• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چقدر ارزش پست اختصاصی با کپی تفاوت دارد؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
من مدتی بود که پست هایی که میدادم توی قالب وردپرس کپی بود و فقط عنوان رو عوض میکردم بعد از مدتی هم رتبه سایت توی گوگل به صفحه دوم سوم رسید بعد از یک مدت تصمیم گرفتم پست اختصاصی بدم و به قلم خودم باشه.چند روز اول سایتم لینک اول گوگل بود اما یهو بعد از چند روز تقریبا 10 روز پیش رفت صفحه هشتم.

الان هرچی زور میزنم تغییر نمیکنه.مشکل از کجاست؟ و اینکه بهتره پست کپی با تعداد بالاتر بدم یا پست اختصاصی با تعداد کمتر؟

ممنون کمک بفرمایید

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
من مدتی بود که پست هایی که میدادم توی قالب وردپرس کپی بود و فقط عنوان رو عوض میکردم بعد از مدتی هم رتبه سایت توی گوگل به صفحه دوم سوم رسید بعد از یک مدت تصمیم گرفتم پست اختصاصی بدم و به قلم خودم باشه.چند روز اول سایتم لینک اول گوگل بود اما یهو بعد از چند روز تقریبا 10 روز پیش رفت صفحه هشتم.

الان هرچی زور میزنم تغییر نمیکنه.مشکل از کجاست؟ و اینکه بهتره پست کپی با تعداد بالاتر بدم یا پست اختصاصی با تعداد کمتر؟

ممنون کمک بفرمایید

مطلب کپی از نظر گوگل نمره منفی داره. مگر اینکه نتوجه متوجه این موضوع بشه... مطالب هم هر چه بیشتر باشند بهتره اما به شرطی که کیفیت لازم را داشته باشند، تعداد بالای مطلب براتون ورودی نمیاره لزوما.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
راه ایندکس دستی یک صفحه بخصوص در گوگل وجود داره؟

manthra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
شما ترکیبی پست بزن
ببین یه مدت پست هات کپی بوده تعداد بالا در روز احتمالا پست می زدی
یه دفعه اومدی اختصاصی بزنی ولی تعداد بروزرسانی هات اومده پایین
نظر شخصی من اینه شما که از اول کپی زدی الان هم کپی بزن با این تفاوت که هر چند تا کپی یکی یا چند تا اختصاصی هم باهاش بزن
این طوری هم کیفیت رو داری هم کمیت رو

در مورد ایندکس دستی از گوگل وب مستر و بعد Crawl و بعد Fetch as google می تونی استفاده کنی
لینک رو می دی , خزنده گوگل صفحه رو چک می کنه اگر مشکلی وجود نداشته باشه یه گزینه ظاهر می شه که ایندکس کردن مطلب یا صفحه هست.

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
قبل پست دادن کل سایت باید سئو بشه ...
شما اختصاصی پست بده کسی که سایتش سئو بالایی داره میاد دقیقا کپی پیست میکنه و رتبه یک رو میگیره ...

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
اگه الان بخوام ترکیبی کار کنم جواب میده؟ سکوقت پنالتی نمیکنه بابت همون چندتایی که در روز داده میشه؟

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
نظم توی پست دادن مهمه. شما با تغییر رویه نظم رو هم بهم زدی احتمالا یعنی هم تعداد هم ساعت پست دادنت تغییر کرده.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
نظم توی پست دادن مهمه. شما با تغییر رویه نظم رو هم بهم زدی احتمالا یعنی هم تعداد هم ساعت پست دادنت تغییر کرده.
خوب یعنی میگی گوگل رو بد عادت کردم خوب چیکار کنم؟ روزی سه تا پست اختصاصی توی یک ساعت مشخص کمه؟
به نظرم چون اول کپی شروع کردی بهتره همون راه کپی رو بری/ و به عقب نگاه نکنی
خوب نمیشه داداش کیفیت مطالب میاد پایین یا مثل هفته پیش شوت میشم صفحه 8 گوگل

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
خوب یعنی میگی گوگل رو بد عادت کردم خوب چیکار کنم؟ روزی سه تا پست اختصاصی توی یک ساعت مشخص کمه؟

خوب نمیشه داداش کیفیت مطالب میاد پایین یا مثل هفته پیش شوت میشم صفحه 8 گوگل

کم نیست. ربات گوگل یه برنامه ریزی برای سایت شما میکنه که وقتی تعداد پستات کم شده ربات اومده ولی پست جدیدی ندیده.
اگر برات اختصاصی مهمه یکم تحمل کن پست ها رو هم سر ساعت معین بزن، درست میشه.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
کم نیست. ربات گوگل یه برنامه ریزی برای سایت شما میکنه که وقتی تعداد پستات کم شده ربات اومده ولی پست جدیدی ندیده.
اگر برات اختصاصی مهمه یکم تحمل کن پست ها رو هم سر ساعت معین بزن، درست میشه.
مهم برام صفحه اول گوگل موندنه.اما خوب کپی رو که میگن پنالتی میکنه گوگل

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
عنوان مطالب ارسالی خیلی مهمه اگر مشابه اون در گوگل نباشه خیلی بهتره و سعی کن به نوشتن پست اختصاصی ادامه بدی و طبق روش زیر عمل کن به زودی سایتت به جایگاه قبلی بر میگرده

سر موقع پست ارسال کن به عنوان مثال دیروز ساعت 12 ظهر پست ارسال کردی هر روز 12 ظهر ارسال کن

