Darius Aryanpur
کاربر تازه وارد
دوستان من توی بانک MoneyBookers اینور اونور 150 دلار دارم. چطور میتونم پول رو به حساب ارزیم در بانک رفاه ایران واریز کنم؟ لطف کنید راهنماییم کنید.
من توي اونجا حساب دارم اما هيچ موقع ازش استفاده نكردم شما به چند كشور اروپايي ميتوني اون پول رو از طريق سيستم wire transfer انتقال بدي كه صد البته ايران عزيز جزو اون كشورها نيست. يه كار ديگه هم ميتوني بكني از اين سايتهاي ecurrency exchanger البته از نوع قابل اطمينانش استفاده كني و پولتو يا مستقيما در يكي از حسابهاي ارزي ايران دريافت كني كه درصدي حدود 2-5 درصد هزينه داره و يكي ديگه اينكه پولتو تبديل به ايگولد كني بعد خيلي راحت تو ايران به كسايي كه ايگولد مي خرن بفروشيبه نقل از Darius Aryanpur :میشه بطظور کاملاً مفصل یادم بدید
به نقل از farhad12 :من توي اونجا حساب دارم اما هيچ موقع ازش استفاده نكردم شما به چند كشور اروپايي ميتوني اون پول رو از طريق سيستم wire transfer انتقال بدي كه صد البته ايران عزيز جزو اون كشورها نيست. يه كار ديگه هم ميتوني بكني از اين سايتهاي ecurrency exchanger البته از نوع قابل اطمينانش استفاده كني و پولتو يا مستقيما در يكي از حسابهاي ارزي ايران دريافت كني كه درصدي حدود 2-5 درصد هزينه داره و يكي ديگه اينكه پولتو تبديل به ايگولد كني بعد خيلي راحت تو ايران به كسايي كه ايگولد مي خرن بفروشي
راهاي ديگه هم هست مثل اينكه توي يه فوريوم خارجي يه تاپيك بزني و....
به نقل از taak :
البته دوست عزیز برای واریز پول به حساب بانکهای ایران هیچگونه محدودیتی وجود ندارد. ایران در لیست کشورهایی نیست که به عنوان بانکهای داخلی نزد مونیبوکرز از آنها یاد میشود. این لیست که شما در سایت مونیبوکرز میبینید نام کشورهایی هست که میتوان به راحتی و بدون کارمزد یا با کارمزد بسیار کم به داخل بانکهای آنها پول را واریز کرد. ولی شما میتوانید از طریق wire transfer این کار را انجام دهید.
جالب اینجاست که وقتی بخواهید این کار را انجام دهید و فرم مربوطه را پر نمائید از شما سوئیفت کد میخواهد و وقتی شما سوئیفت بانک ارزی خود را میدهید آن را نمیشناسد. حال چاره چیست؟ شما باید یک ایمیل به آنها بزنید و به آنها بگوئید که سوئیفت شما را نمیشناسد. و مشخصات بانک و سوئیفت خود را به آنها میل نمائید . ظرف چند ساعت یک ایمیل به شما میآید که به شما میگوید : سوئیفت شما وارد پایگاه داده های آنها شده است. و مشکل شما برطرف میگردد. البته مقداری هم کارمزد از شما کم میکند. یک بار این موضوع برای من پیش آمد و از آنها دلیل پذیرفته نشدن سوئیفت خود را خواستم و آنها در جواب گفتند که شما اطلاعات بانک و سوئیفت خود را ایمیل نمائید تا ما آن را وارد بانک اطلاعاتیمون نمائیم
در ضمن باید بگویم که سوئیفت swift عدد و یا حروفی 8 یا 11 رقمی است که به عنوان کد هر بانک نزد شبکهء جهانی swift ثبت شده است. در اصل به عنوان کد پستی هر بانک میباشد
البته در این سایت تا جایی که من متوجه شدم از verify شدن حرفی به میان نیامده است. برای withrawal کردن نباید مشکلی داشته باشید ولی برای واریز پول به حساب مونیبوکرز یعنی عکس این کار شما حتما باید خودتان اقدام نمائید و هیچ واسطه ای هم نداشته باشید. این را در قسمت واریز پول به حساب مونیبوکرز نوشته است.و یک شماره رمز هم برای شما گذاشته که فقط از طریق آن باید اقدام نمائید. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به قسمت help آن مراجعه نمائید و یا به خودشان ایمیل بزنیدبه نقل از babak2536 :سلام
یک سوال داشتم:
با Withdrawمیشه فقط به حساب خودت پول واریز کنی و یا به هر حساب معمولی توی بانکهای اروپایی(مال دیگران) میشه پول وایز کرد و در صورت مثبت بودن ایا برای این کار باید اکانتVerify شده باشد؟
ممنون
به نقل از taak :البته در این سایت تا جایی که من متوجه شدم از verify شدن حرفی به میان نیامده است. برای withrawal کردن نباید مشکلی داشته باشید ولی برای واریز پول به حساب مونیبوکرز یعنی عکس این کار شما حتما باید خودتان اقدام نمائید و هیچ واسطه ای هم نداشته باشید. این را در قسمت واریز پول به حساب مونیبوکرز نوشته است.و یک شماره رمز هم برای شما گذاشته که فقط از طریق آن باید اقدام نمائید. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به قسمت help آن مراجعه نمائید و یا به خودشان ایمیل بزنید