• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور میتوان این کار را انجام داد؟

ariansman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و مرسی از همتون به خاطرراهنمایی هایی که تا الان کردید. والا من یه مشکلی دارم که هنوز نتونستم حل کنم. من یه چیزی برای سایتم میخوان ولی نمیدونم اسمش چیه فوروم، گست بوک است یا چیز دیگر. میخوام که یک حالت پرسش و پاسخ باشه برای اینکار میخوام:
1-هر بازدید کننده ای بتونه پرسش و پاسخ ها را بخونه
2-اگر کسی سوال داره و میخواد درboard مطرح بشه حتما یه فرمی را پر کنه و یک ایمیل valid بده. یعنی باید member باشه تا بتونه سوالاتش را درboard مطح کنه. پس قبلش باید یه لینکی را در ایمیلش فعال کنه.
3-فقط ادمین بتونه به پرسشها پاسخ بده
4-دکمه های اضافی نداشته باشند.
5-و مهمتر از همه اینکه به دو زبان فارسی و انگلیسی باشه.
6-کلا یک category با سه forum بشه از توش در آورد
من چند تا از برنامه های موجود در کنترل پانل را تست کردم اما هرکدوم یه مشکلی داشتند. بعضیا شون امکاناتشون برای کار من خیلی زیاده. اکثرا هم فارسی نیستند. AdvancedGuestBook خیلی خوب بود، ساده بود، اما فارسی نبود و متاسفانه ملزم به نوشتن یک ایمل نبود چونکه نيازی نبود که لینکیو در ایمیلش فعال کنه تا عضو شدنش تایید بشه.
راستي من يكم اطلاعاتم كمه و چیزی زیادی از برنامه نویسی نمی دانم.
ممنونم

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
خب خودت پرسيدي و خودت هم جواب دادي! يه فروم ساده با phpbb راه بنداز واسه شروع. فارسی شده هم هست و امکانات خوبی داره. فقط میمونه اون قضیه که فقط ادمین بتونه جواب بده. من فکر کنم با تعریف دسترسی ها هم بشه اینو تعریف کرد.

FAQ ها هم یه چیزی تو این مایه ها هستن. ولی باید یه اسکریپت خوبی پیدا کنی که امکانات مدیریتی کاملی داشته باشه.

بالا