• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری رتبه گوگل بهتری داشته باشم؟

AlirezaRCH

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2017
نوشته‌ها
18
لایک‌ها
5
سن
25
محل سکونت
اهواز - کاشان
سلام دوستان من یه وبسایت دارم که زیاد رتبه جالبی نداره و این که میخوام رتبه بهتری داشته باشه باید چه کار کنم چه مطلبی رو بخونم و این که چه کنم اصن یه نفر بیا دخیرات کنه یادم بده خخخ ممنون میشم
 

decoweb

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2017
نوشته‌ها
683
لایک‌ها
247
سن
87
محل سکونت
اصفهان
سلام
خیراتی کسی چیزی یاد نمی ده
یا باید تو گوگل جستجو کنی یا کمی هزینه

:) با سلام و خسته نباشید ؛ در جواب شما دوست عزیز شاید شما اینگونه باشید ولی خیلی ها هستن در انجمن مثل خود من که 5 سال پاسخگو بودم چه با این ای دی چه با ایدی دیگر، لطفا اسپم نکنید ممنون ....
 
Last edited:

decoweb

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2017
نوشته‌ها
683
لایک‌ها
247
سن
87
محل سکونت
اصفهان
سلام دوستان من یه وبسایت دارم که زیاد رتبه جالبی نداره و این که میخوام رتبه بهتری داشته باشه باید چه کار کنم چه مطلبی رو بخونم و این که چه کنم اصن یه نفر بیا دخیرات کنه یادم بده خخخ ممنون میشم

:) سلام و خسته نباشید

:general105: چند مورد بیان میکنم بعد یک مقاله برای شما ارائه میدم شاید به کار شما بیاد

1. عنوان صفحه
2. نام لینک (url) آن صفحه
3. کلمات کلیدی برای موتورهای جستجوگر
4. توضیحات برای موتورهای جستجوگر
5. برچسب ها و یا تگ ها
6. مصالات و آموزش های کاملا اختصاصی
7. دسترسی اسان برای کاربران
8. محتوا اختصاصی برای سئو
9. سئو وب سایت
10. قالب کاملا شیک

آموزش بهینه سازی سایت

اول از همه با یک مثال ساده و عامیانه معنی بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر (seo) را بیان میکنم شاید برای شما عزیزان این سوال پیش آماده باشد که هنگامی که یک کلمه ی را در موتورهای جستجوگر مثل گوگل سرچ و یا جستجو میکنید علت این که چرا یک وب سایت در صفحه اول گوگل نمایش داده میشود و یک وب سایت دیگر در صفحه آخر گوگل قرار میگیرد علت آن میزان متفاوت بهینه سازی یک وب سایت برای موتورهای جستجوگر می باشد.

به طور خلاصه باید گفت موتورهای جستجوگر برای تشخیص مفید بود مطالب و مرتبط بودن آن کلمه سرچ شده با آن مطلب یک سری ملاک ها در نظر گرفته اند و علت اینکه آن سایت در صفحه اول گوگل قرار میگیرد رعایت آن نکات می باشد.که در زیر مهم ترین این ملاک های رتبه دهی گوگل و دیگر موتورهای جستجوگر به صفحات وب سایت ها به طور خلاصه و مفید ذکر شده است.

مهم ترین نکات در مورد بهینه سازی یک وب سایت برای موتورهای جستجوگر:

1. عنوان صفحه : از مهم ترین ملاک های تشخیص مرتبط بودن مطلب شما با کلمات سرچ شده عنوان صفحه می باشد. گوگل اول از همه عنوان (title) صفحه شما را مشاهده میکند. سعی کنید عنوان صفحات وب سایت شما مرتبط با مطالب سایت تان باشد به طور مثال اگر چنانچه مطلبی در رابطه با طراحی سایت میخواهد در سایت خود قرار دهید می توانید در عنوان صفحه از کلمه طراحی سایت و به همراه مشتقات آن و یا قرار دادن پسوند یا پیشوند به آن کلمه به گوگل میرسانید که مطلب شما در رابطه با طراحی سایت می باشد. به طور مثال می توان از این کلمات در عنوان آن صفحه استفاده کرد طراحی سایت،طراحی وب سایت،طراحی حرفه ای وب سایت،طراحی وب سایت پیشرفته و... حتما این نکته را لحاظ کنید عنوان صفحه متناسب با مطلب آن صفحه باشد و سعی کنید که حداکثر طول آن 70 کاراکتر باشد.

