• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور یک سایت فروش لایسنس انتی ویروس بزنم؟

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
با سلام.
دوستان. من این امکان رو دارم که سی دی کی و لایسنس نرم افزارها و ویندوز و انتی ویروس و غیره رو با قیمت مناسبی تهیه کنم. به فکرم رسیده که شاید بتونم یک سایت بالا بیارم و ااین لایسنس ها رو توش لسیت کنم و برای فروش بذارم. به نطرتون ایده خوبی هست؟ اگر بله. به نطرتون سایت جهانی باشه و یا مختص کاربران ایرانی؟ از چه سیستمی میشه برای دریافت پول از مشریان استفاده کرد؟ وبه نطرتون اصلن جواب میده این کار؟
ممنونم

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
با سلام.
دوستان. من این امکان رو دارم که سی دی کی و لایسنس نرم افزارها و ویندوز و انتی ویروس و غیره رو با قیمت مناسبی تهیه کنم. به فکرم رسیده که شاید بتونم یک سایت بالا بیارم و ااین لایسنس ها رو توش لسیت کنم و برای فروش بذارم. به نطرتون ایده خوبی هست؟ اگر بله. به نطرتون سایت جهانی باشه و یا مختص کاربران ایرانی؟ از چه سیستمی میشه برای دریافت پول از مشریان استفاده کرد؟ وبه نطرتون اصلن جواب میده این کار؟
ممنونم

با وردپرس و ووکامرس و ه افزوه هم هست همبرای فروش نرم افزار هم فروش لایسنس سرچ کنی دستت میاد

رقابت توش زیاد هست ( ولی من یه نود 32 دارم قفلش شکسته خودش هم اپدیت میکنه خودش خیلی راضیه بدون اینکه آقا بالا سر داشته باشه آپدیت بشه :general304::general304: )

درگاه بانکی ایرانی میتونی ، سایت جهانی هم حتما باید یی داشته باشی اونور ، ولی خوب tax میخوره بهت و باید ببینی میارزه یا خیر ، در ضمن برای اون ور که طرف یه باره میره از شرکت سازندش میخره ، دیگه چرا بیاد سمت شما آخه

ولی از قدیم دست زیاد بوده ، مگر اینکه بتونی رویی شبکه های اجتماعی زوم کنی و یوزر جمع کنی و بتونی یواش یواش مشتری ثابت برای خودت گیر بیاری

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
با سلام.
ممنونم
نگران سیستمی که از طریق اون بتونید مبلغ مورد نظرتون رو دریافت کنید نباشید.الان به راحتی میتونید هر نوع درگاه رو روی سایتتون نصب کنید که بهترینش برای سایت های بین المللی پیپال هست.اما ایده تون یه چالش بزرگ داره:همین الان سایت هایی هستند که یوزر پسورد آنتی ویروس ها رو به رایگان قرار میدن.درسته که یوزر پسوردهای TRIAL هستند اما فردی که دنبال کرک هست کمتر حاضر میشه پول پرداخت کنه.اعتماد سازی هم مشکل دیگری هست که سر راهتونه.
موفق باشید.

maminsafari

Registered User
لایک‌ها
29
با سلام.
ممنونم

- قیمت

- محصول اصلی و معتبر

- اعتبار

- خدمات فنی و پشتیبانی

بالا