• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور میشه مشکل و باگ امنیتی وردپرس +3.5 رو برطرف کرد

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
سایتم چندین باره که ویروسی میشه.
حدود صدها سایت که از وردپرس +3.5 استفاده میکنن مشکل امنیتی پیدا کردند. متاسفانه هسته وردپرس 3.5 از لحاظ امنیتی باگ داره. و یاعث میشه سریع سایت ویروسی بشه.
چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد ؟

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
ای بابا!
عزیز من اینا چیه، میگم هسته ی وردپرس 3.5 باگ امنیتی داره، هنوز هم مشخص نشده که این باگ دقیقاً کجاست. خودشون هم موندن توش.

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
خودتم میگی خودشون موندن توش اونوقت میخوای ما بدونیم چیکار باید کرد؟!

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
سئو موز، فقط یه راهکاری ارائه کرده که میشه وردپرس رو دانگرید کرد یعنی از وردپرس +3.5 به وردپرس 3.4 کاهش داد.
کسی اطلاعاتی در این زمینه نداره؟ تا الان چند سایت ایرانی هک و یا ویروسی شده اند. نمی بینید همه تو فروم داد میزنن سایتمون ویروسی شده. این بخش عمده ایش بخاط همین باگ هست.

Last edited:

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
چند موردی که من در این چند وقت دیدم مربوط به سایت هایی بوده که روی یک سرور بودند. مثلا سه تا سایت وردپرسی روی یک سرور و بعد که منتقل کردند مشکل برطرف شده. البته من هم تا این لحظه نفهمیدم مشکل کجاست.
اینکه میگید مشکل هسته هست خودتون حدس میزنید یا جای معتبری خوندید؟

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
اینکه میگید مشکل هسته هست خودتون حدس میزنید یا جای معتبری خوندید؟
بله، مدیر هاستینگ ما گفته تا الان 40 تا از سایتهای وردپرسی +3.5 که روی سرورهای ما بوده به ما گفتن که سایتهامون هک یا ویروسی شده.
و اینکه مشکل از هسته وردپرس 3.5 هست کاملا مستند هست.
http://wordpress.org/support/topic/wordpress-35-bugs

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
البته بیشتر مشکل کاربری که تاپیکش رو لینک دادید مربوط به منوها و جاوا اسکریپت بود. اما همونظور که گفتم و مدیر هاستینگ شما هم شاهد حرف بنده شده تمام سایت ها هک شده روی یک سرور بودند.
این مشکل برای یکی دیگه از دوستان همین انجمن هم پش اومده بود که دو تا سایت وردپرسی هک شده بود و البته یک انجمن mybb که روی همون سرور بود.
البته هنوز دلیل رو نمیشه با قاطعیت مربوط به هسته ورژن جدید دونست اما حتما یک جای کار مشکلی هست.
پیشنهاد میکنم اگر براتون ممکنه هاست رو عوض کنید.

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
البته بیشتر مشکل کاربری که تاپیکش رو لینک دادید مربوط به منوها و جاوا اسکریپت بود. اما همونظور که گفتم و مدیر هاستینگ شما هم شاهد حرف بنده شده تمام سایت ها هک شده روی یک سرور بودند.
این مشکل برای یکی دیگه از دوستان همین انجمن هم پش اومده بود که دو تا سایت وردپرسی هک شده بود و البته یک انجمن mybb که روی همون سرور بود.
البته هنوز دلیل رو نمیشه با قاطعیت مربوط به هسته ورژن جدید دونست اما حتما یک جای کار مشکلی هست.
پیشنهاد میکنم اگر براتون ممکنه هاست رو عوض کنید.

مشکل از هست فکر نمیکنم باشه.
من خودم یه سرور دارم و سایتهام روی سرور هستند.
ولی فقط برای یکی از این سایتهام که وردپرس 3.6 االان روش نصبه همیچین اتفاقی افتاده.
گویا مشکلی که وردپرس 3.5 داره وردپرس 3.6 هم داره. (دقیق نمی دونم)

بالا