2. نام لینک (url) آن صفحه : گوگل برای نام لینک اهمیت ویژه ای قائل هست نام لینک های که مرتبط با مطلب آن صفحه و لینک آن صفحه استاتیک یا ثابت هستند مورد پسند موتورهای جستجوگر می باشد.به طور مثال نام لینک ها ی که به شکل زیر باشند مورد پسند گوگل و موتورهای جستجوگر دیگر نیز می باشد.


و نام لینک های که به صورت زیر داینامیک و پویا باشند مورد پسند گوگل یا موتورهای جستجوگر دیگر نمی باشد.

http://webcadeh.com/page?id=23

سعی کنید کلماتی که مد نظر دارید با سرچ آن ها سایت شما نمایش داده شود در نام لینک خود استفاده کنید دقت داشته باشید این کلمات باید مرتبط با مطلب آن صفحه باشد و بهتر از کلمات عنوان صفحه و یا خود عنوان صفحه در نام لینک قرار دهید.به طور مثال همون طور که مشاهده میکنید مطلب این صفحه در رابطه با آموزش بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجوگر می باشد و بنده نیز نام لینک این صفحه را آموزش بهینه سازی سایت انتخاب کرده ام.نکته آخر از نام لینک های طولانی نیز اجتناب کنید.

( شاید شما لینک این صفحه را به صورت http://xn------2ye1abdu9dejdf0vtapbl72wgad.webcadeh.com مشاهده کنید علت آن هم این می باشد که ما این صفحه را به صورت ساب دامین ارائه کرده ایم و در مروگر ها دامنه فارسی به این شکل در میاد ولی اصل لینک به صورت زیر می باشد که خود ارائه به صورت ساب دامین یکی از ترفندهای سئو می باشد که در آموزش های بعدی توضیح داده می شود.


این قابلیت رو که شما بتوانید برای هر صفحه نام لینک را خود وارد و انتخاب کنید خیلی از وب سایت ها این قابلیت مهم را ندارند.شرکت فضای مجازی وبکده ( طراحی سایت وبکده ) این امکان را برای تمامی نرم افزارها و وب سایت های طراحی شده توسط ما قرار داده است که مشتریان عزیز بتواند نام لینک را خود وارد و انتخاب کنند.

3. کلمات کلیدی برای موتورهای جستجوگر : شاید در ظاهر هیچ یک از کاربران سایت قادر به مشاهده آن نمی باشند ولی با مشاهده سورس سایت می توان آن را مشاهده کرد.و در داخل تگ متای خود (keywords) قرار میگیرد.شما می توانید کلماتی که مرتبط با مطلب و هچنین کلماتی که مایل هستید با جستجو شدن در موتورهای جستجوگر ، سایت شما به نمایش در آید در این قسمت قرار دهید.حداکثر کلماتی که وارد میکنید 150 کاراکتر باشد.



4. توضیحات برای موتورهای جستجوگر : این مورد شباهت زیادی به کلمات کلیدی (بخش بالایی) دارد و اغلب افراد این دو بخش را یکسان پر میکنند،همون طور که از اسم آن مشخص هست توضیحاتی را می توانید در مورد آن صفحه برای موتورهای جستجوگر وارد کنید.و در داخل تگ مربوط به متای خود (description) قرار میگیرد و مثل مورد بالا قابل مشاهد نیست و همچنین حداکثر طول آن باید 150 کاراکتر باشد.

