• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور باید اومد صفحه اول گوگل؟ خواهشا کمک کنید

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
من یه سایت با موضوع اندروید دارم که حدود 7، 8 ماهه که راه افتاده. مشکل سایت اینه که تو این مدت رنک 1 هم نگرفته و بازدید از 2000 بالاتر نرفته با اینکه تمامی مطالب به طور اختصاصی ارسال میشه و وسواس خاصی روی همه چیز داریم.
این در حالیه که یه سایت دیگه که 2 ماهه اومده وقتی اندروید تو گوگل سرچ می زنی صفحه اوله و پیج رنکش هم 2! ولی سایت من تو 20 تا صفحه اول هم نیست! یعنی این سایت چیکار کرده که تو این مدت انقدر رشد داشته؟
می خواستم بپرسم چطور میشه با یه کلمه کلیدی اومد صفحه اول دوم گوگل؟ منظورم این سئوکارهایی که میگن با فلان هزینه سایت رو سئو می کنیم و غیره نیست. از روش های معمولی و رایج منظورم هست.
ممنون میشم

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
سلام
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ما هم خیلی لازم داریم این مسله رو
نظر شخصی خودم اینه که باید دامین وبسایت با موضوع سایت مرتبط باشد و تو یک بازه زمانی خاصی مطالب رو ارسال کنید(نه هر روز تو ساعت های مختلف)
و کلمات کلیدی که از اصلی ترین مسله ها هست رو باید در تگ description بزنیم تا وقتی کاربر جستجو میکنه هم دامنه شما مرتبط با اون باشه و هم کلمات کلیدی که پایین عنوان سرچتون تو گوگل میاد درست و کارآمد باشه
دانلود سریال های ایرانی|Serial Download

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ما هم خیلی لازم داریم این مسله رو
نظر شخصی خودم اینه که باید دامین وبسایت با موضوع سایت مرتبط باشد و تو یک بازه زمانی خاصی مطالب رو ارسال کنید(نه هر روز تو ساعت های مختلف)
و کلمات کلیدی که از اصلی ترین مسله ها هست رو باید در تگ description بزنیم تا وقتی کاربر جستجو میکنه هم دامنه شما مرتبط با اون باشه و هم کلمات کلیدی که پایین عنوان سرچتون تو گوگل میاد درست و کارآمد باشه
دانلود سریال های ایرانی|Serial Download
تبلیغات به شکل هدفمند! :rolleyes:

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
به نظرم یکم سخت باشه که تو زمینه آندروید بتونید بیاید صفحه اول ، ولی میشه .

از بک لینک گرفتن از سایت های مرتبط با زمینه آندروید غفلت نکن . ( از وبلاگ اصلا نگیر . ) سایتای موفق

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
اگه کسی خواست من میتونم کمکش کنم ، نمونه کار هم عبارت "پروژه دانشجویی" رو سرچ کنین ؛ سایت vatandoc کار خودمه :)

بالا