• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری میشه یه عکس رو تو سایز دلخواه پرینت کرد ؟!

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
چطوری میشه یه عکس رو تو سایز دلخواه پرینت کرد ؟!:neutral:

لول ... فکر نمی کردم یه روزی واسه یه همچین موضوعی بخوام تاپیک بزنم و سوال کنم :D

من هنوز درست نمیدونم چطوری باید ابعاد یه عکس رو تنظیم کنم که وقتی میفرستمش برای پرینت دقیقا همون سایز مورد نظری بشه که می خوام...:neutral:

مثلا یه عکس داشتم می خواستم اینو برای یه قاب عکس کوچیک 6 x 8 پرینتش کنم . سایزش رو توی فوتوشاپ تنظیم کردم و عکس رو با همون ابعاد سیو کردم .

برای پریت عکس هم روی این ایکن ----> کلیک می کنم و بعد از جلو رفتن میرسم به این صفحه که سایز عکس رو با توجه به صفحه باید انتخاب کنم...
یا حالا تمام صفحه یا سایز های خیلی کوچیک تر یا متوسط ولی باز هم موقع پرینت همون سایز مورد نظر خودم نمیشد

اگه تمام صفحه باشه که به خاطر سایز کوچیک خود عکس کل عکس پریت شده پیکسی میشه اگرم سایز متوسط باشه باز هم به خاطر بزرگ تر بودن از سایز اصلی کیفیتش رو از دست میده و اگر هم سایز کوچیک باشه باز همون سازی نیستش که من برای پرینت مد نظر داشتم ...

بعضی وقت ها که سایز بندی درست در نمیاد از word استفاده می کنم ولی اون هم باز سایز دقیق رو برام پرینت نمی کنه ...

در کل میدونم که این راه و رسم درست پرینت کردن یه عکس نیستش و من دارم اشتباه می کنم ...
می خواستم بدونم چی کار باید بکنم یا مثلا از چه برنامه خاصی باید استفاده کنم که عکس رو دقیقا با همون ابعاد مورد نظرم برام پرینت کنه...

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
کسی نیست یه راهنمایی بکنه ...؟ :neutral:

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
آخ شرمنده انگار اونجا CM نیست اصلا .

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
جی تی منظورت توی فتوشاپه؟ روی Print with Preivew کلیک کنی میتونی سایز عکست رو تغییر بدی.

ehsan_mazloomi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در خود فتوشاپ به سادگي ميشه اين كار رو انجام داد. در كادررimage size ببين ابعاد تصوير چند در چنده. واحد Cm هم هست. ابعاد رو تنظيم كن و با خود فتوشاپ چاپ كن

بالا