5. برچسب ها و یا تگ ها : این بخش بیشتر شبیه به یک ترفندی برای موتورهای جستجوگر می باشد که ما می توانیم با استفاده از این قسمت صفحات وب سایت خود در بازه ای طیف گسترده تری از کلمات جستجو شده در موتورهای جستجوگر در صفحات اول آن ها به نمایش بگذاریم.به طور مثال شاید ما بتوانیم برای یک مطلب تعداد زیادی عنوان ،نام لینک ، کلمات کلیدی و توضیحات در ذهن داشته باشیم و یا بخواهیم با سرچ کردن همه آن کلماتی که مد نظر ما هست و بازه ی گستره ای را داراست بازهم سایت ما در صفحات اول موتورهای جستجوگر به نمایش در بیاید که ما به دلیل اینکه در عنوان ، نام لینک ، کلمات کلیدی و توضیحات برای موتورهای جستجوگر داری محدودیت هستیم و نمی توانیم بیشتر از حد مجاز کاراکتر استفاده کنیم ( این نکته را در نظر داشته باشید در صورتی که بیشتر از حد مجاز کاراکتر وارد کنید موتورهای جستجوگر فقط همان تعداد مجاز کاراکتر را مشاهده کرده و ما بقی کلماتی که وارد کردیم را مشاهده نمی کنند و نیز باعث نمره منفی گرفتن آن صفحه از طرف موتورهای جستجوگر نیز می شود) با استفاده از این بخش می توانیم تمامی این کلماتی که مد نظر ما هست و طیف گستره ای را شامل میشود را در این قسمت وارد کنیم به طور مثال بنده علاوه بر این که میخواهم این صفحه با کلمه آموزش بهینه سازی سایت درصفحات اول موتورهای جستجوگر قرار گیرد می توانم با استفاده از قسمت بر چسب ها بر روی کلمات دیگر از قبیل افزایش آمار بازدید وب سایت،افزایش سئو وب سایت،بهینه سازی سایت برای گوگل و ... نیز مانور دهم دقت داشته باشید تمامی این کلمات متناسب با مطلب این صفحه می باشد.

به طور خلاصه کار این قسمت برای این می باشد که بعد از اینکه شما کلمات مد نظر خود را در این قسمت وارد کردید اتوماتیک لینک های ساخته میشود که مخصوص موتورهای جستجوگر می باشد به این صورت که کلماتی که وارد کردید به طور اتوماتیک جایگزین عنوان صفحه و همین طور جایگیزن نام لینک،کلمات کلیدی و توضیحات برای موتورهای جستجوگر شده ولی مطلب شما همان مطلبی می باشد که در قبل وارد کردید و بدون تغییر ظاهر می باشد برای درک بهتر می توانید بر روی بر چسب های آخر همین صفحه کلیک نمایید.

نکات مهم و کلیدی :

* حتما دقت داشته باشید که تمامی بخش های بالا مرتبط با مطلب و یا موضوع سایت تان پ کنید و از کلماتی که ربطی به مطلب آن صفحه ندارد اجنتاب ورزید به طور مثال بنده نمی توانم در این مطلب که مرتبط با آموزش بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجوگر می باشد در عنوان صفحه و دیگر موارد ذکر شده در بالا از کلمه طراحی حرفه ای وب سایت استفاده کنم.

* به تعداد کاراکترهای مجاز در استفاده از آن بخش دقت فرمایید.


افزایش رتبه و رنکینگ وب سایت در موتورهای جستجو و الکسا

جهت بالا بردن و افزایش رتبه و رنکینگ وب سایت در موتورهای جستجو و الکسا از روش های مختلفی می توان استفاده نمود که برخی از آنها برای کسب و کار وب سایت شما ممکن است ضرر داشته باشند و برخی دیگر بلعکس نقش مثبتی داشته باشند. در این مقاله بر روش های درست و اصولی بالا بردن رتبه و رنکینگ وب سایت در موتورهای جستجو و الکسا صحبت خواهم نمود. بالا بردن رتبه وب سایت در موتورهای جستجو، رتبه الکسای وب سایت شما را نیز ارتقاء می دهد زیر رتبه الکسا بر اساس تعداد کاربران وب سایت شما می باشد و هر چه تعداد کاربران وب شما بیشتر باشد و مدت زمان بیشتری در سایت شما فعالیت نمایند وب سایت شما رتبه بهتری خواهد داشت. البته رتبه الکسا به صورت عکس می باشد و هر چه رتبه وسایت الکسای شما پایین تر باشد به معنای رتبه بهتر می باشد و به عنوان مثال سایت گوگل به عنوان پر بازدید ترین وب سایت موجود رتبه یک و وب سایت دارکوب هم اکنون در الکسا رتبه 50000 را دارد که به این معناست که 50000 وب سایت با بازدید بهتر است وب سایت دارکوب وجود دارد.

