• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور میشه error 404 در هاستمان از بین ببریم

modir.shop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
چطور میشه error 404 در هاستمان از بین ببریم

من صفحاتم html هستن ممنون میشم راهنمائی بفرمادیذ

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شما نمیتونید حذفش کنید اما از طریق سیپانل میتونید ریدایرکتش کنید به یه صفحه دیگه.

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون از شما
ولی چطوری؟
از کجا بدونم چه لینکی 404 میشه؟

یک صفحه با نام
404.shtml
(نام صفحه 404 ، پسوند shtml)
ایجاد کنید و هر محتوایی که دلتون خواست داخلش قرار بدید

همین کار رو می تونید از طریق custom error page در cpanel هم انجام بدید (خودش همون فایل رو ایجاد میکنه)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
توو cpanel جایی هست که می تونین بگین به جای صفحه های درخواست شده که نیستن، یک صفحه که من نظرتون هست نشون داده بشه

modir.shop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یک صفحه با نام
404.shtml
(نام صفحه 404 ، پسوند shtml)
ایجاد کنید و هر محتوایی که دلتون خواست داخلش قرار بدید

همین کار رو می تونید از طریق custom error page در cpanel هم انجام بدید (خودش همون فایل رو ایجاد میکنه)
ممنون
واقعا ممنون
یک سوال اگه ممکنه

چطور میتونم روی تمام url های یک هاست تبلیغ بزارم
مثلا تمام لینک های مو جود در فولدر blog روشون یک آگهی نمایش بده مثل هاستهای رایگان هست که تبلیغ هم دارن؟

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون
واقعا ممنون
یک سوال اگه ممکنه

چطور میتونم روی تمام url های یک هاست تبلیغ بزارم
مثلا تمام لینک های مو جود در فولدر blog روشون یک آگهی نمایش بده مثل هاستهای رایگان هست که تبلیغ هم دارن؟

خواهش می کنم

این کاری که می خواید انجام بدید فقط از طریق کدنویسی یا اسکریپتهای آماده امکان پذیره ، از طریق خود هاست کاری نمیشه در این مورد انجام داد

اگر سیستم وبلاگ دهی دارید ، اسکریپتهای نمایش تبلیغات زیادی در این مورد وجود دارند که ممکنه بتونید بسته به نوع سیستم مورد استفادتون در http://www.hotscripts.com یا سایتهای دیگر نمونه های رایگان یا پولیشو پیدا کنید

modir.shop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خواهش می کنم

این کاری که می خواید انجام بدید فقط از طریق کدنویسی یا اسکریپتهای آماده امکان پذیره ، از طریق خود هاست کاری نمیشه در این مورد انجام داد

اگر سیستم وبلاگ دهی دارید ، اسکریپتهای نمایش تبلیغات زیادی در این مورد وجود دارند که ممکنه بتونید بسته به نوع سیستم مورد استفادتون در http://www.hotscripts.com یا سایتهای دیگر نمونه های رایگان یا پولیشو پیدا کنید
نه ممنون کلی صفحه html دارم که جائی برای تبلیغاتش نزاشتم تنها راهش اینه که از طریق دیگر روی صفحات تبلیغ بزارم
ممنون

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
برای اینکه برای بعد بمونه
http://************/files/cf84x1yqwmm2ysccdrx6.jpg

بالا