• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری پولهامو از ایگلد در بیارم؟؟مگه تحریم نشدیم؟

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من یه سوال داشتم تو چند تا از تاپیک ها دیدم که هنوز کسایی هستن که تو سایت ها هایپ و ...فعالیت دارن.
چجوری؟مگه بانگ الکترونیکی ایگولد ایرانو تحریم نکرد.من یادمه چند سال پیش که سایت مانیتورینگ داشتم و خیلی تو این هایپ ها سرمایه گذاری می کردم تازه داشت همه چی خوب پیش می رفت که ایگولد ایرانو تحریم کرد و همه پولهای من تو این بانک دود شد:blink: و حساب کاربری من تو این سایت دیگه غیر فعال شد.حالا اگه غیر از اینه که بگین چجوری می شه حسابمو دوباره فعال کنم یا پولهامو در بیارم.یه توضیحی به من بدین خیلی وقته از این خط اومدم بیرون
شما الان با کدوم بانک الکترونیکی تو این سایت ها depost می کنین؟؟

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اگه حسابت بسته شده که دیگه هیچ کاری نمی تونی بکنی !

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
من با LR کار میکنم

mahyar2020

کاربر فعال درآمد اینترنتی<br>فروشنده معتبر [<a tit
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من 140 دلارم تو ایگولد خوابیده
کسی راهی برای وریفای پیدا نکرده؟

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پس این درسته که اگه اشتبا نکنم 1 سال پیش بود به علت تحریم بود که حساب ها همه گی بسته شدن حساب من و خیلی از دوستان دیگه؟؟؟؟
یه سوال دیگم داشتم ایگلد به چه حقی این کارو کرد حالا یکی مثل من 100 تا بیشتر توش نداشت مثلا یکی که 5000 هزار دلار یا 10 هزار توش داشت اون تکلیفش چی می شه؟؟یعنی به چه حقی این کارو کرد این خودش یه دزدی نمی شه؟می تونست اخطار بده پولاتونو بردارین تا فلان تاریخ و دیگه ایران حق استفاده این این حساب رو نداره از انی تاریخ به بعد نکه بیاد تمام پولهای این همه ایرانیو بالا بکشه...به چه حقی این کارو کرد این کار قانونی بوده؟؟؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
من با LR کار میکنم
حالا مگه کسی گفت کی با لیبرتی کار می کنه ؟ :D

پس این درسته که اگه اشتبا نکنم 1 سال پیش بود به علت تحریم بود که حساب ها همه گی بسته شدن حساب من و خیلی از دوستان دیگه؟؟؟؟
یه سوال دیگم داشتم ایگلد به چه حقی این کارو کرد حالا یکی مثل من 100 تا بیشتر توش نداشت مثلا یکی که 5000 هزار دلار یا 10 هزار توش داشت اون تکلیفش چی می شه؟؟یعنی به چه حقی این کارو کرد این خودش یه دزدی نمی شه؟می تونست اخطار بده پولاتونو بردارین تا فلان تاریخ و دیگه ایران حق استفاده این این حساب رو نداره از انی تاریخ به بعد نکه بیاد تمام پولهای این همه ایرانیو بالا بکشه...به چه حقی این کارو کرد این کار قانونی بوده؟؟؟
کی گفته حق نداشته ؟
از شما مدارک مرتبط با حسابت می خواد ، خوب وقتی شما دروغ دادی دلیل نمیشه که کار اون اشتباه باشه ...
البته بیشتر از 1 سال هست که ایران توی لیستش نیست و این اواخر هم که قضیه وریفای کردن حساب ها پیش اومد

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

کی گفته حق نداشته ؟
از شما مدارک مرتبط با حسابت می خواد ، خوب وقتی شما دروغ دادی دلیل نمیشه که کار اون اشتباه باشه ...
البته بیشتر از 1 سال هست که ایران توی لیستش نیست و این اواخر هم که قضیه وریفای کردن حساب ها پیش اومد

