• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور الکسای سایت رو در عرض 6 ماه بیارم پایین؟

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
یه سایت داریم که 3 ساله کار میکنه. بازدیدش روزانه تقریبا 20 هزار نفره. الکسای الان هم الان 1600 ایرانه.
اگه فرض کنیم بخوام 6 ماه زمان و هزینه بذارم تا رتبه ی الکساشو برسونم زیر 500 ایران، روی چه مواردی باید هزینه کنم؟ تبلیغات بنری، بک لینک، مطلب اختصاصی؟ کدوماش برای جواب دادن تو این 6 ماه اهمیت بیشتری داره.
ضمنا اگر کسی میتونه اینکارو انجام بده پیام بده

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
یه سایت داریم که 3 ساله کار میکنه. بازدیدش روزانه تقریبا 20 هزار نفره. الکسای الان هم الان 1600 ایرانه.
اگه فرض کنیم بخوام 6 ماه زمان و هزینه بذارم تا رتبه ی الکساشو برسونم زیر 500 ایران، روی چه مواردی باید هزینه کنم؟ تبلیغات بنری، بک لینک، مطلب اختصاصی؟ کدوماش برای جواب دادن تو این 6 ماه اهمیت بیشتری داره.
با پاپ آپ میتونید تا 100 ایران هم بیایید! اما اگه اصولی و با حساب میخواین بالا بنده مطلب اختصاصی و بک لینک رو پیشنهاد میکنم.

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
با 20 کیلو آیپی رتبه سایتتون خیلی باید بهتر از 1600 باشه احتمالا پیج ویوتون پایینه
یه قالب بهتر بزارید که مطالب بیشتری رو کاربر ببینه تا بتونه بیشتر صفحات رو نگاه کنه با همین آیپی زیر 800 هم میایید

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
با این مقدار ای پی باید زیر 800 ایران باشید تنها راه سریع پاپ اپ هستش راه دیگه ای ندارین

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
منظورتون 20000 آی پی هست یا بازدید صفحه؟
چون سایت من 12000 آی پی داره و رتبه 1700 هست
بنده مطلب اختصاصی رو پیشنهاد میکنم.البته اگه میخواید از موتور های جستجو بازدید زیاد بگیرید

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
با 20 کیلو آیپی رتبه سایتتون خیلی باید بهتر از 1600 باشه احتمالا پیج ویوتون پایینه
یه قالب بهتر بزارید که مطالب بیشتری رو کاربر ببینه تا بتونه بیشتر صفحات رو نگاه کنه با همین آیپی زیر 800 هم میایید

با این مقدار ای پی باید زیر 800 ایران باشید تنها راه سریع پاپ اپ هستش راه دیگه ای ندارین

منظورتون 20000 آی پی هست یا بازدید صفحه؟
چون سایت من 12000 آی پی داره و رتبه 1700 هست
بنده مطلب اختصاصی رو پیشنهاد میکنم.البته اگه میخواید از موتور های جستجو بازدید زیاد بگیرید

وای ببخشید دوستان حواسم نبود. بله 20000 بازدیدکننده است. ای پی حوالی 8 هزار تا 10 هزاره.

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان کاهش الکسا با کمک پاپ آپ، تاثیری روی ورودی گوگل یا بازدید گوگل هم میذاره؟

من هدفم از کاهش رتبه الکسا اینه که بتونم تبلیغات بیشتری بگیرم. به نظرتون با چه روشی الکسا رو کم کنم؟ ورودی گوگل یا پاپ آپ؟

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
وای ببخشید دوستان حواسم نبود. بله 20000 بازدیدکننده است. ای پی حوالی 8 هزار تا 10 هزاره.

بازدیدکننده همون آی پی میشه دیگه. درستش اینه که سایت شما روزانه 8000 بازدیدکننده (آی پی) داره و 20000 بازدید یا پیج ویو.
برای کاهش الکسا هم سمت پاپ آپ نرید روی سایت و قالب و مطالب کار کنید و اصولی الکسا رو پایین بیارید. معمولا مشتری سایت های زیر 500، شرکت های گردن کلفتی هستند که تشخیص میدن سایت شما به شکل طبیعی رسیده زیر 500 یا با کلک هایی مثل پاپ آپ.

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
ممنون. بله عجله ای تایپ کردم و دوباره اشتباه. 20 هزار بازدید و 8 تا 10 هزار بازدیدکننده داریم الان.

ببینید من الان قالب رو درست کردم. اصولی و سئو شده و اختصاصی.
مطالب اختصاصی هم داریم میذاریم.
ولی خب زمان بره دیگه.
من یه راه سریع میخوام که اصولی هم باشه. هست؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
یکی از پارامتر های بهینه سازی بازدید سایت هست اما نوع اخذ بازدید بسیار مهمه الکسا الگریتمش کمی تعغییر کرده و بیشتر شبیه گوگل شده البته در تگ زنی ای پی های ورودی سایت ها و سیگنال دهی نوع ترافیک بهترین روش همون مطلب دهی سنگین در یک بازه کوتاه مدت است نوع مطلب بهتره کوتاه اما کاربردی باشه و کلمات کلیدی در اون ها جانمایی و کانونی بشه کلید کسب گرفتن بازدید تمیز فقط مطلب دهی موثر هست فاکتور های بهینه سازی درونی و قالب بهینه نیز به عنوان مکمل کاملا به انفجار ترافیک کمک می کنه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
با سلام
ما سایت شما رو در هر رتبه ای که بخواین میبریم
هر آیپی 35 ریال هست
که خرید بالا تخفیف خوبی داره
http://popupearn.com
دوست عزیز کاش تاپیک رو میخوندید که چقدر در مورد معایب کار شما تاکید شده ، تا پستتون ضد تبلیغ نشه

بالا