• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور دستگاهم رو از حالت جیلبریک در بیارم؟

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
سلام دوستان
بنده امشب آیپد مینی م رو جیلبریک کردم
لحظاتی بعد متوجه شدم برنامه های کرک شده رو بدون جیلبریک هم میشه ریخت
منم که قابلیت های دیگه جیلبریک رو به چپم هم نمیگیرم:D و با توجه به اینکه شنیدم جیلبریک یه سری زیان ها داره میخوام دستگاهم رو از حالت جیلبریک خارج کنم. چکار باید بکنم؟

لطفا کمک کنید
ممنون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اگر میدونستید این جیل بریک چه ارزشی داره و چه قدر گرانبها هست هیچ موقع همچین درخواستی نمیکردید.

در هر حال برای اینکه دوباره از جیل بریک دربیاد و بشه مثل قبل راهش اینه که مجددا با ایتونز ریستور بشه . نسخه ۶.۱ مربوط به دستگاه رو از سایت اپل دانلود کنید و با ایتونز ریستور کنید.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
دوباره به اخرين ورژن رستور كن تموم

البته جيلبريك هيچ ضرري نداره فقط زياددوروبرسيديانپلك
والسلام

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
یه جمعیتی منتظر جیلبریک بودند اونوقت شما ...........
ای خدا منو بکش تا از دست اینا راحت شم.
دوست عزیز این جیلبریک نعمتیه از جانب پروردگار کفران نعمت کنید ازتون گرفته میشه ها از ما گفتن بود.

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
آخه مسئله اینه که من هیچ مشکلی با قابلیت های خود اپل ندارم و فقط میخواستم برنامه ها رو مجانی بریزم که تو نت دیدم بدون جیلبریک هم میشه. حالا اگر دوستان فکر میکنن دارم کار اشتباهی میکنم منو به راه راست هدایت کنن!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
برادر اگر بدونید چقدر برای این جیل بریک خون دل خورده شده و چقدر ملت دنبال این جیل بریک بودن قدرش رو بیشتر میدونستید. فقط توی 3 روز اول ارایه جیل بریک 7 میلیون دستگاه جیل بریک کردند. این یعنی چی به نظرتون؟

حتما منافعی توش هست که هرکی رو میبینی داره جیل بریک میکنه یا کرده دیگه....

البته بازم میگم سلیقه ای هست و بعضی ها دوست دارن همون دیفالت اپل کار کنن و دستگاه رو دستکاری نکنن...خب اونها هم طرز فکر خودشون رو دارن ولی توصیه من این هست که جیل بریک بکنید.

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
در ضمن ممنون میشم دوستان کمی از وقتشون رو به من اختصاص بدن و از فواید و دلایل جیلبریک کردن بگن

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

اپلیکیشن های خوب جیل بریک، پولی هستند

یکسری از دلایلی که نارنجی نوشته کلا چرت هست....برنامه های خوب سیدیا پولی هستند بله ولی کرک همون برنامه ها هم توی سیدیا باز هستش و مشکلی ندارن

دائما در حال بازیابی خواهید بود

به هیچ وجه اینطوری نیست.....من از همون روز اولی که ایفون خریدم تا به امروز یعنی حدود 4 سال هیچ موقع دایم در حال بازیابی نبوده ام . و هیچ مشکلی هم نداشته ام.

2 دلیل دیگر هم دقیقا درست نیستند و اصولا قصد بزرگنمایی داشته ./

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
قربونت برم ، برادر نارنجی ، خودش اینقدر گوشی و آیفون و ....... داره که اصلا واسش اینا مهم نیست .یکی داره جیل هست و یکی داره که جیلبریک شده ، مثلا یه نکسوس 4 هم داره و یه ...... چه میدونم دیگه همه گجت ها رو میشه گفت داره یا امتحانشون کرده . واسهش مهم نیست. اون هم اگه جیلبریک کنه بازی کرک نمیریزه و با گیفت کارت میخره . پول داره ماشالله !!!! :دی خدا زیادش کنه :rolleyes:

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
با توجه به سوال دوستمون در استارت تاپیک
من باید بگم که راحش همون ریستور کردن هست که اساتید اشاره فرمودن
اما دیگه بحثی نکنیم درباره اینکه مزایا داره یا معایب
چون وقت تلف کردنه

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
دستگاه رو به حالت ریکاوری مد ببر شبیه DFU مد هست
و از طریق گرفتن دکمه شیفت و مسیر دانلود اخرین نسخه از سیستم عامل ios این کار رو انجام بده و از جلبریک خارج شو

بالا