• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری میشه تو اکسس یک رکورد و حذف کرد که ترتیب آی دی ها بهم نخوره

وضعیت
موضوع بسته شده است.

esf-kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود . من اینو تو انجمن دیتا بیس هم مطرح کردم . اما چون مشترک با asp بود اینجا هم مطرحش می‌کنم . من با asp کار می‌کنم . وقتی می‌خام توسط دستورات asp یک رکورد را از تو دیتا بیس اکسس حذف کنم بهم خوردن شماره رکوردها دردسر ساز میشه . مثلا سه رکورد 1 و 2 و 3 دارم و شماره 2 رو حذف می کنم . نتیجه 1 و 3 می‌شه . من می‌خام اینجوری نشه .بلکه بشه 1 و 2 . یعنی شماره آی دی 3 خودکار تبدیل به 2 بشه . خواستم ببینم کسی برای اینکار می‌تونه راهی پیشنهاد کنه ؟‌

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
با درود . من اینو تو انجمن دیتا بیس هم مطرح کردم . اما چون مشترک با asp بود اینجا هم مطرحش می‌کنم . من با asp کار می‌کنم . وقتی می‌خام توسط دستورات asp یک رکورد را از تو دیتا بیس اکسس حذف کنم بهم خوردن شماره رکوردها دردسر ساز میشه . مثلا سه رکورد 1 و 2 و 3 دارم و شماره 2 رو حذف می کنم . نتیجه 1 و 3 می‌شه . من می‌خام اینجوری نشه .بلکه بشه 1 و 2 . یعنی شماره آی دی 3 خودکار تبدیل به 2 بشه . خواستم ببینم کسی برای اینکار می‌تونه راهی پیشنهاد کنه ؟‌
خیر راهی نداره وقتی به صورت auto number هست.
خوب شما بفرما برا چی میخوای این ترتیب به هم نخوره ؟
تو نوشتن دیتا مثلا میخوای پشت رکورد ها، شما ردیف هم بیاد ؟ خوب این کار رو تو برنامه نویسی میتونی انجام بدی ..

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

همونطور گفتن امکانش نیست مگر اینکه وقتی رکورد رو حذف کردی باید تمام فیلد های id رکورد ها رو از اول update کنی که اینکار هم با جناب asp و به خصوص اکسس فکر بسیار بدی هست مخصوصا وقتی رکورد هات زیاد باشه و با فرض اینکه به مشکلات عجیب و غریب دیتابیس اکسس بر نخوری.

esf-kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از شما دوستان سپاسگزارم . مشکل من اینه که همیشه باید شماره اخرین رکورد را داشته باشم . مثلا اگه 10 تا رکورد داشته باشم و یکی رو حذف کنم شماره آخرین رکورد را 10 نشون میده با اینکه من می‌خام عدد نه رو نشون بده . بطور خلاصه بگم من تعداد رکوردهای تو یک فیلد رو می‌خام . اگه راهی براش دارید لطفا راهنمایی کنید

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
در همانجا هم بنده پاسخ سوال شما را دادم

لطفا از این به بعد ، برای یک سوال دو تاپیک باز نکنید . هر تاپیک فقط در یک بخش .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا