• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور اپل آیدی بسازم

FirstLove

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
چطور میتونم اپل آیدی بسازم تو ایران. جوری که داخل گوگل آموزشاش بود که درست نشد. چیکار کنم؟؟؟ حتما وی پی ان باید باشه؟؟؟

ali_ghp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
شما یه اکانت ایمیل توی icloud بساز و بعد با همون راههایی که گفتن و تغییر جزئی تو آدرس مثلا شماره پلاک رو عوض کنی احتمالا میتونی اپل آیدی بسازی
ایمیل خیلی مهمه هرگز از ایمیل های yahoo , gmail , hotmail استفاده نکن برای ساخت اپل آیدی

r3374

Registered User
لایک‌ها
254
حتما باید وی پی ان باشه
تازشم بگردی فکر کنم تو همین انجمن بود اگه اشتباه نکنم اپل ایدی سه تومن میساختن
در ضمن اون دوستی که گفته از این ایمیلها استفاده نکنیم مگه سرویسهای ایمیلی که اشاره شده اصلیترین سرویسهای ایمیل دنیا نیستن؟
برا خود من که اپل ایدیم رو ایمیل یاهو هستش و مشکلی هم ندارم باهاش

ali_ghp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
حتما باید وی پی ان باشه
تازشم بگردی فکر کنم تو همین انجمن بود اگه اشتباه نکنم اپل ایدی سه تومن میساختن
در ضمن اون دوستی که گفته از این ایمیلها استفاده نکنیم مگه سرویسهای ایمیلی که اشاره شده اصلیترین سرویسهای ایمیل دنیا نیستن؟
برا خود من که اپل ایدیم رو ایمیل یاهو هستش و مشکلی هم ندارم باهاش
چرا اونا اصلیترین سرویسهای ایمیل هستن ولی وقتی از اون ایمیلها برای ساخت اپل آیدی استفاده کنیم ، آدرس و کد پستی ما برسی میشه که حتما حقیقی باشه برای همین نمیشه اپل آیدی ساخت

ali_ghp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
قدیما اپل زیاد دقت نمیکرد رو این چیزا ولی جدیدا خیلی رو آدرس و کد پستی اینا دقت میکنه برای همین ساخت اپل آیدی سخت تر شده

radmehr7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مهم ترین بخش ساخت اپل آیدی، نیاز به یک وی، پی، ان با آی پی امریکا دارید. از آنجایی که این مورد بسیار با اهمیت است تاکید میکنم حتما باید در تمام مراحل ساخت اپل آی دی به وی … ان متصل باشید. در غیر این صورت آی پی اتصال شما به اینترنت از طرف سرور های اپل آی پی ایران شناسایی می شود و در مراحل کار به مشکل ارائه کارت اعتباری برخورد خواهید کرد.

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
فروش اپل آیدی آمریکا فقط 5هزار تومان (درگاه یا کارت شارژ)

Deactivated

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
شما یه اکانت ایمیل توی icloud بساز و بعد با همون راههایی که گفتن و تغییر جزئی تو آدرس مثلا شماره پلاک رو عوض کنی احتمالا میتونی اپل آیدی بسازی
ایمیل خیلی مهمه هرگز از ایمیل های yahoo , gmail , hotmail استفاده نکن برای ساخت اپل آیدی
دوست عزیز ، لطفا با نا آگاهی ، راهنمایی نکنید
چرا اونا اصلیترین سرویسهای ایمیل هستن ولی وقتی از اون ایمیلها برای ساخت اپل آیدی استفاده کنیم ، آدرس و کد پستی ما برسی میشه که حتما حقیقی باشه برای همین نمیشه اپل آیدی ساخت
آیا شما برای ساخت ایمیل تون در سرویس دهنده های فوق ، آدرس پستی و کدپستی وارد می کنید ؟

Deactivated

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
سلام
چطور میتونم اپل آیدی بسازم تو ایران. جوری که داخل گوگل آموزشاش بود که درست نشد. چیکار کنم؟؟؟ حتما وی پی ان باید باشه؟؟؟
سلام

برای ساختن اپل آیدی ، با توجه به شرایط حاضر حتما نیاز به یک وی پی ان (یا هر سرویس تغییر دهنده IP ) نیاز داریم .

مراحل بسیار ساده هست و نترسید از ساختن اپل آیدی ... می خواستم براتون آموزشش رو بنویسم که یکی از دوستانم توی سایت "زومیت" زحمتش رو کشیده . لینک اون پست رو براتون می ذارم . هر سوالی داشتین در خدمتم .
آموزش ساخت اپل آیدی
پ.ن : از روش دوم موجود در آموزش استفاده کنید. (راه‌حل جایگزین ساخت اپل آیدی)

بالا