• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور برنامه های کرک شده رو از طریق خود دستگاه (آیپد) دانلود و نصب کنم؟ آیا ممکنه؟

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
آیا امکانش هست مثل برنامه های مجانی که از خود اپ استور مستقیم از طریق دستگاه دانلود کنیم؟

ghafooriyan

Registered User
لایک‌ها
8

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
برنامه های بلک مارکت رو باید بنصبی

majid85147

Registered User
لایک‌ها
21
فعلا بهترین برنامه vshare هست . داخل سیدیا سرچ کن و نصب کن کلی بازی و نرم افزار داره که میشه داتلود کرد و ودش هم نصب میکنه . امکان سرچ و اپدیت هم داره .

در ضمن نرم افرار های رایگان هم داره تا نیازی به اپ استور هم نباشه .

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
با برنامه installus هم میشه این کار رو انجام داد
البته اگه برنامه رو با کامپیوتر دانلود کرده باشی از طریق برنامه I fun Box هم میتونی روی دیوایس نصب کنی بدون اینکه برنامه های قبلی حذف بشن
موفق باشی

Amir hasanvand

Registered User
لایک‌ها
3
سلام من برنامه سيبچه رو خيييلي لازم دارم ولي جيلبريك نيستم ورژنم ios7 ميتونم با i tools يا 25pp سيبچه رو نصب كنم؟

Amirali_Torke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازنميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rhodes

Registered User
لایک‌ها
50
اگر جيلبريك هستيد داخل سيديا بشيد و اين سورس رو ادد كنيد :
Repo.hackyouriphone.org
بعد دنبال اين برنامه بگرديد : linkstore
حالا وارد اپ استور بشيد و ميبينيد كه زير گزينه دانلود تمام برنامه ها گزينه نصب جديد اومده.
راه دوم هم استفاده از اين سايت هست با ارشيو بسيار قوي :
Store.heaveniphone.com
سوالي داشتيد پ.خ كنيد در خدمتم.

mohamadreza.kntu

Registered User
لایک‌ها
68
ببین با برنامه های چینی مثل 25pp و tongbu میتونی اینکارو بکنی ولی اگه برنامه ای رو نصب کردی باید با همین برنامه ها هم آپدیتشون کنی و دیگه سراغ Appstore نری! ولی من اصلا اینارو بهت پیشنهاد نمیکنم چون من خودم یه مدت نسبتا زیادی ازشون استفاده کردم ولی اصلا راضی نبودم! نه از جیلبریک و نه از این برنامه های چینی! دائما برنامه لگ میزد و یا کرش میکرد! من که به 7.1.2 ریستور کردم و دیگه سراغ جیلبریک و برنامه های کرک نمیرم! به نظر من واسه اکثر برنامه های پولی میشه تو Appstore یه جایگزین رایگان پیدا کرد!
در ضمن میتونی برنامه AppZapp Pro رو دانلود کنی تا هر برنامه ای که تخفیف بخوره و یا مجانی بشه رو همون روز بهت یادآوری کنه!

بالا