• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور گوگل میتونه قسمتی از متن یک PDF فارسی رو در هنگام جستجو نمایش بده ؟

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام

چطور گوگل میتونه قسمتی از متن یک PDF رو در هنگام جستجو نمایش بده ولی در Google Doc

موقع تبدیل PDF به Word همه متنها بهم میریزه! به نظر شما مشکل از کجاست ؟

چطور گوگل میتونه محتویات فارسی یک فایل PDF رو استخراج کنه، ولی نمیتونه اون رو از PDF به

Word تبدیل کنه ؟

مثلاً این جستجو رو نگاه کنید :

شبکه های بی سیم filetype:pdf - جستجوی Google

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
یه نفر میگفت این سایت میتونه تبدیل کنه (حتی فارسی)
convertonlinefree.com
من تست نکردم . تست کنید نتیجه رو همینجا بگید

این ورد به پی دی اف هست که هر نرم افزاری میتونه این کارو بکنه .

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اگر من متوجه سوال شده باشم شما میخواید بدونید چجوری گوگل اون PDF اونجوری نشون میده؟
اگر اینه سوالتون جوابش در HTML5 هست در تگ هایی به نام های Schema , Microdata ,RDFs,Microformats

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
اگر من متوجه سوال شده باشم شما میخواید بدونید چجوری گوگل اون PDF اونجوری نشون میده؟
اگر اینه سوالتون جوابش در HTML5 هست در تگ هایی به نام های Schema , Microdata ,RDFs,Microformats

ممنون از توجه شما به این تاپیک

ولی منظور من این بود که به عنوان مثال من یک قسمت از متن یک فایل PDF رو در اختیار دارم و اون متن رو در گوگل تایب میکنم

و در قسمت جستجوی پیشرفته نوع فایل رو PDF انتخاب میکنم و بعد از زدن دکمه جستجو گوگل اون فایل رو برای من در لیست

نتایج جستجو میاره، حالا سوال من اینه که گوگل چطور میتونه توسط عنکبوتهای جستجو گر خودش متن PDF فارسی رو استخراج

کنه، ولی نمیتونه فایل اون رو از PDF به Doc یا Docx تبدیل کنه ؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
چون گوگل خودش هیچ فایلیو تبدیل نمیکنه دستور کاربر هست که فایلو تبدیل میکنه
شما در کدهای Microdata جوری تعریف میکنید که فایلی که دارید قرار میدید فیلم هست یا مثلا فایل PDF هست از همونجا گوگل میفهمه و به صورت PDF نشون میده

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
ممنون از توجه شما به این تاپیک

ولی منظور من این بود که به عنوان مثال من یک قسمت از متن یک فایل PDF رو در اختیار دارم و اون متن رو در گوگل تایب میکنم

و در قسمت جستجوی پیشرفته نوع فایل رو PDF انتخاب میکنم و بعد از زدن دکمه جستجو گوگل اون فایل رو برای من در لیست

نتایج جستجو میاره، حالا سوال من اینه که گوگل چطور میتونه توسط عنکبوتهای جستجو گر خودش متن PDF فارسی رو استخراج

کنه، ولی نمیتونه فایل اون رو از PDF به Doc یا Docx تبدیل کنه ؟

سلام - من قبلا با نرم افزار Adobe Acrobat پی دی اف فارسی رو به ورد تبدیل کردم اما به سختی _ اما کار نشد نداره و میشه انجام داد بعضی مواقع واقعا کار راه اندازه

پ.ن : بعضیا اصلا توی باغ نیستن ها.. :دی

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
علاوه بر اندازه به زمانی که پی دی اف تولید شده هم بستگی داره

نسخه های قدیمی پی دی اف بصورت عکس هست و قابل تبدیل نیست یه پی دی اف قدیمی پیدا کنید متوجه میشید چی میگم

جدیدا دیگه فایلهای پی دی اف بصورت متن هستند و راحت تر قابل تبدیل هستند فقط تو تبدیل جدول و عکس در محتوای فارسی هنوزم مشکل دارن

ضمنا با افزودن یه افزونه به ورد میشه مستقیم خروجی پی دی اف گرفت نیاز به نرم افزار دیگه ای نیست

خوش باشید

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
چون گوگل خودش هیچ فایلیو تبدیل نمیکنه دستور کاربر هست که فایلو تبدیل میکنه
شما در کدهای Microdata جوری تعریف میکنید که فایلی که دارید قرار میدید فیلم هست یا مثلا فایل PDF هست از همونجا گوگل میفهمه و به صورت PDF نشون میده

چیزی که شما میگید درست، ولی گوگل چطور محتویات فایل PDF فارسی رو مورد جستجو قرار میده ؟

چیزی که در نرم افزارهای خواندن PDF امکان پذیر نیست. مثلاً من توی یک PDF فارسی وقتی یک کلمه

رو به فارسی جستجو میکنم نمیتونه اون کلمه رو پیدا کنه ولی با کلمات انگلیسی مشکلی نداره

ولی گوگل هنگام جستجو محتویات PDF های فارسی رو هم جستجو میکنه، این چطور امکان پذیره ؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
چیزی که شما میگید درست، ولی گوگل چطور محتویات فایل PDF فارسی رو مورد جستجو قرار میده ؟

چیزی که در نرم افزارهای خواندن PDF امکان پذیر نیست. مثلاً من توی یک PDF فارسی وقتی یک کلمه

رو به فارسی جستجو میکنم نمیتونه اون کلمه رو پیدا کنه ولی با کلمات انگلیسی مشکلی نداره

ولی گوگل هنگام جستجو محتویات PDF های فارسی رو هم جستجو میکنه، این چطور امکان پذیره ؟

شاید سرویس گوگل پیشرفته تر هست
فکر نکنم در مقابل سرویس های دیگه گوگل این خیلی پیچیده باشه

بالا