• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری گوشی نکسوس 5 از گوگل بخرم؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام

همونطور که میدونید تا چند هفته دیگه گوگل گوشی جدید نکسوس 5 رو عرضه میکنه . قیمت گوشی هم 349 دلار برای 16 گیگ و 399 دلار برای 32 گیگ تعیین شده.

اگه با دلار 3000 تومنی حساب کنید قیمت گوشی میشه 1050 . ولی وقتی این گوشی به ایران برسه در خوشبینانه ترین حالت قیمتش زیر 1500 نیست و مطمئنا روزهای اول امکان داره رو مرز 2 تومن فروش بره.

حالا میخواستم ببینم از دوستان کسی راه حلی داره که بشه با همون قیمت 1050 از گوگل خرید ؟ حالا یه مقدار هم هزینه جانبی بهش اضافه میشه که مورد نداره ولی اصلا ظلمِ گوشی 1 تومنی رو 2 تومن بخری.

این افرادی هم که خریدهای اینترنتی انجام میدن رو بی خیال که قیمت خون باباشون میگیرند

راه های دیگه پیشنهاد بدید

Last edited:

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
حتما اگه راهی پیدا کردی که با دلار 3 تومنی مدل 16 گیگ حتی 1200 هم بشه به من خبر بده.
ممنون.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
حتما اگه راهی پیدا کردی که با دلار 3 تومنی مدل 16 گیگ حتی 1200 هم بشه به من خبر بده.
ممنون.

350 دلار که گوشی هست , تقریبا 10 تا 12 درصد مالیات میخوره یعنی با احتساب مالیات تقریبا میشه 385 دلار که با دلار 3 تومنی میشه 1150 .

آشنایان هر ماه میرن دوبی ولی اونجا گرونتر از اینجا هست مگر اینکه از ال جی استور اصلی خرید کنند که اونم باید پیدا کنم ببینم نزدیکترین ال جی استور تو دبی کجاست

stole110

Registered User
لایک‌ها
481
اگه بحواد کسی بیاره یه چیز میکشه رو دلار و میاره یعنی عمرا دلار 3 تومنی کسی بیاره ... اون اشناهاتون که اگه بیارن دیگه نیازی به تاپیک نبود

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
350 دلار که گوشی هست , تقریبا 10 تا 12 درصد مالیات میخوره یعنی با احتساب مالیات تقریبا میشه 385 دلار که با دلار 3 تومنی میشه 1150 .

آشنایان هر ماه میرن دوبی ولی اونجا گرونتر از اینجا هست مگر اینکه از ال جی استور اصلی خرید کنند که اونم باید پیدا کنم ببینم نزدیکترین ال جی استور تو دبی کجاست
349 دلار قیمت فروش گوگل هست و فقط در صورتی که از سایت گوگل خریداری بشه.
احتمالا مثل نکسوز4 الجی گرونتر بفروشه نکسوز5 را.میشه توی امارات مستقیم از گوگل پلی خرید؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اگه بحواد کسی بیاره یه چیز میکشه رو دلار و میاره یعنی عمرا دلار 3 تومنی کسی بیاره ... اون اشناهاتون که اگه بیارن دیگه نیازی به تاپیک نبود

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

اون آشناهامون که میرن یه مقدار شوتن :D مثلا اون دفعه گفتم برام نکسوس 4 بگیرن رفتن تو یکی از این پاساژها یه غرفه موبایل فروشی پیدا کردن اونجا هم یار بهشون گفته 550 دلار !!:blink:

سخته بهشون حالی کنم حتما باید از ال جی استور بخرن. مشکلی نیست بکشه روش ولی نه اینکه گوشی 1 تومنی رو 2 تومن بفروشه. مثلا تقریبا 380 دلار با مالیات میشه , من تا 420-430 دلار بگیرم خوبه .

طرف میخواد بره تو فروشگاه یه گوشی بخره بیاد , 50 دلار کاسب بشه , آپولو نمیخواد هوا کنه که

349 دلار قیمت فروش گوگل هست و فقط در صورتی که از سایت گوگل خریداری بشه.
احتمالا مثل نکسوز4 الجی گرونتر بفروشه نکسوز5 را.میشه توی امارات مستقیم از گوگل پلی خرید؟

اول اینکه خود گوگل مستقیم نمیفروشه و اگه برید برای خرید سه تا سایت رو معرفی می کنه یکی امازون , یکی تی موبایل و اون یکی رو الان یادم نیست. میتونید برید گوگل پلی چک کنید

بله , تو امارات میشه از گوگل پلی خرید کرد به شرطی که کارت اعتباری داشته باشی . ضمنا این برای کسی خوبه که اونجا اقامت داشته باشه , چون 7 تا 14 روز شیپینگ داره .

آشناهای ما هم که همش سه روزه میرن

البته سری قبل تو امارات فقط یه ال جی استور رسمی بود که اونم 5 مایلی ابوظبی بود. ولی این سری تو سایت ال جی چک کردم خوشبختانه 17 تا ال جی استور رسمی شده که 4 تاش تو دبی هست

بالا