رتبه یک وب سایت در موتورهای جستجو به عوامل مختلفی نظیر تاریخ ثبت دامنه، تعداد لینک های ورودی، تعداد بازدید کنندگان و سایر المان ها مربوط است که برخی از روش های افزایش رتبه وب سایت در موتورهای جستجو را برای شما بیان می نمایم:

سئو و بهینه سازی وب سایت
از طریق سئو و بهینه سازی وب سایت می توانید رتبه وب سایت خود را در موتورهای جستجو بالا ببرید. انجام امور سئو و بهینه سازی وب سایت البته به روش درست باعث بالا رفتن رتبه وب سایت در موتورهای جستجو و در نتیجه افزایش تعداد ورودی کاربران وب سایت از موتورهای جستجو خواهد بود. روش های مختلفی برای سئو و بهینه سازی وب سایت وجود دارد که در بخش زیر به صورت اجمالی آنها را برای شما بیان می نمایم:

برای کسب اطلاعات جامعی در مورد سئو و بهینه سازی وب سایت می توانید مقاله آموزش سئو و بهینه سازی وب سایت را مطالعه نمایید.

بهینه سازی و رفع عیوب سئو وب سایت
قبل از شروع هر عملیات سئو بر روی سایت بهتر است کلیه عیوب سئو وب سایت شما زیر نظر متخصص بهینه سازی رفع گردد و وب سایت شما از نظر اصول سئو مشکل نداشته باشد. بهتر است آدرس دهی صفحات وب سایت برای موتورهای جستجو بهینه سازی شده باشد و کد نویسی صفحات وب سایت به صورت دایو بیس باشد. همچنین متخصص سئو ساختار اطلاعاتی وب سایت را می بایست بررسی نموده تا در صورت نیاز به تغییر، بهینه سازی های لازم بر روی آن انجام گردد. همچنین بهتر است متخصص سئو از نرم افزارهای آمار وب سایت نظیر Google Webmaster Tools را در سایت فعال نماید تا از خطاها و مشکلات وب سایت با خبر باشد و در صورت نیاز آن ها را برطرف نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم های آمار گیر وب سایت می توانید مقاله بهترین سیستم های آمار گیر وب سایت را مطالعه نمایید.

طراحی نسخه موبایلی و یا ریسپانسیو وب سایت
امروزه طراحی نسخه موبایلی یا ریسپانسیو به یکی از المان های رنک دهی موتورهای جستجو تبدیل شده است به طوری که در صورتی که وب سایتی نسخه موبایلی نداشته باشد رتبه آن در نتیجه موتورهای جستجو پایین خواهد آمد. با توجه به افزایش تعداد استفاده کنندگان از موبایل برای مرور و جستجو در وب و برای آنکه حجم وسیعی برای کاربران خود را از دست ندهید بهتر است حتما وب سایت خود را سازگار برای نمایش در انواع مختلف موبایل و تبلت پیاده سازی نمایید.

می توانید مقاله طراحی سایت موبایلی را مطالعه نمایید.

افزایش سرعت وب سایت
هر چه وب سایت سرعت بالا آمادن بیشتری داشته باشد رتبه آن در موتورهای جستجو بالاتر خواهد بود و المان سرعت یکی از مهترین فاکتورهای رنک دهی و رتبه بندی موتورهای جستجو می باشد. جدای از موتورهای جستجو کاربران نیز علاقه ای به سایت ها کند ندارند و در صورتی که سایتی با سرعت پایین بارگذاری گردد ممکن است از ادامه بازدید وب سایت منصرف گردند.

جهت افزایش سرعت وب سایت این مقاله رو مطالعه نمایید.

بک لینک سازی برای وب سایت
تعداد لینک هایی از وب سایت که در سایت های دیگر قرار دارند و همچنین کیفیت این لینک ها یکی دیگر از المان های رنکینگ موتورهای جستجو می باشد و بیشترین تاثیر را در سئو و بهینه سازی وب سایت خواهد داشت و در صورتی که عملیات بک لینک سازی به درستی انجام گردد وب سایت برای کلیه کلمات کلیدی مربوط به زمینه فعالیت شرکت بالا خواهد آمد. عملیات ایجاد لینک به وب سایت خود یا بک لینک سازی را حتما زیر نظر متخصص سئو و بهینه سازی وب سایت انجام دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بک لینک سازی می توانید مقاله روش های اصولی بک لینک سازی برای وب سایت را مطالعه نمایید.

