• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری redirect کنم بدون هاست؟

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
سلام دوستان.
چطوری می تونم بدون هاست یا با هاست رایگان دامنه خودمو به دامنه دیگه ای redirect کنم؟
منظورم چگونگی تو کد html و متا refresh و ... 301 و ... نیست.
صفحه html که قراره ریدایرکت بشه بالاخره باید روی یک هاست قرار بگیره.چند تا هاست رایگان رو دیدم که گزینه redirected domain داشت اما کار نکرد.

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
فکنم این باید جواب بده
اول شما تو کنترل پنل دومین اولیتون بیاین دی ان اس های هاست جدید رو وارد کنید
بعدش برید تو سی پنل هاست جدیدتون بعد تو قسمت Park Domains اون دومین اولی رو پارک کنید
راه دوم هم این هست که برید تو کنترل پنل دومین اولیتون و اونجا یه چیز مثل forward هست که میتونید اسم دامین جدیدتون رو وارد کنید البته بیشتر شرکتها این قابلیت رو نمیزارن

این پروسه حدود 3-4 روز طول میکشه تا فعال بشه

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
نه یه چیز آنی میخوام.در حد آپدیت رکورد ها هنگان تغییر دی ان اس که حداکثر 72 ساعت طول میشکه

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
منظورم هاست رایگانه که بشه با 1 دامنه 1 صفحش که ما بدیم بهش بالا بیاد.
یه ریدایرکت ارزش هاست گرفتن نداره

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
منظورم هاست رایگانه که بشه با 1 دامنه 1 صفحش که ما بدیم بهش بالا بیاد.
یه ریدایرکت ارزش هاست گرفتن نداره
هاست رایگان درست حسابی که کم پیدا میشه
بعدشم شما اگه بخوای از روش دوم استفاده کنی و با htaccess ریدایرکت کنی سرور اول کد 301 رو به مرورگر میفرسته و... این یعنی زمان لود اولیه سایتت خیلی راحت حدود 2 برابر میشه

شما الان سایت مقصدت وبلاگ هست انگار درسته؟
کامل بگو قضیه چیه راهنمایی کنم

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
نه سایت فروش شارژ هست و در امضام می بینید.
دامنه های مشابهی هست با املاهای متفاوت که میخوام به جای پارک دامین ریدایرکت بشه .چون پارک چند دامنه ضرر داره و ممکنه سایت اسپم شه تو گوگل.
سرعت خیلی مهم نیست.سایت سبکه.2 برابرشم چیزی نیست.دامنه اصلی مهمه.بقیه قراره ریدایرکت بشن 5 برابرم بشه سرعت لود مهم نیست.
دسترسی به هاست سایت خودم ندارم.فقط یک پنل مدیریتی محدود هست.بخاطر همینه که هاست رایگان می خوام که فقط بتونم توش یه صفحه html بذارم دامنه روش پارک کنم.همین!
اینا که دلال دامنه ان یه صفحه گذاشتن این دامنه فروشی است تماس بگیرید یعنی رفتن هاست گرفتن؟یا همه هاست دارن؟!!!منم حرفم همینه یه صفحه html چیز زیادی نیست!
در حقیقت خواسته من اینه که یه هاست رایگان به من معرفی کنید که بشه توش علاوه بر پارک دامنه یه صفحه html توش گذاشت به عنوان صفحه پیش فرض که با دامنه اون صفحه بیاد بالا.حالا من تو اون صفحه ریدایرکت با متا ریفرش ریدایرکت می کنم.

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
نه سایت فروش شارژ هست و در امضام می بینید.
دامنه های مشابهی هست با املاهای متفاوت که میخوام به جای پارک دامین ریدایرکت بشه .چون پارک چند دامنه ضرر داره و ممکنه سایت اسپم شه تو گوگل.
سرعت خیلی مهم نیست.سایت سبکه.2 برابرشم چیزی نیست.دامنه اصلی مهمه.بقیه قراره ریدایرکت بشن 5 برابرم بشه سرعت لود مهم نیست.
دسترسی به هاست سایت خودم ندارم.فقط یک پنل مدیریتی محدود هست.بخاطر همینه که هاست رایگان می خوام که فقط بتونم توش یه صفحه html بذارم دامنه روش پارک کنم.همین!
اینا که دلال دامنه ان یه صفحه گذاشتن این دامنه فروشی است تماس بگیرید یعنی رفتن هاست گرفتن؟یا همه هاست دارن؟!!!منم حرفم همینه یه صفحه html چیز زیادی نیست!
در حقیقت خواسته من اینه که یه هاست رایگان به من معرفی کنید که بشه توش علاوه بر پارک دامنه یه صفحه html توش گذاشت به عنوان صفحه پیش فرض که با دامنه اون صفحه بیاد بالا.حالا من تو اون صفحه ریدایرکت با متا ریفرش ریدایرکت می کنم.

Free Web Hosting with PHP, MySQL and cPanel, No Ads

بالا