• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چقدر قیمت بدهیم!

aria_cop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام

از اونجایی که هیچ مرجع کلی ای در مورد نحوه قیمت دادن جهت طراحی سایتها وجود ندارد ( من که ندیدم) این قسمت و باز کردم تا بتونیم در مورد نحوه قیمت دادن طراحی سایت به روش معقولی دست پیدا کنیم.

دوستانی که پروژه دارن و میخوان قیمت بدن اونو مطرح کنن تا قیمت منطقی اون سایت قبل از طراحی مشخص بشه که اینطوری به قول معروف نه سیخ بسوزه نه کباب!!!!!!

aria_cop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برای شروع خودم میگم:

یه سایت داینامیک به زبان PHP برای یه بیمارستان که میخوایم واحد های مختلفش از نظر نامه نگاری و درخواست با هم مرتبط باشن و همینطور این بیمارستان با درمانگاهاش از طریق اینترنت متصل باشن.
از دیگر کارایی این سایت میشه به اتصال به دیتابیس بیماران بستری و پیگیری وضعیت آنان است.
سیستم پاسخگویی آنلاین به شکایات - ارتباط با پزشکان ( به صورت آنلاین) نیز میشه توش تعبیه کرد.

اگه شما بودین چقدر قیمت میدادین؟

CIW

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خوب بانک اطلاعاتی این سایت خیلی بزرگه تازه برنامه نویسیش هم با php است من یادمه یک سایت میخواستم بسازم بعد برای proposal سایتم قیمت برای بانک اطلاعاتی او ن با asp.net حدود 1200000 به من قیمت دادن تازه سایت در مورد یک سایت سخت افزاری که خرید فروش سخت افزاری +recovery کردن بود حالا دوستان نیز قیمت بدن

CIW

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خوب بانک اطلاعاتی این سایت خیلی بزرگه تازه برنامه نویسیش هم با php است من یادمه یک سایت میخواستم بسازم بعد برای proposal سایتم قیمت برای بانک اطلاعاتی اون با asp.net حدود 1200000 به من قیمت دادن تازه سایت در مورد یک سایت سخت افزاری که خرید فروش سخت افزاری +recovery کردن بود حالا دوستان نیز قیمت بدن تکرار شد ببخشید

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
برای شروع خودم میگم:

یه سایت داینامیک به زبان PHP برای یه بیمارستان که میخوایم واحد های مختلفش از نظر نامه نگاری و درخواست با هم مرتبط باشن و همینطور این بیمارستان با درمانگاهاش از طریق اینترنت متصل باشن.
از دیگر کارایی این سایت میشه به اتصال به دیتابیس بیماران بستری و پیگیری وضعیت آنان است.
سیستم پاسخگویی آنلاین به شکایات - ارتباط با پزشکان ( به صورت آنلاین) نیز میشه توش تعبیه کرد.

اگه شما بودین چقدر قیمت میدادین؟

منو دوستم دقیقا مشابه همین سیستم رو برای پروژه دانشگاهمون نوشتیم توی اون پروژه حتی امکان وقت ویزیت گرفتن آنلاین و ارتباط بین چندین بیمارستان هم پیش بینی شده بود

aria_cop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب ممد 81 عزیز
به نظرت چقدر قیمت همچین پروژه ایه؟

aria_cop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میمیرم واسه پروژه های فی امان ا...

:)