تولید محتوا برای وب سایت
در صورتی که قصد داشته باشید رتبه خود را در موتورهای جستجو بالا ببرید می بایست چرخه تولید محتوا در سایت خود ایجاد نمایید و به صورت دوره ای در وب سایت مقالات و اطلاعات جدید بارگذاری نمایید. هر چه بر عملیات تولید محتوا تمرکز بیشتری نمایید وب سایت شما قدرتمند تر خواهد بود. محتوا هم اکنون مهترین المان رنک دهی موتورهای جستجو می بایست و بنابراین به آن می بایست نسبت به سایر آیتم های رنک دهی بیشتر توجه گردد.

می توانید مقاله تولید محتوا به صورت سئو برای وب سایت را مطالعه نمایید.

استفاده از انواع مختلف روش های تبلیغات
با استفاده از روش های مختلف تبلیغات نظیر تبلیغات در سایر وب سایت، ارسال ایمیل تبلیغاتی، ارسال تبلیغات به صورت اس ام اس، بیلبورد، تبلیغات در روزنامه ها و جراید، تبلیغات کلیکی و سایر روش های تبلیغات نیز می توانید رنک وب سایت خود را ارتقاء دهید. هر چه از روش های مختلف تبلیغات بیشتر استفاده نمایید رتبه وب سایت شما در موتورهای جستجو بهتر خواهد بود.

می توانید مقاله روش های مختلف تبلیغات برای وب سایت را مطالعه نمایید.

البته به روش های دروغین نیز می توان رتبه وب سایت را در الکسا پایین آورد که ممکن است به سئو وب سایت شما بسیار لطمه وارد نمایید و وب سایت شما را از نتیج های موتور جستجو به صورت کامل حذف نماید که توصیه می نماییم هرگز از این روش ها استفاده ننمایید و روش های درست و اصولی را در نظر بگیرید. در صورتی که وب سایت شما به روش های درست و اصولی بالا بیاید تاثیر بسیاری در کسب و کار شما خواهد داشت و میزان فروش شما از وب سایت بسیار بالا خواهد رفت.
 

MAH203

Registered User
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2012
نوشته‌ها
839
لایک‌ها
128
:) با سلام و خسته نباشید ؛ در جواب شما دوست عزیز شاید شما اینگونه باشید ولی خیلی ها هستن در انجمن مثل خود من که 5 سال پاسخگو بودم چه با این ای دی چه با ایدی دیگر، لطفا اسپم نکنید ممنون ....
جواب هر کی غیر شما اسپمه البته نظر شمام محترمه
چیزی که شما اینجا نشر می دید با یه جستجو تو گوگل هم پیدا میشه - چیزی که من به دوستمون پیشنهاد کردم --> جستجو تو گوگل
نکاتی که تفاوته بین دو سایته تو پکهای گرون قیمتی دارن ارائه میشن
من چندتا از پست های شمارو خوندم و اطلاعات خوبی ارائه می دید از این بابت شکی نیست(اطلاعات گلچین شده)
ولی بیشترشون تو مقاله هایی ارائه شدن قبول کنید
 

decoweb

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2017
نوشته‌ها
683
لایک‌ها
247
سن
87
محل سکونت
اصفهان
جواب هر کی غیر شما اسپمه البته نظر شمام محترمه
چیزی که شما اینجا نشر می دید با یه جستجو تو گوگل هم پیدا میشه - چیزی که من به دوستمون پیشنهاد کردم --> جستجو تو گوگل
نکاتی که تفاوته بین دو سایته تو پکهای گرون قیمتی دارن ارائه میشن
من چندتا از پست های شمارو خوندم و اطلاعات خوبی ارائه می دید از این بابت شکی نیست(اطلاعات گلچین شده)
ولی بیشترشون تو مقاله هایی ارائه شدن قبول کنید

:general406: 100% موافق هستم با گفته شما ....
 
بالا