• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور یک بنر جذاب کم حجم درست کنم؟

ehadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستای گلم ازتون در مورد طراحی بنر راهنمایی می خواستم
من تو زمینه های گرافیکی مختلفی کار کردم الانم می خوام واسه یه سایت بنر طراحی کنم
بنری که جذاب و در عین حال کم حجم باشه
چند تا سوال برام پیش اومده.اول این که از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
دوم این که می دونید که بنرای فلش برای اجرا نیاز به نصب فلش پلیر دارن که اکثرا تو کامپیوترای مراکز اداری و اینا پیدا نمیشه و در نتیجه به نمایشم در نمیان و همه سیستمها هم پشتیبانیش نمی کنن.ولی فایده سیستم های فلشم این که بنرا از تحرک و جذابیت بیش تری برخوردارن
.میشه با فرمت جایگزین دیگه ای کار کرد که همون جذابیتو داشته باشه؟میشه رو gif همچین چیزیو پیاده کرد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید:angrybirds8::)

chertnews

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من تو زمینه های گرافیکی مختلفی کار کردم الانم می خوام واسه یه سایت بنر طراحی کنم
دوم این که می دونید که بنرای فلش برای اجرا نیاز به نصب فلش پلیر دارن که اکثرا تو کامپیوترای مراکز اداری و اینا پیدا نمیشه و در نتیجه به نمایشم در نمیان و همه سیستمها هم پشتیبانیش نمی کنن.ولی فایده سیستم های فلشم این که بنرا از تحرک و جذابیت بیش تری برخوردارن
.میشه با فرمت جایگزین دیگه ای کار کرد که همون جذابیتو داشته باشه؟میشه رو gif همچین چیزیو پیاده کرد؟

میشه ولی حجمش حداقل 5 مگ میشه :)

worship_u

Registered User
لایک‌ها
195
باید شرایط خودت رو بسنجی
کمترین فایل فلش یک مگ فضا میگیره که اکثرش هم به خاطر عکس هایی هست که درش ایمپورت میشه برای ساخت بنر متحرک میتونی از برنامه سوییش استفاده کنی
واسه بنری که عکس باشه از فوتوشاپ

chertnews

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
باید شرایط خودت رو بسنجی
کمترین فایل فلش یک مگ فضا میگیره که اکثرش هم به خاطر عکس هایی هست که درش ایمپورت میشه برای ساخت بنر متحرک میتونی از برنامه سوییش استفاده کنی

چی؟!!!این دیگه چه حرفیه؟!کم ترین فایل فلش 1 مگ؟!!!!!!
حرفا میزنیا
الان این بنر با این همه افکت و.... حجمش زیر 100 کیلوبایته بعد شما میگی مگ!!!
http://fbm.ptcdn.ir/banners/535ca9c455778/cartkhan.swf

worship_u

Registered User
لایک‌ها
195
حرفا نمیزنم دوست گرامی
چی؟!!!این دیگه چه حرفیه؟!کم ترین فایل فلش 1 مگ؟!!!!!!
حرفا میزنیا
الان این بنر با این همه افکت و.... حجمش زیر 100 کیلوبایته بعد شما میگی مگ!!!
http://fbm.ptcdn.ir/banners/535ca9c455778/cartkhan.swf
اگه فلش با عکسهای با کیفیت بخوای همین مقدار در میاد!!!به ایمپورت کردن و اکسپورت کردن عکس ها ،تعداد و نوع افکت های مورد استفاده هم بستگی داره

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
دوست عزیز اگر بخواید مثل فلش اما با گیف باشه باید خیلی حرفه ای باشی... در ضمن سایزش هم زیاد میشه ...
شما باید اون قد فریم ها رو زیاد کنی و ریز و ب دقت کار کنی ک مث فلش در بیاد ک مثل فلش ب اون تمیزی نمیشه ...
بنظر من میخوای طراحی بنر بکنی با گیف انجام بده ولی ی سری از کار ها رو رعایت کن :
تو بنرت حتمن عکس داشته باش و سعی کن ک بنرت عکسش ســـــــکـــــــسی باشه ... نبودشم ولی تو اون مایع ها باشه.
متن هایی ک میزاری ب عکس و سایت ربط داشته باشه...
رنگ های جیغ رو پشت سر هم انتخاب کن مث قرمز،زرد و...
موفق باشی

hosseinassar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
با فلش میشه بنر های خوشگل با حجم حدود 50 کیلو بایت طراحی کرد
اگر همین بنر فلش که حدود 50 کیلو حجم داره به gif تبدیل کنیم حد اقل 200-300 کیلو بایت میشه

roozbeh67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باید شرایط خودت رو بسنجی
سلام دوست عزیز.من به تازگی عضو شدم و چون بسیار علاقه مند به نرم افزارهای گرافیکی هستم از مطالب این انجمن دیدن کردم.ممنون از راهنماییتون.چون خودمم به طراحی بنر علاقه مندم

oghab313

Registered User
لایک‌ها
22
دوست عزیزم فلت! فلت! فلت!
و استفاده از رنگ های کمتر!
برای مثال کلید های alt+ctrl+shift+s رو در فتوشاپ بفشارید و حجم کارتون رو نگاه کنید! حالا تعداد رنگ ها را کم کنید و دوباره به حجم کلیک کنید!
نباید اون قدر رنگ هارو کم کرد که کیفیت از دست بره! یعنی نباید کیفیت رو فدای حجم کرد و برعکس!

بالا