• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور میتونم نرم افزار اندروید بسازم ؟

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام
دوستان تا جایی که اطلاع دارم نرم افزار و بازی های اندروید با نرم افزار adobe flash طراحی میشه . درسته ؟
چطور میتونم یک نرم افزار برای اندروید درست کنم ؟ اموزشی میشناسید ؟ لطفا راهنمایی کنید
سپاس :heart:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام
دوستان تا جایی که اطلاع دارم نرم افزار و بازی های اندروید با نرم افزار adobe flash طراحی میشه . درسته ؟
چطور میتونم یک نرم افزار برای اندروید درست کنم ؟ اموزشی میشناسید ؟ لطفا راهنمایی کنید
سپاس :heart:

تنها با فلش طراحی نمیشه ،App Inventor به عنوان مثال ابزاری هست که خود گوگل ارائه کرده برای ساخت آسان برنامه های اندروید با این هدف که بچه های در سن ابتدایی و راهنمایی هم بتونن اینکارو انجام بدن بدون نیاز به کدنویسی بر مبنای یک سری لایبرری های جاوا
و ....
یکی از ابزارهای طراحی Game و application برای اندروید فلش هست به خاطر قابلیت های جدیدی که در نسخه CS5 برای کار با صفحات لمسی و .... ارائه کرده
برای شروع برنامه نویسی اندروید با فلش آموزش های لیندا خوبه (طراحی یه Game ساده مثلا) ، سرچ کنی تو نت پیدا میشه
- تو انجمن های تخصصی اندروید هم بخش برنامه نویسی وجود داره برای دسترسی به سورس های فارسی و تبادل نظر

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
ممنون ، اکشن 3 لازمه کار بصورت حرفه ایه ؟
لینک هم فیلتر بود !

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
ممنون ، اکشن 3 لازمه کار بصورت حرفه ایه ؟
لینک هم فیلتر بود !

از ویژگی های اکشن 3 خیلی اطلاع ندارم
اگر از این طرف فی*لتر نباشه هم گوگل دسترسی آی پی ایران رو محدود کرده به اون سرویس

بالا