با درود . با asp کلاسیک برنامهای تحت وب نوشتهام که با داشتن تاریخ و زمان درست منطقهای که کاربر از آن سایت را بازدید میکنه کار میکنه . مثلا اگر کاربری از ایران سایت را در 8 آبان در ساعت 12 ظهر بینه برنامه تاریخ و زمان ایران را درست نشون بده و مطابق با اون عمل کنه و همون زمان در آمریکا ساعت و تاریخ اون منطقه رو بگیره و کاربری که از اونجا وارد شده برنامه طبق او زمان و تاریخ خودشو وفق بده . من حتیالمقدور میخام که اینکار از طریق سرور صورت بگیره و به کلاینت ربطی نداشته باشه . از طریق IP شنیدم میشه اینکار را کرد . سوال اینجاست که لیست ip ها را از کجا میتونم بدست بیارم . و آیا سایتی هست که جدول آیپیها را در اختیار بزاره ؟ من میخوام مثلا متغییری به اسم datevar تاریخ را به خودش اختصاص بده و timevar مقدار زمان را . آیا سایتی هست که خدمات رایگانی را در این زمینه ارائه بده تا با داشتن ip ساعت و تاریخ را به من بده که من بتونم اونو به این دو متغییر نسبت دهم ؟ در ضمن اگر بخوام از کلاینت کمک بگیرم چه جوری میشه که کاربر با بازکردن صفحه زمان و تاریخ سیستم به سرور داده بشه و بعد از انجام محاسبات صفحه از طریق سرور فرستاده بشه؟