چون وقتش رو میزاره روی کارای مهمتر سایت (از دید فنی) و حوصله سر و کله زدن با قیافه سایت رو نداره :) بهترین کار همون چیزی هست که دوست عزیز r3za-k گفتن.یه گرافیست پیدا کن بده اون قالب psd بزنه برات :)

شما میتونی هم طراح خوبی باشی و کد نویس خوب اما باید بدونی که طراحی هم پروسه خودش رو داره شما باید چرخه رنگ ها رو یاد بگیری بعد شروع کنی به طرح زدن تو همون فتو شاپ بعد بشینی طرحح های خودت رو با بقیه طرح ها مقایسه کنی

یه سری اصول طراحی مثل کار با رنگ ها و نور و تکسچر رو باید دستی یاد بگیری یعنی برو چند تا گواش بخر با دست و پا قلم بیفت روش ذهنت باز تر میشه

در کل راه خاصی نیست باید یه سر ی راه ها رو بری مثل همین ها که گفتم

soroush_tayyebi

Registered User
لایک‌ها
110
شما میتونی هم طراح خوبی باشی و کد نویس خوب اما باید بدونی که طراحی هم پروسه خودش رو داره شما باید چرخه رنگ ها رو یاد بگیری بعد شروع کنی به طرح زدن تو همون فتو شاپ بعد بشینی طرحح های خودت رو با بقیه طرح ها مقایسه کنی

یه سری اصول طراحی مثل کار با رنگ ها و نور و تکسچر رو باید دستی یاد بگیری یعنی برو چند تا گواش بخر با دست و پا قلم بیفت روش ذهنت باز تر میشه

در کل راه خاصی نیست باید یه سر ی راه ها رو بری مثل همین ها که گفتم

کاملا مخالفم ! آدم میتونه تو یه کار عالی بشه اما تو چند تا کار نمیتونه ! اگه میتونست که کار تیمی هیچ وقت مفهومی پیدا نمیکرد و هیچ موقع تیم تشکیل نمیشد !با یه دست نمیشه چندتا هندونه رو برداشت ! بر فرض هم آدم بخواد همه کارا رو خودش بکنه پروسه کار اونقدر طولانی میشه که مشتری بیخیال پروژه میشه ! یادتون باشه داریم در مورد کد نویسی اختصاصی سایت حرف میزنم نه استفاده از cms های آماده !!

بالا