• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور دیتابیس رو تو لوکال ایمپورت کنم ؟ و یه چند تا سوال دیگه

.BBC

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من از سایتم یه بکاپ گرفتم و میخوام اونو تو لوکال ایمپورت کنم اگه میشه بهم بگید چطوری اینکار رو بکنم .
برای داشتن لوکال هم زمپ رو نصب کردم و وقتی میرم تو بخش phpmyadmin تا اونو امپرت کنم این ارور رو میده

PHP:
[/LEFT]
[B]Error[/B]

[LEFT]SQL query: 
Content - Transfer - Encoding : binaryContent - TYPE : multipart / signed;

MySQL said: 
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Content-Transfer-Encoding: binary
Content-Type: multipart/signed' at line 1

سوال دوم هم اینه که وقتی مهمان یا کاربری از تو بخش Contact Us نامه ای میفرسته کجا باید اونو دید؟ میشه کاری کرد که اون نامه بره به ایمیل

یه سوال دیگه من میخوام ویبی رو اپگرید کنم میخوام هرچی تو پوشه فورومه پاک کنم بد دوباره ورژن جدید رو نصب کنم البته میخوام بجز تاپیک ها و پستها و یوزرها هیچی دیگه نیاد یعنی pm ها هم از بین بره و همینطور هکها و استایل و ...
اینم توضیح بدید ممنون میشم :blush:​

vbsaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد اولی باید بگم بستگی داره چجوری بک اپ گرفتید اگر بک اپ کلی از دیتابیس توسط خود پنل هاست هست و یا توسط برنامه mysqldamper گرفتید می تونید تو لوکال با همین برنامه mysqldamper ریستور بکنید در یک دستابیس جدید که ساخته اید ..
ولی اگر از طریق خود phpmyadmin و یا admincp بک اپ گرفتید باید از طریق ایمپورت کردن در دیتابیس توسط phpmyadmin ریستور بکنید ..

در مورد بخش ارتباط هم به ایمیلی که در تنظیمات اصلی سایت در بخش ایمیل مدیریت گذاشته اید اسرال می شود با تغییر اون می تونید ایمیل ها رو دریافت بکنید ..

در مورد اپگراید هم مشخص هست نحوه اجرای آن ولی اگر می خواید هک ها و پیغام های یوزر ها دلیت شود هم می تونید از طریق Admincp این کارو بکنید به صورت دستی و هم می تونید از طریق دیتابیس تیبل های انها را خالی بکنید که من برای شما راه اول رو پیشنهاد می کنم ..

بالا