حق نداشته دیگه.من که 3 سال پیش عضو شدم کشورو انتخاب کردم از تو لیست خودش ایران و همه مواردو درست نوشتم و حقیقتو نوشتم و مطابق با قوانینش کسی که ایران بود می تونست با این حساب قانونی کار کنه.قضیه وریفای کردن چیه؟؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

کی گفته حق نداشته ؟
حق داشته!؟ چه حقی داشته؟! اون موقع ایران توی لیستش بود.
الان رو نمیگه که! اون موقع ثبت نام و ورود از ایران رو اصلا ایراد نمیگرفت، توی لیستش هم بودیم. حتی ساپورتش هم من ایمیل میزدم جواب درست حسابی میداد. پسورد رو فراموش میکردی نامه میفرستادن ایران!!
ولی یهو بدون هیچ اخطاری تمام حساب ها رو بست! منم اون موقع 3400 دلارم پرید!

دزدی به تمام معنا بود بدون هیچ دفاع! حالا مثلا اگر مانی بوکرز رو مقایسه بکنی، موقع تحریم اخطار داد و 30 روز هم مهلت برداشت داد ولی اون دزد چی!؟
/
حالا این وریفای کردنش که میگید چی هست اصلا؟ من که حساب ندارم ولی کنجکاو شدم این دزد هم وریفای میکنه :lol: مثلا چی میخواد؟

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حق داشته!؟ چه حقی داشته؟! اون موقع ایران توی لیستش بود.
الان رو نمیگه که! اون موقع ثبت نام و ورود از ایران رو اصلا ایراد نمیگرفت، توی لیستش هم بودیم. حتی ساپورتش هم من ایمیل میزدم جواب درست حسابی میداد. پسورد رو فراموش میکردی نامه میفرستادن ایران!!
ولی یهو بدون هیچ اخطاری تمام حساب ها رو بست! منم اون موقع 3400 دلارم پرید!

دزدی به تمام معنا بود بدون هیچ دفاع! حالا مثلا اگر مانی بوکرز رو مقایسه بکنی، موقع تحریم اخطار داد و 30 روز هم مهلت برداشت داد ولی اون دزد چی!؟
/
حالا این وریفای کردنش که میگید چی هست اصلا؟ من که حساب ندارم ولی کنجکاو شدم این دزد هم وریفای میکنه :lol: مثلا چی میخواد؟

انگار شما اصلا پست هارو نمی خونی همه این حرف هارو من تو پست قبلی زدم :hmm:چرا اسکی می کنی(شوخی کردم:D) ادای این ادمهارو در اوردم که به همه گیر می دن:D
معلومه قدیمی هستی.درود.:)
دقیقا همین طور که می گی هم ایران رو ساپورت می کرد هم ایران تو لیست ریجستریش بود.
3400 تا هم کم نبوده :blink:
پس معلوم شد ایگولد دزدی کرده همینو می خواستم بدونم.
در مورد حسابpaypal اطلاعات داری.این یکی که مارو تحریم نکرده؟؟کلا چه حساب بانکی الان جایگزین ایگلد شده که راحت می شه شارجش کرد و برداشت کرد ازش ؟واسه قمار کردن و بازی های اینترنتی که شرط بند هست و هایپ و اینا می خوام