تعداد مطالبی که ارسال می کنی در هر روز نباید بیشتر از تعداد پست های صفحه اصلی باشه یعنی پیج 2 نره تا زمانی که ایندکس بشه

کلمات کلیدی ( تگ ) که برای هر پست میزنی نباید بیشتر از 10 تا باشه

برای عکس هات تگ alt بذار

الگوریتم sandbox گوگل هم می تونه در افت وب سایتت نقش داشته باشه

Last edited:

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
عنوان مطالب ارسالی خیلی مهمه اگر مشابه اون در گوگل نباشه خیلی بهتره و سعی کن به نوشتن پست اختصاصی ادامه بدی و طبق روش زیر عمل کن به زودی سایتت به جایگاه قبلی بر میگرده

سر موقع پست ارسال کن به عنوان مثال دیروز ساعت 12 ظهر پست ارسال کردی هر روز 12 ظهر ارسال کن

تعداد مطالبی که ارسال می کنی در هر روز نباید بیشتر از تعداد پست های صفحه اصلی باشه یعنی پیج 2 نره تا زمانی که ایندکس بشه

کلمات کلیدی ( تگ ) که برای هر پست میزنی نباید بیشتر از 10 تا باشه

برای عکس هات تگ alt بذار

الگوریتم sandbox گوگل هم می تونه در افت وب سایتت نقش داشته باشه
پس روزی سه تا پست اختصاصی با این نکات میتونه برسونه دوباره به لینک اول؟

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
پس روزی سه تا پست اختصاصی با این نکات میتونه برسونه دوباره به لینک اول؟

بله همینطور ادامه بدید دوباره بر میگرده جایگاه قبلیتون

الگوریتم sandbox گوگل به این صورت هست که امکان داره وب سایت هایی در همون آغاز فعالیتشون صفحات اول گوگل باشن ولی بعد از مدتی به صفحه 20 نزول می کنن

ولی اگر اصولی و با روش درست ادامه بدن بعد از مدتی بر می گردن جایگاه قبلیشون

Last edited:

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
اگه خیلی به اصول سئو توجه کنی ، شک نکن میری صفحه 20 !

شما سایتت موضوعش چیه ؟ اندازه سایت های مشابهش در روز مطلب بذار . عناوین رو هم عوض کن .

سایتت رو هم قالب رو سبک کن .

N I R V A N A

Registered User
لایک‌ها
11
مطالب کپیو گوگل متوجه میشه و تاثیر منفی در رتبه گوگل داره

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
بعد 3 ماه سایت داری یا به اصطلاح وبمستری اینو میگم :

سئو چرت ِ محضه ، وقتی وسواس بشی رو سئو همه چی رو از دست میدی .

شما دو ماه ، سه ماه به کارت ادامه بده . خوب تیتر بزن، به موقع پست بزار و همینجوری اختصاصی بزار . درست میشه انشالله ...

هر چند اصلا کار گوگل معلوم نیست !!! بر عکس ک اینقدر از گوگل تعریف میکنن به نظر من خنگ ترین موجود مجازیه ...

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
بله همینطور ادامه بدید دوباره بر میگرده جایگاه قبلیتون

الگوریتم sandbox گوگل به این صورت هست که امکان داره وب سایت هایی در همون آغاز فعالیتشون صفحات اول گوگل باشن ولی بعد از مدتی به صفحه 20 نزول می کنن

ولی اگر اصولی و با روش درست ادامه بدن بعد از مدتی بر می گردن جایگاه قبلیشون
پدر این الگوریتم سرویس بشه انشالا.حالا اگر بخوام قالب سایت رو بدم یک طراح ایرانی بنویسه مشکلی توی سئو بوجود نمیاد؟ که بگن این قالب حتما باید شرکتی باشه یا همچنی چیزی؟
اگه خیلی به اصول سئو توجه کنی ، شک نکن میری صفحه 20 !

شما سایتت موضوعش چیه ؟ اندازه سایت های مشابهش در روز مطلب بذار . عناوین رو هم عوض کن .

سایتت رو هم قالب رو سبک کن .
تو فکر تغییر قالب که هستم.سایتم مربوط به شغلم و معرفی محصولات شرکته و سایت های مشابه هم که اولین لینک رو داره و همیشه توی صفحه اوله رنکش صفره و رتبه الکساش هم 2.680.000 هست.
مطالب کپیو گوگل متوجه میشه و تاثیر منفی در رتبه گوگل داره
البته بعضی ها رو دیدم کردن الان صفحه اولن داداش

شما دو ماه ، سه ماه به کارت ادامه بده . خوب تیتر بزن، به موقع پست بزار و همینجوری اختصاصی بزار . درست میشه انشالله ...

هر چند اصلا کار گوگل معلوم نیست !!! بر عکس ک اینقدر از گوگل تعریف میکنن به نظر من خنگ ترین موجود مجازیه ...
اینکه گوگل مست میکنه یهو میز و به هم میریزه توش شکی نیست

mahdigp

Registered User
لایک‌ها
22
خب فقط نوشته اختصاصی نوشتن مهم نیست ، شما باید قوائد سئو هم به کار ببرید .. اینکه کلمه ای که تو عنوان مطلب هست تو خط اول هم به کار ببرید یک کلمه خاص به عنوان کلمه کلیدی اون پست داشته باشید و اونو تکرار کنید و ...

:)

30morgh1

Registered User
لایک‌ها
69

منم با نظر شما یه جورایی موافقم

بالا