• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور میشه این کار را انجام داد؟

ariansman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
فرض کنید من دارم در frontpage صفحات یک سایتیو درست میکنم. مثلا www.mah.com . طبیعتا صفحه اول index نام خواهد داشت با آدرس www.mah.com . باز هم طبیعتا صفحاتی دیگری وجود خواهند داشت که یه صفحه اول و یا بین خودشون لینک دارند و فایل هرکدام از این صفحات هم یک اسمی خواهند داشنت. مثلا فرض کنید اسم یکیشون است: ali . اما آدرس این صفحه www.mah.com/ali.htm يا www.mah.com/ali.html خواهد بود. چطور میشه کاری کرد که آدرس اون صفه فقط www.mah.com/ali باشد و پسوند (htm.) نداشته باشد.
مرسی

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اگه فایل اون صفحه رو توی یک Folder به اسم ali آپلود کنی و اسم فایل رو هم بگذاری ایندکس همین میشه

یعنی با رفتن به www.mah.com/ali/ اون صفحه رو میبینه !

منظورت همینطوری بود دیگه نه؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از ....P30.... :
اگه فایل اون صفحه رو توی یک Folder به اسم ali آپلود کنی و اسم فایل رو هم بگذاری ایندکس همین میشه

یعنی با رفتن به www.mah.com/ali/ اون صفحه رو میبینه !

منظورت همینطوری بود دیگه نه؟
بله، درسته.
داخل فلدر به اسم علي، همون صفحه كه مي‌خواهي بياد رو با نام index.html قرار بده.
همين

ariansman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون
الان امتحان کردم و کارکرد.مرسی. وقتی آدرس www.mah.com/ali زدم وارد صفحه aliشد. از یک صفحه دیگه هم به ali لینک دادم و دیدم که واردش شد، البته آدرس را http://www.com/ali/index.htm نوشت ( پسوند htm داشت) که خیلی برام مهم نیست. راستش من خودم هم رفتم و یکم به frontpage ور رفتم. دیدم زمانی که میخوام فایل ali راas save کنم اگه توsave as type گزینه all files را انتخاب کنم و اسم فایل رو هم aliبزارم همین اتفاق میافته. در این حالت فایل save شده هیچ پسوندی نداره و ضمنا نیازی به باز کردن یک فولدر جدید نیست. از یک صفحه دیگه هم به ali لینک دادم و طبیعتا واردش شد و آدرسش هم http://www.com/ali بود( پسوند htm نداشت). آیا شما تا حالا این کارو تست کردین؟ نظرتون چیه در موردش؟ مشگلی چیزی ایجاد نمیکنه؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
آخه نميشه كه پسوند روي فايل نذاشت كه! پس مرورگر چي رو اجرا كنه!؟
فلدر بوده حتما.

اگر هم نبوده كه كار گيره. يا فلدر بساز يا پسوند بذه به فايلت.

ariansman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این کار جدن جواب میده. جالب اینه که وقتی فایلو بدون پسوند save میکونی ، ویندوز اونو به شکل یه فایل نا مشخص نشون میده و وقتی رو خود فایل دابل کلیک میکنی ازت میخواد که برنامتو انتخواب کنی. با این وجود وقتی upload میکنیش هم با آدرس میشه رفت توش هم با لینک از جای دیگه. یه تست کن ببین.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
اگه این طور باشه، جالبه.
نمدوستم!
( هنوز هم بعید می دونم )

آدرس بده ببینیم.

ariansman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آدرس بدم؟ ببخشيد آدرس چيو؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از ariansman :
آدرس بدم؟ ببخشيد آدرس چيو؟
همین فايل رو که می گی آپلود کردی و پسوند هم نداره و فلدر هم نیست ولی می یاد!

بالا