• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور بنر و لوگو برای سایتمان طراحی کنیم ؟

amir-hossein

Guest
لایک‌ها
0
سلام . مدتی است از یه سایتی هاست مجانی گرفتم و میخواستم بدونم چطور میتونم بنر و لوگو طراحی کنم و در سایتم قرار بدهم با توجه به اینکه از tamplate استفاده میکنم برای سایتم . ممنون هستم اگه راهنماییم کنید . راستی چطور میشود بنر یا لوگوی یه سایت دیگه رو توس سایتم قرار بدم . ممنون:)

pesare-tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز با چه نرم افزارهای بلد هستی کار کنی

فرانت پیج + دریم ویور+ فتوشاپ

برای درست کردن لگوباید ز فتوشاپ استفاده کنی

shabgarde_kocholo ای دی من هست اگر خواستی pm بده مجانی برات درست میکنیم

amir-hossein

Guest
لایک‌ها
0
من با SWFText یه بنر طراحی کردم . حالا چطور توی سایت قرار بدم . از بابت طراحی هم دمت گرم . خیلی آقایی . با این نرم افزارا هم بلد نیستم کار کنم .

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز با چه نرم افزارهای بلد هستی کار کنی

فرانت پیج + دریم ویور+ فتوشاپ

برای درست کردن لگوباید ز فتوشاپ استفاده کنی

shabgarde_kocholo ای دی من هست اگر خواستی pm بده مجانی برات درست میکنیم

سلام

ما هم برای سایتمون نیاز به طراح بنر داریم... نمی دونم خودمون می تونیم یاد بگیریم یا باید یکی رو بگیریم..
یک نفر برای ما تعدادی بنر درست کرد اما دیگه به ایمیل های ما جواب نمیده... توی وبلاگش هم نوشته بود رایگان بنر درست میکنه... من متوجه نمیشم چرا بنر رایگان درست میکنید؟ چه نفعی برای شما داره؟ آیا لینک وبلاگتون رو توی بنر ها میزارید؟

amir-hossein

Guest
لایک‌ها
0
من بیشتر دوست دارم خودم یاد بگیرم و با سلیقه خودم طراحی کنم . اگه کسی باشه که یه آموزش ساده هم برای طراحی و هم برای قرار دادن در وب بزاره خیلی عالیه .

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
من بیشتر دوست دارم خودم یاد بگیرم و با سلیقه خودم طراحی کنم . اگه کسی باشه که یه آموزش ساده هم برای طراحی و هم برای قرار دادن در وب بزاره خیلی عالیه .

شاید اینا به دردت بخوره

http://forum.majidonline.com/archive/index.php/t-5199.html

http://forum.majidonline.com/archive/index.php/t-6691.html

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
سلام

ما هم برای سایتمون نیاز به طراح بنر داریم... نمی دونم خودمون می تونیم یاد بگیریم یا باید یکی رو بگیریم..
یک نفر برای ما تعدادی بنر درست کرد اما دیگه به ایمیل های ما جواب نمیده... توی وبلاگش هم نوشته بود رایگان بنر درست میکنه... من متوجه نمیشم چرا بنر رایگان درست میکنید؟ چه نفعی برای شما داره؟ آیا لینک وبلاگتون رو توی بنر ها میزارید؟
در مورد طراحي بنر و لوگو اگر مايل بوديد تماس بگيريد تا صحبت كنيم: www.fireboy.biz/contact

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد طراحي بنر و لوگو اگر مايل بوديد تماس بگيريد تا صحبت كنيم: www.fireboy.biz/contact

فعلا که بخش آگهی ما راه نیفتاده (از نظر آگهی دهنده)... اما به هر حال نیاز به طراح بنر برای خودمون و مشتری ها داریم.منظور از خودمون اینه که هم نیاز به اطلاع رسانی بخش های مختلف خودمون داریم و هم اینکه باید بخش آگهی رو اطلاع رسانی کنیم که ملت بیان آگهی بدن و هم اینکه بلا اخره یه جوری بخش آگهی رو باید پر کرد و فعال نگه داشت...یک نفری که خودش برای ما نامه فرستاد گفت که میخواد برای ما بنر درست کنه و بطور دائم همکار ما باشه... قرار شد که فعلا چند تائی بنر درست کنه تا این بخش فعلا راه بیفته که همینطور هم شد... اما دیگه به نامه های ما جواب نمیده...

همان طور که گفتم ما نیاز به طراح بنر داریم و من بزودی در جاهای مختلف یک اطلاعیه میزارم ... تا کسانی که تمایل به همکاری با ما داشته باشن برای ما نامه بدن.. تا ببینیم با کدام میشه بهتر کار کرد...

ممکنه به این سوال من جواب بدی که چرا یک طراح بنر, رایگان بنر درست میکنه؟ چون برای من یک معما شده!!!

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
والا دلايل درست كردن بنر فری ممكنه برای هر شخصی متفاوت باشه ، حالا چه بنر ، لوگو، وبسايت يا هر مورد ديگه. برای من هم پيش اومده كه اين كارو انجام بدم و اين به دليل علاقه ای بوده كه به شخص ، يا وبسايت يا فعاليت اونها داشتم. اما برای اينكه بتونم كار بهتری ارائه بدم و هم نمونه خوبی باشه و هم خريدار يا سفارش دهنده راضی باشه كار رو مجانی انجام نميدم چون ممكنه برای بعضی كارهايی كه مجانی انجام بشه انگيزه و خلاقيت كافی به كار نره.

اين دلايل من در مورد گرفتن مبلغ و يا مجانی كار كردن.

چند نمونه هم در اين لينك ليست شده: www.fireboy.biz/images/sig

بالا