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اینکه ایران رو قبول میکرد مال 2 3 سال پیش بود نه پارسال !
پیپال هم از ایران نمیشه ؟!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
انگار شما اصلا پست هارو نمی خونی همه این حرف هارو من تو پست قبلی زدم :hmm:چرا اسکی می کنی(شوخی کردم:D) ادای این ادمهارو در اوردم که به همه گیر می دن:D
معلومه قدیمی هستی.درود.:)
دقیقا همین طور که می گی هم ایران رو ساپورت می کرد هم ایران تو لیست ریجستریش بود.
3400 تا هم کم نبوده :blink:
پس معلوم شد ایگولد دزدی کرده همینو می خواستم بدونم.
در مورد حسابpaypal اطلاعات داری.این یکی که مارو تحریم نکرده؟؟کلا چه حساب بانکی الان جایگزین ایگلد شده که راحت می شه شارجش کرد و برداشت کرد ازش ؟واسه قمار کردن و بازی های اینترنتی که شرط بند هست و هایپ و اینا می خوام
ای بابا من در جوابی که سیس عزیز به شما داد این مسئله رو گفتم دیگه :D
آره کم نبود! مخصوصا اینکه براش زحمت کشیده باشی و دست مزدت باشه نه مفتی توی هایپ و سورف در آورده باشیش. ;)
خلاصه دزد شاخ و دم نداره! :blink:
پی پال هم ایران رو قبول نداره. در مورد حسابهایی که تو سایهای قمار بپذیرن اطلاع زیادی ندارم. ولی وب مانی فعلا با ایران مشکلی نداره چون روسیه!!
اینکه ایران رو قبول میکرد مال 2 3 سال پیش بود نه پارسال !
پیپال هم از ایران نمیشه ؟!
آره. قضیه برای حدود 2-3 سال پیشه. از همون موقع هم کلا ایران رو پاک کردش.. :D دیگه اگر الان وقتی کلا پاک کرده کسی حساب باز کنه میشه گفت راست میگی، خب اسم و آدرس الکی داده طرف و این خلاف مقررات دزدجان هست و حق داره زودتر پولو بخوره =))

Last edited:

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اشتباه لپی بود گفتم پارسال فکر کنم تو پست ها بالا اشاره کردم که 2-3 سال پیش..دقیقا تو مایه های تاریخ عضویتم بود اون موقع ها خیلی اکتیو بودم.
بلابابا :D: بگو ببینم وب مانی چجوری می شه حسابشو باز کرد کسی هست مثل اقای قاری که حساب ایگولد شارج می کرد اینم شارج کنه.
اینم اضافه کنم که منم خیلی زحمت کشیدم سایت زدم و برنامه نویسی سایتمم خودم کردم می دونین که کار سختی هم نیست سایتمم سایت مانیتورینگ هایپ و اتوسورف بود.که واقعا ادارش روزی 10 ساعت وقت می گرفت اپدیت کردنش.. حتیاون اواخر 2 تا تبلیغات هم گرفتم که بنری 10 دلار بود برا 1 ماه...حیف...

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
همون آقای قاری ایران ایگلد فکر میکنم شارژ میکنه..

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ايگولد نامرد 500$ منو خورد...به اين کار ميگن دزدی...به قول دوستمون خوب حرفی زد ميتونست قبلش اعلام کنه که پولاتون رو برداريد و تا تاريخ فلان اگه برداشته نشه کليه حسابها بلوک ميشه..
البته از اين دست بدی از اون دست پس ميگيری..الان ايگولد به شدت به مرز ورشکستگی رسيده...ايگولد الان به اتهام دزدی ( نه به خاطر تحريم ايرانيها ) به مشکل خورده و تا چند وقته ديگه دادگاه داره.

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ايگولد نامرد 500$ منو خورد...به اين کار ميگن دزدی...به قول دوستمون خوب حرفی زد ميتونست قبلش اعلام کنه که پولاتون رو برداريد و تا تاريخ فلان اگه برداشته نشه کليه حسابها بلوک ميشه..
البته از اين دست بدی از اون دست پس ميگيری..الان ايگولد به شدت به مرز ورشکستگی رسيده...ايگولد الان به اتهام دزدی ( نه به خاطر تحريم ايرانيها ) به مشکل خورده و تا چند وقته ديگه دادگاه داره.

چه خبر خوبی.اون اوایل هم بچه ها می گفتن زیاد حساب معتبری نیست..حالا به نظرت دادگاه حکم اجرا رو به نینجا می ده یا مارکوس؟؟؟:D

بالا