• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور هر 8 ساعت Sitemap بسازيم و به Google ارسال کنيم ...

h0a1m0i1d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من ميخوام که Sitemap سايتم هر 8 ساعت يکبار بطور آتوماتيک Generate شه و به گوگل Web Master Tool ارسال شه و ميدونم که بايد يه نرم افزاری اين کارو هر 8 ساعت انجام بده يعنی Map بگيره و ارسال كنه حالا اينکه اون نرم افزار چی باشه و چطور گوگل رو خبر دار کنيم رو بلد نيستم ... :(

خواهش مي كنم راهنمايی کنيد که بايد دقيقا چی کار کنم يکی از دوستان ميگفت بايد Cron بسازی و ... من آخر نفهميدم چی ميگه :blink:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
باید خودتون به صورت دستی تو گوگل وبستر آپلود کنید...

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
معمولا cms ها خودشون آپدیت میکنن , بعد از اینکه پستی داده میشه , خودشون ارسال میکن به گوگل , مثال : wp!!

البته اگه مطلب جدید تو 8ساعت نداشته باشی , هیچ دلیلی برا ارسال sitemap نیست , اینطوری نیست که اگه تندتند ارسال کنی بیشتر ایندکس بشه !!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
معمولا cms ها خودشون آپدیت میکنن , بعد از اینکه پستی داده میشه , خودشون ارسال میکن به گوگل , مثال : wp!!

البته اگه مطلب جدید تو 8ساعت نداشته باشی , هیچ دلیلی برا ارسال sitemap نیست , اینطوری نیست که اگه تندتند ارسال کنی بیشتر ایندکس بشه !!
کاملا تایید میشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
آره البته نه هر 1 ساعت متغییر بین 12 تا 24 ساعت آپ دیت میکنه
دقت کرده باشید در پنل هم robots.txt و هم sitemap.xml به تناوب چک میشن در طول روز

1z15idi.jpg

Last edited:
بالا