• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور بصورت اصولی پستها رو حذف کنم؟

System8

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
میخواستم تعداد زیادی از پستهای وردپرس سایت رو حذف کنم.خواستم بپرسم برای اینکه ارور در گوگل وبمستر نیاد و مشکلی برای سئوی سایت پیش نیاد چطور باید عمل کنم؟
ممنون

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) با سلام و درود

1 - از صفحه 404 استاندارد برای سایت اسفاده کنید

2 - شما چه بخواهید چه نخواهد اگر در گوگل وبمستر عضو باشید و سایت ثبت کرده باشید بعد از حذف موارد اخطار خواهد داد البته اخطار نیشت تنها مانیتورینگ هست برای اینکه شما متوجه شوید و بعد از FIX کردن اخطار ها دیگر نمایش داده نخواهد شد .

3 - میدونید که بعد از پاک سازی در سئو و رده بندی جستجو چایگاه بدی شاید بگیرید ولی میتونید کار دیگری انجام دهید که یکم باید دانش سئو داشته باشید برای فرار از این مشکلات

:: البته یک سری موارد هست که باید انجام داد و نمیشه بیان کرد :general705: به دلیل این که طولانی میباشد . فقط یک کاری صفحه 404 ریدایرکت 301 بدید به صفحه اصلی اونم زمان 0 ثانیه

System8

Registered User
لایک‌ها
17
ممنون. موضوع سایت عوض شده و کل پستهای قبلی رو میخواستم حذف کنم. به نظرتون در روند ایندکس شدن مطالب جدید مشکلی پیش نمیاد؟

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
ممنون. موضوع سایت عوض شده و کل پستهای قبلی رو میخواستم حذف کنم. به نظرتون در روند ایندکس شدن مطالب جدید مشکلی پیش نمیاد؟

:general601: خبر مشکلی پیش نخواهد آمد

good_boy1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
حذف نکن. می تونی کاری بکنی که توی سایت نمایش داده نشن ولی ورودی گوگل داشته باشه.
یعنی مثلا تو دسته بندی مطالبت نیاد ولی برای خودش باشه. اینطوری اخطار گوگل هم نمی گیری

System8

Registered User
لایک‌ها
17
حذف نکن. می تونی کاری بکنی که توی سایت نمایش داده نشن ولی ورودی گوگل داشته باشه.
یعنی مثلا تو دسته بندی مطالبت نیاد ولی برای خودش باشه. اینطوری اخطار گوگل هم نمی گیری
ممنون افزونه ای چیزی هست برای اینکار؟ بعد از ورود از طریق گوگل میره به صفحه اصلی یا مطلبو نشون میده؟

persiaweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
میتونی از طریق وبمستر گوگل ادرس پستها را از لیست گوگل حذف کنی
و با Disallow کردن ادرس صفحه در فایل robots.txt به موتورهای جستجو بگی این صفحه را ایندکس نکنند و حذف کنند

System8

Registered User
لایک‌ها
17
میتونی از طریق وبمستر گوگل ادرس پستها را از لیست گوگل حذف کنی
و با Disallow کردن ادرس صفحه در فایل robots.txt به موتورهای جستجو بگی این صفحه را ایندکس نکنند و حذف کنند
ممنون ولی تعداد پستها چند هزار تا هست امکان این که برای تک تکشون اینکارو کنم نیست...

good_boy1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
ممنون افزونه ای چیزی هست برای اینکار؟ بعد از ورود از طریق گوگل میره به صفحه اصلی یا مطلبو نشون میده؟
ببین می تونی حذف کنی و از افزونه انتقال 404 به صفحه اصلی استفاده کنی (ریدایرکت 301)
یعنی به جای نمایش صفحه 404 خود به خود بره صفحه اصلی یا هر صفحه ای که بهش بگی. افزونه‌ش هست باید سرچ کنی.

این کار خیلی آسیب کمتری به سایت می‌زنه.

اما وقتی چند هزار تا پست داری به نظرم حیفه که حذفشون کنی. اینام بذار برای خودشون ورودی گوگل رو داشته باشن. طرف از گوگل بیاد تو سایتت ولی بعد می بینه، موضوع سایت عوض شده.
به نظرم اشکالی نداره اینطوری.

بالا