• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور میشه بهترین نتیجه رو از شبکه های اجتماعی گرفت؟

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
با سلام خدمت دوستان عزیز
چطور میشه از شبکه های مختلف اجتماعی مثل تلگرام و اینستاگرام برای جذب مخاطب برای وبسایت ها استفاده کرد؟
وبسایت ما در زمینه ویدیوهای اموزشی هست.
ممنون میشم تجربیاتتونو در اختیارم قرار بدید

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
با سلام خدمت دوستان عزیز
چطور میشه از شبکه های مختلف اجتماعی مثل تلگرام و اینستاگرام برای جذب مخاطب برای وبسایت ها استفاده کرد؟
وبسایت ما در زمینه ویدیوهای اموزشی هست.
ممنون میشم تجربیاتتونو در اختیارم قرار بدید
اشتراک ویدئو؟ یا ارائه ویدئوهای یه موضوع خاص مثه فیلم کوتاه؟ ویدئو آموزشی؟
من مورد دوم و سوم رو در نظر میگیرم
از هر ویدئو یه کلیپ ۲۰ ثانیه ای درست کنید و یا یه گیف ۱۰ ثانیه ای درست کنید و زیر پست ویدئوییتون مخاطب رو تشویق به ورود به سایتتون کنید، مثلا بنویسید برای دیدن فیلم کامل به آدرس زیر برید و ازن جور روش ها
عضو شدن در گروه های مربوط به موضوع سایتتون و معرفی کردن خدماتتون، البته من تلگرامو زیاد آشنا نیستم ولی شبکه هایی مثه فیسبوک خوراک اینجور روش ها هستن
ساخت تصویر مربوط به هر ویدئو، مثلا عنوان ویدئوتون در مورد سئو هست، خیلی شیک و زیبا یه تصویر واسش درست میکنید و با متن نسبتا بزرگ توضیحشو مینویسید و همراه با آدرس لینک ویدئو میذارید توی شبکه های نظیر اینستاگرام و پینترست

درضمن: https://forum.persiantools.com/forums/موتور-های-جستجو-و-مبانی-سئو.51/

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
اشتراک ویدئو؟ یا ارائه ویدئوهای یه موضوع خاص مثه فیلم کوتاه؟ ویدئو آموزشی؟
من مورد دوم و سوم رو در نظر میگیرم
از هر ویدئو یه کلیپ ۲۰ ثانیه ای درست کنید و یا یه گیف ۱۰ ثانیه ای درست کنید و زیر پست ویدئوییتون مخاطب رو تشویق به ورود به سایتتون کنید، مثلا بنویسید برای دیدن فیلم کامل به آدرس زیر برید و ازن جور روش ها
عضو شدن در گروه های مربوط به موضوع سایتتون و معرفی کردن خدماتتون، البته من تلگرامو زیاد آشنا نیستم ولی شبکه هایی مثه فیسبوک خوراک اینجور روش ها هستن
ساخت تصویر مربوط به هر ویدئو، مثلا عنوان ویدئوتون در مورد سئو هست، خیلی شیک و زیبا یه تصویر واسش درست میکنید و با متن نسبتا بزرگ توضیحشو مینویسید و همراه با آدرس لینک ویدئو میذارید توی شبکه های نظیر اینستاگرام و پینترست

درضمن: https://forum.persiantools.com/forums/موتور-های-جستجو-و-مبانی-سئو.51/
آره ویدئو آموزشی
نظرتون درخصوص خرید پیج و این مسائل چی هست؟
فرض کنید توی اینستاگرام بخوام فعالیت کنم
باتوجه به اینکه برای شروع کار یه تعداد کاربر نیاز دارم که پستامو شیر کنن اون تعدادو چطور وادار به فالو کردن پیجم کنم
چطور پیجمو معرفی کنم بهشون

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
آره ویدئو آموزشی
نظرتون درخصوص خرید پیج و این مسائل چی هست؟
فرض کنید توی اینستاگرام بخوام فعالیت کنم
باتوجه به اینکه برای شروع کار یه تعداد کاربر نیاز دارم که پستامو شیر کنن اون تعدادو چطور وادار به فالو کردن پیجم کنم
چطور پیجمو معرفی کنم بهشون

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
من تاحالا پیج نخریدم و اطلاع ندارم، حتی نمیدونم کاربرای پیج های فروشی فیک هستن یا نه

System8

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز اگر پیج با کاربر واقعی باشه میتونه برای شما جواب بده ولی اکثرا اینایی که میفروشن فیک هست.

بالا