• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری فایل های تصویری با فرمت dat رو ببینم؟فیلم هم هست!

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چندتا فایل تصویری یعنی فیلم با پسوند dat دانلود کردم با هیچ برنامه ای نمی شه بازش کرد .با این برنامه ها تست کردم بی فایده بود media player ,reallplayer .quesck time .cliprex dvd. این پیغامو می ده وقتی نم تونه پلی کنه
The source filter for this file could not be loaded.
:blink: :blink: من اصلا تو عمرم همچین فرمتی ندیدم dat دیگه چیه؟:blink:
این پیغام هم وقتی انلاین باشم بخوام پلی کنم می ده اون پایین مدیا پلیر که می نویسه connecting وقتی کانکت می شه می زنه acquiring lisence... بعد همین طور می مونه!:( :( کسی می تونه کمک کنه!

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینم اضافه کنم که مشکل من فرمت dat نیست چون فایل های wmv هم همین مشکل دارن و پیغام لیسنس می ده البته نه فای هایی که رو سیستمم هستن با این فرمت .همین فایل هایی که دانلود کردم این مشکل فقط دارن پیغام لیسنس می ده .:wacko:

Mr_Abouzar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من

Dat یکی از معروفترین پسوندهای تصویری هستش.

احتمالاً فایلی رو که دانلود کردی مشکل داره.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
فايلهاي wmv ممكنه لايسنس داشته باشن ولي dat نه! يا فايل دانلود شده خرابه و يا اينكه اگه فايلهاي dat غير دانلودي هم پخش نميشه ، مشكلي توي codec هاي ويدوئويي روي سيستم پيش اومده . يه دونه xp codec pack يا k-lite mega codec pack نصب كن ببين درست ميشه يا نه.

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مننون از دوستان اصلا سوالم این نیست موضوع بد انتخاب کردم و اصلا اینو نمی خواستم بگم مثلا یکی دو فایل نیست .ببخشید باید یه تاپیک دیگه بزنم تو همین قسمت یه تاپیک می زنم .لطفا اونجا جواب بدین

بالا