• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری میشه با استفاده از سرور ساید تاریخ و ساعت هر منطقه از دنیا را درست نشون داد

esf-kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود . با asp کلاسیک برنامه‌ای تحت وب نوشته‌ام که با داشتن تاریخ و زمان درست منطقه‌ای که کاربر از آن سایت را بازدید می‌کنه کار می‌کنه . مثلا اگر کاربری از ایران سایت را در 8 آبان در ساعت 12 ظهر بینه برنامه تاریخ و زمان ایران را درست نشون بده و مطابق با اون عمل کنه و همون زمان در آمریکا ساعت و تاریخ اون منطقه رو بگیره و کاربری که از اونجا وارد شده برنامه طبق او زمان و تاریخ خودشو وفق بده . من حتی‌المقدور می‌خام که اینکار از طریق سرور صورت بگیره و به کلاینت ربطی نداشته باشه . از طریق IP شنیدم میشه اینکار را کرد . سوال اینجاست که لیست ip ها را از کجا می‌تونم بدست بیارم . و آیا سایتی هست که جدول آیپی‌ها را در اختیار بزاره ؟ من می‌خوام مثلا متغییری به اسم datevar تاریخ را به خودش اختصاص بده و timevar مقدار زمان را . آیا سایتی هست که خدمات رایگانی را در این زمینه ارائه بده تا با داشتن ip ساعت و تاریخ را به من بده که من بتونم اونو به این دو متغییر نسبت دهم ؟ در ضمن اگر بخوام از کلاینت کمک بگیرم چه جوری می‌شه که کاربر با بازکردن صفحه زمان و تاریخ سیستم به سرور داده بشه و بعد از انجام محاسبات صفحه از طریق سرور فرستاده بشه؟

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام .

در مورد سايتی که اطلاعات IP ها و معادل کشوری آنها را بده من سايت رايگان سراغ ندارم . ولی حتما دنبالش میگردم ببینم چیزی پیدا میکنم یا نه.

در مورد ساعات و تاریخ محلی نقاط مختلف جهان من در پروژه قبلی همین سرویس را میخواستم بر روی وب سايت راه اندازی کنم . فقط برای من کاربر شهر / کشور مورد نظر را انتخاب می کرد و تاریخ و ساعات محلی گزارش می شد . من از یک سايت استفاده میکردم در آن طرز کار به شکل زیر بود :

درخواست یک Url از آن سايت را می کردید که همراه بود با نام سرویس (ساعات محلی = اسم سرویس) ، نسخه گزارش (مربوط به خود وب سايت سرویس دهنده بود) و طول و عرض جغرافیائی منطقه ای مورد نظر شما برای دریافت ساعت محلی

خروجی این درخواست شما یک فايل xml بود که در آن تاریخ و زمان فعلی آن منطقه در زمان درخواست را به شما می داد . در این سناریو باید شما طول و عرض جغرافیائی را به عنوان پارامتر بدی که آن را من از یک سری سايت دیگه در آوردم و در سايت خودم در پايگاه داده ذخیره کردم . آدرس سايت را برم خونه برات میزارم و البته آدرس سايتی که طول و عرض جغرافیائی را داره .

موفق باشی

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
در مورد IP من یکی دو ماه پیش توی انجمن php سوال کردم دوتا دیتابیس مجان یمعرفی شد که خوب درسته که خیلی کامل نبود ولی کار ره انداز بود و مهم تر از همه اینکه مجانی بود (خیلی کامل نبود دقیقا تاکیدم روی کلمه خیلی اه ! وگرنه تقریبا کامل بود ! )

و اما ست کردن ساعت ! حتما میدونید چیزی که معموله اینه که برای اینکه یکی سایت رو برای خودش کاستومایز کنه باید ثبت نام کنه و همون موقع هم میتونه اختلاف ساعتش رو ست کنه ، در غیر این صورت مردوم معمولا عادت ندارند که ساعت محلی شون رو بدون اطلاع قبلی روی سایت ببینن !

esf-kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر شما . متشکر می شم اگر بیشتر راهنمایی کنید . سپاسگزارم .

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز خدا را شکر رسیدم خانه و اینم لینک های که قولشو بهت داده بودم :

اطلاعات کامل در مورد سرویس ارائه ساعات محلی :
http://www.earthtools.org/webservices.htm#timezone

تو این صفحه هم کلی لینک پیدا میکنی که همشون یه چیزیه :
http://www.google.com/search?hl=fa&q=latitude+and+longitude+of+cities

اطلاعات مربوط به شهر تهران به شکل زیر می باشد :

کد:
Tehran:
	Latitude:  35° 45' North  
	Longitude:  51° 30' East  
	http://www.earthtools.org/timezone/35.45/51.30

اگه آدرس رو درخواست کنی خروجی ساعت فعلی تهرانه که میتونی صحت عملکرد رو چک کنی

موفق باشی

esf-kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامی درود بر شما . از اطلاعاتتان بهره کافی بردم . امیدوارم که بتونم به درستی اونها رو بکار ببندم . از شما واقعا متشکرم . بدرود

بالا