• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور میشه بدون داشتن نماد اعتماد الکترونیکی از بانک ها پرتال خرید اینترنتی گرفت؟

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان من میخوام یه سایت راه اندازی کنم که محتوی سایت به شکلیه که بظور مداوم فیلتر میشه مطمئنا و برای دریافت پرتال پرداخت اینترنتی از بانک ها نیاز به داشتم نماد اعتماد الکترونیکیه و من شرایط داشتنش رو بخاطر محتوی سایت ندارم.میشه یه کمکی بکنید.و خیلی از سایت ها از جمله نمونه ی بارزش سایت های فیلتر شکن هست که پرتال خرید رو دارند.قضیه چیه؟!!!!!!

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
از درگاه های واسط استفاده کنید
مثل : payline.ir

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
دیگه هیچ بانکی بدون نماد درگاه نمیده به جز بعضی از خصوصی ها

درگاه های واسط هم پای لاین نمیده اگر مشکلی باشه که میگی فیلتر میشه پس بیخالش شو

درگاه های دیگه مثل درگاه پرداخت و جهان پای فعلا گیر نمیدن زیاد

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
شما یه سایت با محتوای مجاز بالا بیارید (مثلاً یه فروشگاه) درگاه رو برای این سایت تهیه کنید (حالا با درگاه های واسطه مثل پارس پال و یا مستقیم) بعد از طریق همین سایت پرداخت هاتون رو انجام بدید. مثل همین کاری که اکثر سایت های غیرمجاز انجام میدند.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
شما یه سایت با محتوای مجاز بالا بیارید (مثلاً یه فروشگاه) درگاه رو برای این سایت تهیه کنید (حالا با درگاه های واسطه مثل پارس پال و یا مستقیم) بعد از طریق همین سایت پرداخت هاتون رو انجام بدید. مثل همین کاری که اکثر سایت های غیرمجاز انجام میدند.

تغییر در محتوای سایت پس از اخذ نماد و درگاه جرم حساب میشه (و در شرایط قرارداد هم ذکر شده)

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
تغییر در محتوای سایت پس از اخذ نماد و درگاه جرم حساب میشه (و در شرایط قرارداد هم ذکر شده)
مثل اینکه منظورمو بد متوجه شدید.
باید به غیر از سایت اصلی یک سایت دیگه بالا آورد که مجاز باشه بعد براش درگاه میگیرید و از درگاه سایت مجازتون برای اون یکی سایت استفاده می کنید.

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
آقا گرفتن نماد برای هرکسی مقدوره ؟
دنگو فنگ نداره٬ میشه راحت گرفت ؟
مثلا برای یه سایت معمولی (مجاز) میشه درخواست داد برای درگاه بانک ملت ؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
آقا گرفتن نماد برای هرکسی مقدوره ؟
دنگو فنگ نداره٬ میشه راحت گرفت ؟
مثلا برای یه سایت معمولی (مجاز) میشه درخواست داد برای درگاه بانک ملت ؟

شرایط اخذ در enamad.ir ذکر شده (ثبت نام رایگان کنید و سپس درخواست رو ثبت کنید.)

• Like
Reactions: Dex

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان ممنون بابت راهنمایی هاتون
طبق تحقیقاتی که کردم دریافت پرتال از بانک ها نیاز به سند برای گرو گذاشتن داره.حداقل بانک صادرات که اینظور بود.
فک میکنم این سایت های واسط کافی باشن.

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
راستی دوستان یه سوال دیگه دارم
موضوع سایتی که من قراره بزنم فیلم و سریال هست.با وجود این همه سایت با این موضوع که اکثرا رایگان هستن به نظرتون عقلانی هست اینکار؟؟
هرچند من حداقل 1.5میلیون تومن برای تبلیغات هفته ی اول سایت در نظر گرفتم.به نظرتون سایت میگیره و ضرر نمیکنم؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
راستی دوستان یه سوال دیگه دارم
موضوع سایتی که من قراره بزنم فیلم و سریال هست.با وجود این همه سایت با این موضوع که اکثرا رایگان هستن به نظرتون عقلانی هست اینکار؟؟
هرچند من حداقل 1.5میلیون تومن برای تبلیغات هفته ی اول سایت در نظر گرفتم.به نظرتون سایت میگیره و ضرر نمیکنم؟

1.5 میلیون رو حروم نکن... من نمیدونم قراره کجا و چطور تبلیغ کنی اما اگر ظرف یک هفته خرج کنی (با توجه به افت شدید ترافیک در این ماه های اول سال) به نتیجه مطلوب نمیرسی.
اصولا تبلیغ برای سایت فیلم و آهنگ زیاد مفید نیست. بلکه تعداد محتواش ارزشمنده که خودکار از گوگل ورودی میگیره (مطالب اختصاصی و کاملا جدید و غیرکپی)

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
من تا حالا تجربه ی سایت فیلم رو نداشتم اکثرا سایت فان و دانلود بوده.بعد اینکه قرار سایت اوایل تیر ماه افتتاح بشه.من میترسم خرج سایت بکنم پولمو اما بازدید نگیره.چون وقتی میگردم میبینم که کلی سایت فیلم هست که همه هم رایگانه.شما نظری پیشنهادی ندارید؟
احتمالا 5نفر نویسنده داره این سایت و اینکه من میترسم کلی هزینه کنم اما هیچ برگشتی نداشته باشه.
من میخوام حدود 6ماه رایگان باشه سایت بعد از اینکه بازدید گرفت پنل کاربری و فروش اکانت ویژه برای سایت بذارم یا اینکه کلا رایگان باشه و تبلیغات بنری تو سایت بذارم.اگه میشه راهنماییم کنید

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
دیگه هیچ بانکی بدون نماد درگاه نمیده به جز بعضی از خصوصی ها

درگاه های واسط هم پای لاین نمیده اگر مشکلی باشه که میگی فیلتر میشه پس بیخالش شو

درگاه های دیگه مثل درگاه پرداخت و جهان پای فعلا گیر نمیدن زیاد
بله درسته هیچ بانکی بدون نماد درگاه نمیده من خودم میخواستم برای یکی از دوستهام ولی هر کاری کردیم نشد.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
من تا حالا تجربه ی سایت فیلم رو نداشتم اکثرا سایت فان و دانلود بوده.بعد اینکه قرار سایت اوایل تیر ماه افتتاح بشه.من میترسم خرج سایت بکنم پولمو اما بازدید نگیره.چون وقتی میگردم میبینم که کلی سایت فیلم هست که همه هم رایگانه.شما نظری پیشنهادی ندارید؟
احتمالا 5نفر نویسنده داره این سایت و اینکه من میترسم کلی هزینه کنم اما هیچ برگشتی نداشته باشه.
من میخوام حدود 6ماه رایگان باشه سایت بعد از اینکه بازدید گرفت پنل کاربری و فروش اکانت ویژه برای سایت بذارم یا اینکه کلا رایگان باشه و تبلیغات بنری تو سایت بذارم.اگه میشه راهنماییم کنید
هرچقدرم سایت باشه شما اگر تلاش کنی 100% میتونی موفق باشی

سایت فیلم که بالا آوردنش خیلی راحته تو 1 ماه میتونی بازدید فوق العاده بگیری :)

بالا