• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور می تونم بفهمم نوکیا ی من چینی هست یا فنلاندی؟

tadbiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . می گن که اون برچست پشت گوشی ها قابل اعتماد نیستن . از چه راهی می شه فنلاندی بودن اونا رو فهمید؟ (تا جایی که می دونم سریال چینی ها با فنلاندی ها فرق داره. اما یادم نمیاد کدوم سریال ها چینی بودن و کدوم ها فنلاندی. اگر شما می دونید . لطفا کمک کنید. ممنون)

arash3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسلات سيم كارت همونجايي كه سيم كارت ميره توش بايد سبز رنگ باشه مهمترين مشخصه اش همينه
ضمنا اگه درست يادم مونده باشه فكر كنم دو تا از رقم هاي شماره سريال گوشي بايد صفر باشه
موفق باشيد

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سواله بی ریط به پرسم؟
موتورولا چی؟

tadbiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می گن از سیاستهای نوکیا این هست که تو ایران موبایل فنلاندی نفرسته . برای همین اون هایی که تو ایران هست و رو اون نوشته فنلاندی مجار هست . برای همین سریالش 00 هست. +(من یه گوشی نوکیا 7650 از خود فنلاند چند سال پیش اوردم ایران . حتی دفترچه انگلیسی هم تو اون نبود و فقط فنلاندی داشت. اما کد هفتم و هشتم اون 10 هست. پشتش هم نوشته ساخت فنلاند. یه گوشی 5300 از اتصالات تو ونک خریدم . پشتش نوشته ساخت مجارستان اما کد اون 00 هست. یه گوشی 7200 هم از بازارچه گلستان گرفتم . نوشته فنلاندی اما کد هفتم و هشتم اون 00 هست. ) با این حساب آخرش کدوم کد ها؟
+++++++++++++
ضمنا تو فرمت جدید باید چی کرد؟(فرمت قدیم این بود که Aaaaaa-bb-cccccc-d اما این جدیده اینطوره Xxxxxxxx-yyyyyyy-z . که این کد ها تو این صدق نمی کنه و رقم هفتم و هشتم مربوط به منفکچر نیست)

donald

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب قابل توجه اساتید گوشی من فنلاندی اصل هست.:blink:
نشون هرکی دادم داشت از حسادت میمرد.:wacko: :lol:

donald

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک جایی یک تاپیک کامل در این زمینه دیدم یادم نیست کجا بود.ولی خیلی کامل بود.:f34r:
شما نمیدونید من اون تاپیک رو در کدوم انجمن دیدم.:blink: :eek: :wacko:
فکر کنم تو همین سایت بود.حیف تاپیکش استیکی نبوده و در رفته.
اگر تاپیک رو دیدید به من هم خبر بدید.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
می گن از سیاستهای نوکیا این هست که تو ایران موبایل فنلاندی نفرسته . برای همین اون هایی که تو ایران هست و رو اون نوشته فنلاندی مجار هست . برای همین سریالش 00 هست. +(من یه گوشی نوکیا 7650 از خود فنلاند چند سال پیش اوردم ایران . حتی دفترچه انگلیسی هم تو اون نبود و فقط فنلاندی داشت. اما کد هفتم و هشتم اون 10 هست. پشتش هم نوشته ساخت فنلاند. یه گوشی 5300 از اتصالات تو ونک خریدم . پشتش نوشته ساخت مجارستان اما کد اون 00 هست. یه گوشی 7200 هم از بازارچه گلستان گرفتم . نوشته فنلاندی اما کد هفتم و هشتم اون 00 هست. ) با این حساب آخرش کدوم کد ها؟
+++++++++++++
ضمنا تو فرمت جدید باید چی کرد؟(فرمت قدیم این بود که Aaaaaa-bb-cccccc-d اما این جدیده اینطوره Xxxxxxxx-yyyyyyy-z . که این کد ها تو این صدق نمی کنه و رقم هفتم و هشتم مربوط به منفکچر نیست)

اون 10 وسط گویا نشوندهنده کشور سازنده نیست. گوشیهایی که از خارج خریداری میشه هم نظم مشخصی ندارند

arash3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا يه سوال
فرض كنيم يه ان 70 هست چيني
يه ان 70 هست فنلاندي
كجاهاش با هم فرق ميكنه؟
ممنون

بالا