• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور ديدگاهاي وردپرس رو به عنوان صفحه اصلي سايت قرار بدم؟

shak

Registered User
لایک‌ها
521
سلام
من ميخوام صفحه ديدگاه هاي وردپرس رو به عنوان صفحه اصلي سايت بگذارم راهش چيه؟

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
ساده ترین راه اینه ایندکس پی اچ پی رو باز کنی
و به جای کد پی اچ پی مطالب کد فراخوانی کامنت ها رو بزاری.

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
<?php get_header(); ?>
<?php get_comments(); ?>
<?php get_footer(); ?>

اين كد رو توي ويرايشگر قالب بخش صفحه اصلي جايگرين كد قبلي بكن اميدوارم اوكي بشه :)

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
اینجوریا فک نکنم جواب بده! چون تا اونجایی که من میدونم کامنت باید توی حلقه مطلب باشه! وگرنه مشکل ساز میشه. ولی حالا تست کن شاید جواب داد.
به جای استفاده از این کد میتونه خود کامنت رو تغییر نام بده به ایندکس. ولی همونطور که گفتم فک نکنم درست از کار در بیاد.
شاید بشه روی برگه ها این کار رو کرد و برگه رو از گذاشت برا صفحه اول.

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
اینجوریا فک نکنم جواب بده! چون تا اونجایی که من میدونم کامنت باید توی حلقه مطلب باشه! وگرنه مشکل ساز میشه. ولی حالا تست کن شاید جواب داد.
به جای استفاده از این کد میتونه خود کامنت رو تغییر نام بده به ایندکس. ولی همونطور که گفتم فک نکنم درست از کار در بیاد.
شاید بشه روی برگه ها این کار رو کرد و برگه رو از گذاشت برا صفحه اول.
شدنش كه ميشه ولي اگه كد نويسي سايت استاندارد نباشه بد نشون ميده و بايد بده يه اچ تي ام ال نويس براش رو كار كنه
به نظر من هم روي برگه ها انجام بشه راحت تر جواب ميده ولي دوستمون خواسته بودن تو ايندكس باشه

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
خوب همون برگه رو میشه گذاشت برا صفحه اول.
از قسمت شخصی سازی میشه برگه نخست رو ایستا قرار داد و یه برگه رو انتخاب کرد.

به نظر من همین روش بهترینه.قالب هم لازم نیست دستکاری بشه!
یه برگه ساخته بشه و توش هیچ مطلبی نوشته نشه و بعد از قسمت شخصی سازی انتخابش کنی برای صفحه اصلی.

shak

Registered User
لایک‌ها
521
ممنون، خوب اين روش ايجاد برگه ي ايستا درسته ولي مشكلي كه داره اينه كه يك كادر خالي ( كه همون برگه ست) ايجاد ميكنه بالاي نظرات كه نميخوام اين كادر يا باكس وجود داشته باشه.

shak

Registered User
لایک‌ها
521
ضمنا اگر قالبي كه بخش نظرات زيبايي داشته باشه ميشناسيد معرفي كنيد ممنون.

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
ممنون، خوب اين روش ايجاد برگه ي ايستا درسته ولي مشكلي كه داره اينه كه يك كادر خالي ( كه همون برگه ست) ايجاد ميكنه بالاي نظرات كه نميخوام اين كادر يا باكس وجود داشته باشه.
اگر كارتون واجبه و نميخوايد خرج كنيد كه يه قالب ديگه بگيريد اون روش اول كه گفتم رو اجرا كنيد
در ضمن هيچ قالبي در صفحه اصلي نظرات رو قرار نداده ولي ميتونيد سفارش بديد يه نفر براتون طراحي كنه

بالا